Kürtaj sonrası

fdiyorki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2020
11
5
1
27
Merhaba. Benim gibi olan var mı merak ettim. Kürtajdan 20 gün sonra prezarvatif+geri çekilme yöntemiyle ilişkiye girdik. Ve şu an kürtaj olalı 4 hafta oluyor fakat hâlâ adet olmadım. Tekrar gebelik mümkün mü? 27 Temmuzda muayene gitmeyi düşünüyorum fakat sonuçtan da korkuyorum. Beni aşağılayan, yadırgayan tavır sergilemeyin lütfen. Psikolojik olarak kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Teşekkür ederim.
 
Bende pazartesi günü kürtaj olacağım. Bana doktor en az 3 ay korun dedi. Geri çekilme yöntemi bence çok ilkel bir yöntem keşke riske girmeseydiniz. Kürtajdan sonra ilk regli 35 40günde olabiliyormuş umarim sizdede durum bu dur
 
Kürtajdan sonra 3-5ay adet düzensizliği görülebilir.
Ama bu tabikide hamile kalmayacağınız anlamı taşımaz.daha dikkatli olmalısınız ayrıca aceleniz nedir anlamadım sonuçta bir işlem uygulandı ve ilk adeti olana kadar enfeksiyona açıksınız.
 
Kürtaj sonrasi regl hemen duzene girmez ancak cok kisa zaman icerisinde birliktelik yasamissiniz.
 
kürtajdan sonra regl düzeninde şaşma gecikme oluyo zaten, geri çekilme bi korunma yöntemi değil bu arada.ama kondom varmış zaten.test yapın bir şüpheniz varsa ama kürtajdan sonra biraz zaman vermeniz gerekiyo kendinize ekstra dikkatli olmanız lazım.
 
Gecmis Olsun canim. İki defa zorunlu kurtaj oldum. İkisindede doktorum 20 gun iliski yasak sonrasinda serbest demisti. Korunma icin ise gerek yok onceden kurtaj sonrasi bir kac ay korunmayi oneriyorduk artik o dusunce degismeye basladi eger ekstra bir sorun yoksa hazir hissediliyorsa denenebilir demisti. Bu konuda sanirim her doktorun gorusu farkli. Bence en az 1 adet donemi beklenmeli ki duzenini bilesin. Endiselenme gebelik olacagini sanmiyorum. Adete gelince islemden sonra 6-7 haftaya kadar olman gerekir eger 7 haftanin sonunda hala olmamissan doktora gorunmelisin.
 
Prezarvarif+geri cekilmeydi. Cok tesekkur ederim umarim olurum
 
Hem kondom hemde geri cekilmeydi ne olur ne olmaz diye. ben genel olarak takintili bi insanim ve gercekten artik dusunup arastirmaktan kafama agrilar saplaniyor. Tesekkur ederim
 
Icim hic rahat etmiyor o yuzden 27sinde tekrar gidecegim, en azindan icime su serpilmesi icin
 
Prezarvatif ile girebilirsiniz demisti doktorum. Ama dediginiz gibi keske bu stresi yasamak yerine hic yasanmamis olsaydi
 
Cok gecmis olsun sizede, umarim oyledir
 
Kurtaj
Kürtajdan sonra 35 - 45 güne kadar geçilebilir adetiniz. Bu normaldir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…