acele etme 2 adet dönemi geçsin dedi dktrBenim de histereskopi sonucumda plasental rest yazıyodu daha doktora gösteremedik ama bebektenn kalan parçymış araştıdığımıza göre.. nezaman oldunuz histereskopi? bi dahaki gebelik içiin ne dedi doktorunuz? benimki 1 adet dönemi bekle dedi.
olabılır cnm benmki tüp bebektibizde doktora erken olmuyor mu dedik ama o ısrarla bir adet döneminden sonra düşünmemizi söyledi.. ama ben düşüğün sebeplerini araştırıp öyle düşünmeyi planlıyorum.
işte 3.cü adetimde gdecem dondurulmuşu denıcemAllah yardımcın olsun cnm gönlüne göre olur inşallah herşey... sonraki süreç nasıl oldu sende? nezaman olmuştun histereskopi? histereskopi tüp bebek tedavisi için de faydalı bi uygulama diye biliyorum. inşallah sana da faydası olmuştur.
hanımlar ben 2 şubatta kürtaj oldum ilk iki gün çok hafif kanama oldu dogal olarak daha sonra 11 martta adet oldum 36 gün sonra yani çok yogun ve fazla oldu adetim normalde öyle fazla olmazdı 5 6 gün sürdü sanırım kürtaj sonrası oldugu için çok olur heralde dedim. daha sonra ikinci adetimi ben hala olmadım 10 gün önce idrar testi yaptım negatifti 3 4 gün önce bir daha yaptım yine negatif adert olacak gibi biraz hissettim hafif agrım vardı ama olmadım. ayrıca 10 12 gün kadar önce ufak bi kanlı akıntı geldi ve normal sarı kokulu akıntılar geldi dedim adet olacagım olmadı işte sonra ben de test yapmıştım. şimdi ben hamile miyim acaba testler negatif ayrıca hamile oldugumdaki gibi hissetmiyorum göğüslerim falan çok agrı yapmıştı hamile oldugumda ve kasıklarım çok agrımıştı bıçak saplanıyor gibiydi öyle bişiey de hissetmiyorum
hanımlar ben 2 şubatta kürtaj oldum ilk iki gün çok hafif kanama oldu dogal olarak daha sonra 11 martta adet oldum 36 gün sonra yani çok yogun ve fazla oldu adetim normalde öyle fazla olmazdı 5 6 gün sürdü sanırım kürtaj sonrası oldugu için çok olur heralde dedim. daha sonra ikinci adetimi ben hala olmadım 10 gün önce idrar testi yaptım negatifti 3 4 gün önce bir daha yaptım yine negatif adert olacak gibi biraz hissettim hafif agrım vardı ama olmadım. ayrıca 10 12 gün kadar önce ufak bi kanlı akıntı geldi ve normal sarı kokulu akıntılar geldi dedim adet olacagım olmadı işte sonra ben de test yapmıştım. şimdi ben hamile miyim acaba testler negatif ayrıca hamile oldugumdaki gibi hissetmiyorum göğüslerim falan çok agrı yapmıştı hamile oldugumda ve kasıklarım çok agrımıştı bıçak saplanıyor gibiydi öyle bişiey de hissetmiyorum
Hayır işten izi alamadım ve gidemedim doktorum şehir dışında çünkü ankara dakürtajdan sonra kontrole gitmişmiydin?
Hayır işten izi alamadım ve gidemedim doktorum şehir dışında çünkü ankara da
yaa varya benimde kesinlikle öyle oldu. Bebeğin plesentası sanırım rahiö duvarına yapışınca bunu normla kürtaj yoluyla almak imkansız gibi birşeymiş. Bende histereskopi olacağım çarşamba günü.ok korkuyorum. ben kürtaj olaı tam 50 gün oldu hala adet olmadım. Hep bir lekeleme hallerindeyim.Benim de histereskopi sonucumda plasental rest yazıyodu daha doktora gösteremedik ama bebektenn kalan parçymış araştıdığımıza göre.. nezaman oldunuz histereskopi? bi dahaki gebelik içiin ne dedi doktorunuz? benimki 1 adet dönemi bekle dedi.
Baya zaman geçmiş konuyu açalı ama bende de aynı sebepten histereskopi yapıldı. Rest plesenta dediler. Rahim duvarına yapışmış. Zor temizledik dedi doktor. Şuan sıkıntı yokmuş en az iki ay kiruacaksin dedi. Ya bebeğim olmaz sa artık. Baya kitle haline gelmiş orda yakarak aldık Rahime zarar vermemek için dedi. Bebeğim olsun istiyorum ikinci bebek istiyoruz. İnslalah bir sıkıntı çıkmaz. falankürtaj sonrası kanamam 40 güne kadar devam etti.. kontrol için gittiğim doktorlar kan pıhtısı var atarsın dedi. neyseki işinde uzman bir doktora en sonunda denk geldik ve betahcg ile ultrason görüntüsü bebekten parça kaldığını kanıtladı. doktorum histereskopi yapalım rahim temizlensin dedi. parça kalıp kemikleşebiliyormuş ve sonraki gebelikler için problem oluşturabiliyormuş.. benim gibi sıkıntılar yaşayan varmı aranızda??? en önemlisi de sonrasındaki süreç tabiki de. lütfen yardım?
Benim de histereskopi sonucumda plasental rest yazıyodu daha doktora gösteremedik ama bebektenn kalan parçymış araştıdığımıza göre.. nezaman oldunuz histereskopi? bi dahaki gebelik içiin ne dedi doktorunuz? benimki 1 adet dönemi bekle dedi.
Canım bhcg yüksek miydi? Bende 50 güne yakın olacak adet görmedim lekelenmelerim var kürtaj yapmadılar ama içeride parlak alanlar gözüküyor. Histereskopiden sonra herhangi bir sorun yaşadın mı? Bu parça bana zarar verir mi çok korkuyorumyaa varya benimde kesinlikle öyle oldu. Bebeğin plesentası sanırım rahiö duvarına yapışınca bunu normla kürtaj yoluyla almak imkansız gibi birşeymiş. Bende histereskopi olacağım çarşamba günü.ok korkuyorum. ben kürtaj olaı tam 50 gün oldu hala adet olmadım. Hep bir lekeleme hallerindeyim.
Selam canım,Canım bhcg yüksek miydi? Bende 50 güne yakın olacak adet görmedim lekelenmelerim var kürtaj yapmadılar ama içeride parlak alanlar gözüküyor. Histereskopiden sonra herhangi bir sorun yaşadın mı? Bu parça bana zarar verir mi çok korkuyorum
Operasyonunuzu olmuşsunuzdur. Sağlığınıza kavuştunuz mu? Yeni gebeliğiniz oluştu mu?Benim de histereskopi sonucumda plasental rest yazıyodu daha doktora gösteremedik ama bebektenn kalan parçymış araştıdığımıza göre.. nezaman oldunuz histereskopi? bi dahaki gebelik içiin ne dedi doktorunuz? benimki 1 adet dönemi bekle dedi.