• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası...

Yasmnn__

{Meleğimm}
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.061
Puanlar
63
Merhaba kk üyeleri.:KK54:

Ben tam 1 hafta once bebegimin malesef kalbinin durmasından dolayı kürtaj olmak zorunda kaldım.
Bugün de kontrole gittim, ve parça falan kalmamış temiz herşey normal dedi doktorum.
1 ay sonra pataloji sonucum çıkacak mıș ve internette genellikle o test hep temiz çıkıyor falan diye okudum. Kan pıhtılaşması varsa eğer o sonuç ta çıkmaz dimi? Ayrı mı yaptirmam gerekiyor bu testi? Birdahaki hamileliligimde de aynısı olacak diye korkuyorum ve önlemi mi almak istiyorum.

Belki başından geçmiştir birilerinin ve bana akıl verecek birisi çıkar.

Cok teşekkür ederim şimdiden vakit ayırıp okuduğunuz için.:KK200:

Gecmis olsun canm Allah sabir versin.pihtilasma icin fakultelerde yapilan (buyuk devlet hastanelerinde de var sanirim) genetik test var onu yaptirman gerekiyor patoloji sonucunda bisi cikmiyo.tek dusukte bakmiyorlar genelde habern olsun ama bi sansini dene yaptiran var misal ben:)

Ben tam 1 hafta once bebegimin malesef kalbinin durmasından dolayı kürtaj olmak zorunda kaldım.
Bugün de kontrole gittim, ve parça falan kalmamış temiz herşey normal dedi doktorum.
1 ay sonra pataloji sonucum çıkacak mıș ve internette genellikle o test hep temiz çıkıyor falan diye okudum. Kan pıhtılaşması varsa eğer o sonuç ta çıkmaz dimi? Ayrı mı yaptirmam gerekiyor bu testi? Birdahaki hamileliligimde de aynısı olacak diye korkuyorum ve önlemi mi almak istiyorum.

Patoloji testinde belli olmayacaktır pıhtılaşma var yada Yok. Siz ayrıca talep etmelisiniz. Eşinizle birlikte kromozom analizi ve kendinize trombofili paneli yaptırabilirsiniz. Birde hsg ve smear yaptırırsanız bir sebebi var mı sıradan bir düşük mü öğrenmiş olursunuz. Bir de benim Yen'i öğrendiğim birşey bende kan pıhtılaşması sorunu yok ama gebelikte şu an rahim içinde varis oluşmuş o nedenle kan sulandırıcı kullanacağım Doğuma kadar. Varis nedeniyle kanama bozukluğu oluşup bir pıhtı gidebilirmiş bebeğin kalbine. İlk defa duydum çokta ilginç geldi ama önceki düşüklerim acaba bundan mıydı diye düşünmeden edemiyorum. Gebelik harici varis pek tespit edilmiyormuş.

Gecmis olsun canm Allah sabir versin.pihtilasma icin fakultelerde yapilan (buyuk devlet hastanelerinde de var sanirim) genetik test var onu yaptirman gerekiyor patoloji sonucunda bisi cikmiyo.tek dusukte bakmiyorlar genelde habern olsun ama bi sansini dene yaptiran var misal ben:)
Sagol canım amin çok zormuş gerçekten insan yaşamayınca anlamıyor.
Sende mi kürtaj oldun? Hamilesin,sanırım rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder inşallah.. kaç ay sonra hamile kaldın canım?

Sagol canım amin çok zormuş gerçekten insan yaşamayınca anlamıyor.
Sende mi kürtaj oldun? Hamilesin,sanırım rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder inşallah.. kaç ay sonra hamile kaldın canım?

Benim dusuk basladi sonra kurtaj olmak zorunda kaldim canim cok zor gercekten.ve insan hemen sonra tekrar hamile kalmak istiyor ama biz 3ay denemedk dr umuz bekleyin dedi.sonra pihtilasma icin test yaptirdk iki ayda onu bekledk sonuc cikmadan denemek istemedk onlem aliriz sonuca gore diye.sonraki aylardada denedk olmadi.bu ay hamile kaldim cok sukur yani gecen yil hamile kaldığım ayni ayda.subatta dusuk yapmistm

canım çok geçmiş olsun bende 11 ocakta kürtaj oldum.bebeğimin kalbi durmuş.patoloji sonucum cıktı.doktor hamile kalır kalmaz corasprin kullanıcaksın dedi.sebep arama kafanı karıştırma dedi.sen kesinlikle suçlu değilsin dedi.benim büyük bir miyomum var kontrollerini sık yapıcaz dedi..bir de 1 adet gör.sonra korunmayı bıraktırıcam dedi.ama önce muayene edicek.kilo ver biraz dedi.65 kiloyum.sağlıklı beslen dedi.hemen hamile kalmak istiyorum..cok güzel bir duyguydu hamile kalmak onun klap atışını duymak.Rabbim büyük.inşallh tez vakitte hamile kalırız.

canım çok geçmiş olsun umarım iyisindir.simdi bende 11 ocakta kürtaj oldum.12 haftadaydım.anestesiyle kürtaj oldum.ve bende bir hafta sonra patoloj, sonucum cıktı.( ameliyattan sonra) temiz dedi doktorum.corasprin kullanıcaksın dedi.doktor hamile kalrsan hemen corasprine başlıcaz dedi.birde cok uzatmadan bir kere daha muayene edicek ve korunmayı bıraktıracak.....

canım çok geçmiş olsun umarım iyisindir.simdi bende 11 ocakta kürtaj oldum.12 haftadaydım.anestesiyle kürtaj oldum.ve bende bir hafta sonra patoloj, sonucum cıktı.( ameliyattan sonra) temiz dedi doktorum.corasprin kullanıcaksın dedi.doktor hamile kalrsan hemen corasprine başlıcaz dedi.birde cok uzatmadan bir kere daha muayene edicek ve korunmayı bıraktıracak.....

Ben 2.bebegime de kurtaj oldum gecen hafta cuma gunu.yani 10 gun fln oldu.evet coraspirine ben devam ediyorum gebe kalmadan baslaniyor pihtilasma olanlarda gebelde.gebe kalincada igneye gecersin pihtilasma mi varmis da oyle dedi doktorun.ilk adetten snra denemeye basladiniz sanirim hadi hayirlisi olsun:)

Merhaba
Son durumunuz ne? Nasılsıniz?
Ben de geçen hafta kürtaj oldum Patoloji temiz çıktı Başka da tahlile gerek yok dedi doktor Hiç kurcalamaniza gerek yok çünkü ilk gebelikte çok yaygın dedi Bir adet dönemi geçince jinekolojik muayene yapacağım ve korunmayı bırakırsınız dedi
Sen test yaptırdın mı baska

Meraba arkadaslar bende bugun kurtaj oldum bebegim gelismiyordu ve canimdan can gitti ve benim kurtajim biraz riskli gecmis

Meraba arkadaslar bende bugun kurtaj oldum bebegim gelismiyordu ve canimdan can gitti ve benim kurtajim biraz riskli gecmis
Gecmis olsun ve Allah sabır versin
Nasıl riskli geçmiş ?

Gecmis olsun ve Allah sabır versin
Nasıl riskli geçmiş ?
Amin cnm sagol doktor ultrasonla bakarken kan fiskirmis kani durduramamislar baska hastneye sevk ettiler orda gozetim altnda kaldm suan evmdeym gakat hala serum takili

Back