Gecmis Olsun canim. İki defa zorunlu kurtaj oldum. İkisindede doktorum 20 gun iliski yasak sonrasinda serbest demisti. Korunma icin ise gerek yok onceden kurtaj sonrasi bir kac ay korunmayi oneriyorduk artik o dusunce degismeye basladi eger ekstra bir sorun yoksa hazir hissediliyorsa denenebilir demisti. Bu konuda sanirim her doktorun gorusu farkli. Bence en az 1 adet donemi beklenmeli ki duzenini bilesin. Endiselenme gebelik olacagini sanmiyorum. Adete gelince islemden sonra 6-7 haftaya kadar olman gerekir eger 7 haftanin sonunda hala olmamissan doktora gorunmelisin.Merhaba. Benim gibi olan var mı merak ettim. Kürtajdan 20 gün sonra prezarvatif+geri çekilme yöntemiyle ilişkiye girdik. Ve şu an kürtaj olalı 4 hafta oluyor fakat hâlâ adet olmadım. Tekrar gebelik mümkün mü? 27 Temmuzda muayene gitmeyi düşünüyorum fakat sonuçtan da korkuyorum. Beni aşağılayan, yadırgayan tavır sergilemeyin lütfen. Psikolojik olarak kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Teşekkür ederim.
Prezarvarif+geri cekilmeydi. Cok tesekkur ederim umarim olurumBende pazartesi günü kürtaj olacağım. Bana doktor en az 3 ay korun dedi. Geri çekilme yöntemi bence çok ilkel bir yöntem keşke riske girmeseydiniz. Kürtajdan sonra ilk regli 35 40günde olabiliyormuş umarim sizdede durum bu dur
Hem kondom hemde geri cekilmeydi ne olur ne olmaz diye. ben genel olarak takintili bi insanim ve gercekten artik dusunup arastirmaktan kafama agrilar saplaniyor. Tesekkur ederimkürtajdan sonra regl düzeninde şaşma gecikme oluyo zaten, geri çekilme bi korunma yöntemi değil bu arada.ama kondom varmış zaten.test yapın bir şüpheniz varsa ama kürtajdan sonra biraz zaman vermeniz gerekiyo kendinize ekstra dikkatli olmanız lazım.
Icim hic rahat etmiyor o yuzden 27sinde tekrar gidecegim, en azindan icime su serpilmesi icinGecmis Olsun canim. İki defa zorunlu kurtaj oldum. İkisindede doktorum 20 gun iliski yasak sonrasinda serbest demisti. Korunma icin ise gerek yok onceden kurtaj sonrasi bir kac ay korunmayi oneriyorduk artik o dusunce degismeye basladi eger ekstra bir sorun yoksa hazir hissediliyorsa denenebilir demisti. Bu konuda sanirim her doktorun gorusu farkli. Bence en az 1 adet donemi beklenmeli ki duzenini bilesin. Endiselenme gebelik olacagini sanmiyorum. Adete gelince islemden sonra 6-7 haftaya kadar olman gerekir eger 7 haftanin sonunda hala olmamissan doktora gorunmelisin.
Prezarvatif ile girebilirsiniz demisti doktorum. Ama dediginiz gibi keske bu stresi yasamak yerine hic yasanmamis olsaydiKürtajdan sonra 3-5ay adet düzensizliği görülebilir.
Ama bu tabikide hamile kalmayacağınız anlamı taşımaz.daha dikkatli olmalısınız ayrıca aceleniz nedir anlamadım sonuçta bir işlem uygulandı ve ilk adeti olana kadar enfeksiyona açıksınız.
Cok gecmis olsun sizede, umarim oyledirBende pazartesi günü kürtaj olacağım. Bana doktor en az 3 ay korun dedi. Geri çekilme yöntemi bence çok ilkel bir yöntem keşke riske girmeseydiniz. Kürtajdan sonra ilk regli 35 40günde olabiliyormuş umarim sizdede durum bu dur
KurtajMerhaba. Benim gibi olan var mı merak ettim. Kürtajdan 20 gün sonra prezarvatif+geri çekilme yöntemiyle ilişkiye girdik. Ve şu an kürtaj olalı 4 hafta oluyor fakat hâlâ adet olmadım. Tekrar gebelik mümkün mü? 27 Temmuzda muayene gitmeyi düşünüyorum fakat sonuçtan da korkuyorum. Beni aşağılayan, yadırgayan tavır sergilemeyin lütfen. Psikolojik olarak kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Teşekkür ederim.
Kürtajdan sonra 35 - 45 güne kadar geçilebilir adetiniz. Bu normaldir.Merhaba. Benim gibi olan var mı merak ettim. Kürtajdan 20 gün sonra prezarvatif+geri çekilme yöntemiyle ilişkiye girdik. Ve şu an kürtaj olalı 4 hafta oluyor fakat hâlâ adet olmadım. Tekrar gebelik mümkün mü? 27 Temmuzda muayene gitmeyi düşünüyorum fakat sonuçtan da korkuyorum. Beni aşağılayan, yadırgayan tavır sergilemeyin lütfen. Psikolojik olarak kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Teşekkür ederim.
Prezervarifte yüzde yüz koruma sağlamaz.Prezarvatif ile girebilirsiniz demisti doktorum. Ama dediginiz gibi keske bu stresi yasamak yerine hic yasanmamis olsaydi
Prezervatif varken aynı zamanda geri çekilme yöntemi de kullanıldı, ondan bahsediyorum. Her neyse dediğim gibi keşke yaşanmamış olsaydı dediğiniz gibiPrezervarifte yüzde yüz koruma sağlamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?