- 26 Şubat 2019
- 4.644
- 6.771
- 158
Canım ben devlete gideceğimö öyle bri şansım yok. Operasyon sonrası da 20 gün sonraya randevu alın demişelrdi. İçerde parça kalsa ağrı sızı olmaz mı ya
Kürtajdan sonra hiç ağrım olmadı canım. Şuan mesela yine bitti bitecek gibi lekelenme var. biraz iş yapıp hareketlenince sanırım rahim kasılıyor öyle kanama artıyor. Kanama dediysemde adet kanaması gibide değil. Böyle rengi kop kopyu siyaha dönük ve koyu kıvamlıydı. Şimdi yine lekeye döndü mesela.Anladim canim. Muhtemelen ağrı yapar ama sen öyke kanamam bitmedi aksine arttı diyince aklıma direkt o geldi. Şuan ne durumdasın peki, kanaman devam ediyor mu? Kürtajından sonra agrin fln hic olmus muydu?
Adet kanaması değildir canım o. Çok geçmiş olsun sana da. allah tekrarını yaşatmasın. Ben cuma günü kontrole gittim. Ultrasonla iyice bir baktılar her yerine yumurtalıklarıma bakarken bir ittirerek baktı aleti canım yandı ama dayandım mejburen. Rahim duvar kalınlığı yeteri incelikte dedi. Temiz görünen birşey yok dedi. Kanaman devam ediyor dedi. Evet benim hala mesela lekelenmem bitmedi. Kanama dediği o. O da normalmiş. kiminde hiç olmaz kiminde bu şekilde uzar gebeliğin durumuna bağlıdır o başkasıyla karşılaştırmayın kendinizi dedi. eğer çamur kıvamında yoğun kokulu olursa parça kalmış ve ilhapa çevirmiş emektr bu şekilde olay yaşarsanız hemen gelin dedi. Kürtaj sonrası kalanamanız olasada olmasa da 1 ay korunma istedi yani cinsel ilişki yasak kesinlikle. 2. gebeliği düşünürsende biz 2/3 ay korunma tavsiye ediyoruz dedi. BEnimle aynı gün kürtaj olan arkadaş başka bir doktora aynı hastanede kontrole gitti. Onun da kanaması 1 hafta sürmüştü mesela ona da korunma demiş adet ol sonra devam çalışmalara demiş. Rahim kendini bu dönemde çok hazır hisseder gebeliğe demiş. Hwr doktor ayrı bişey söylüyor. Böyle iştecanım ben de şimdi lekelenmelerim bitsin adet olayım hayırlısıyla onu bekliyorum.Bende 6ocakta kurtaj oldum kızlar, kurtajdan sonra ilk gün bir kac damla kanamam oldu. Bugün 5.günüm kanama başladı. Doktorum bazen hic kanama olmayabilir dedi bazen 3 ile 5. Gün arasi baslayabilir dedi ama endişelendm dun baska bir doktora muayene oldum rahim temiz hersey normal dedi, gecr kanamam basladi. Adet sancisi gibi sancilarim var. Kanama normal duzeyde suan için. Ilk 2 hafta olan kanamalar adet kanamasi sayilmazmis oyle okudum ama benim kanamam adet tarihime denk geldi hesaplamama göre. 18 kasimda ilk adetimi olmuştum çünkü 28 28 30 gun araliklarla adet olurdum hep. Kontrolüme daha 1hafta var bakalım beynimle savaş veriyorum sakin kalmaya çalışıyorum psikolojim alt üst oldu. Göğüsler kanamadan sonra normale döndü dun aksam karnimda sislik vardı hafif.
Bana doktor malsef öyle demedi. kürtaj sonrası ilk bir ay kanama olsun olmasın korununmalı kesinlikle dedi. Hatta bana adet sonrası 2/3 ay korunmayı tavsiye ediyoruz dedi. Ben bir adet olayımda hayırlısıyla kendi özeldeki doktoruma da gideceğim.Hiç korkma canım korunma da. Kürtajdan 2 hafta sonra çalışmalara başla.
Düşseydi benimki düşerdi.
kurtajı yapan doktor adet sonrası 10 gun prezervatıf kullancaksın sonra korunma dedı. 3 gun adet kanaması seklınde ama az bı kanama oldu. 2 gun sonra wc de az az peceteye akıntı gbı leke geldı.. bıttı..sonra kendı yasadıım sehre donunce doktor kontrolde 2 3 ay dedı. ben de 1 adet korunayım zaten 45 gunde gelıo bazen 50 2 3 adet beklersem sene sonunu gorurum dedım guldum :)) o zaman adetını gorelım 1 ay korun dedı. rahım toparlandıktan sonra sorun olucagını sanmıyorum sadece adet tarıhını bılememız gerek. o ılk adetın bazen rahım agzında bı tıkanma yapısıklık oluyormus kucucuk de olsa o zman gelmeyebılıyomus. bu rısklı ılk adetı atlatmak bızım ıcın daha ıyıymıs yoksa su ana kadar ılk ay korunmadı dıye dusuk olasılıgı artıyo yok korunursan daha saglıklı gebelık oluscak dıye bı verı yok elımızde dedı . embrıyonun saglıklı olmamasından dolayı cogu erken dusukler zaten dedı. bı baska doktor da ılk aylar hamıle kalma olasılıgı daha yuksek dusukten sonra 6 7 ay korunsan ılk 2 3 ayda hamıle kalma olasılıgından daha azmıs sonrasında kalabılme olasılıgı . anlatabıldım mı emın değilimBana doktor malsef öyle demedi. kürtaj sonrası ilk bir ay kanama olsun olmasın korununmalı kesinlikle dedi. Hatta bana adet sonrası 2/3 ay korunmayı tavsiye ediyoruz dedi. Ben bir adet olayımda hayırlısıyla kendi özeldeki doktoruma da gideceğim.
Yapisiklik yada parca kalmis olabilirKizlar size bsy soracam benim görümcem 3 ile 4 ay falan oldu kürtaj oldu 2 ci çocuğuydu tutunamadı kürtaj oldu 3 4 ay geçmesine rağmen hala adet olmadi adet söktürücü ilaç vermelerine rağmen hala adet olmadi sizce fikri olan
canım geçmiş olsun başınınz sağolsun. Bende kürtaj olalı 2 ay olacak neredeyse hala lekelnemelerim bitmedi. Adet te oldum mu bilmiyorum. Bana histereskopi yapacaklar. Sizde adet olamadıysa o kadar zamandır rahimde yapışıklık oluşmuş olabailir kürtaj sonrası. Hiç normal değil adet olamması. Doktora hiç gitti miKizlar size bsy soracam benim görümcem 3 ile 4 ay falan oldu kürtaj oldu 2 ci çocuğuydu tutunamadı kürtaj oldu 3 4 ay geçmesine rağmen hala adet olmadi adet söktürücü ilaç vermelerine rağmen hala adet olmadi sizce fikri olan
Çok sağol canım gitti doktora adet söktürücü ilaç verdiler uzun süre kullandı dün konuyu size açtıktan sonra akşam adet olducanım geçmiş olsun başınınz sağolsun. Bende kürtaj olalı 2 ay olacak neredeyse hala lekelnemelerim bitmedi. Adet te oldum mu bilmiyorum. Bana histereskopi yapacaklar. Sizde adet olamadıysa o kadar zamandır rahimde yapışıklık oluşmuş olabailir kürtaj sonrası. Hiç normal değil adet olamması. Doktora hiç gitti mi
çok geçmiş olsun o zaman. Alllah yaşatmasın tekrarınıÇok sağol canım gitti doktora adet söktürücü ilaç verdiler uzun süre kullandı dün konuyu size açtıktan sonra akşam adet oldu
Merhaba su anda ne durumdasiniz gebe kaldiniz mi?Beklemeyin 3 ay arkadaşlar.
Ben 29 ağutosta kürtaj oldum 15 gün sonra ilişkiye başladık korunmadım. Ekimde tekrar hamile kaldım.
Çok iyi bir doktora gidiyorum bana söylediği şey buydu rahim hazır olmadığı gebeliği zaten kabul etmez o yüzden korunma rahim kendini hazır hissettiğin an gebe kalırsın dedi öyle de oldu. Bazı arkadaşlarım 3 ay korunmuş ve halâ olmadı çocukları. Bence korunmayın
Methabalar. 19 haftalık gebeyim.Merhaba su anda ne durumdasiniz gebe kaldiniz mi?
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahMethabalar. 19 haftalık gebeyim.
Kürtajdan 1 ay sonra gebe kaldım
Canım bir kez adet oldum. Kürtaj oldum 15 gün korundum,sonra arkasına hemen adet oldum zaten hamile kalmışım ondan sonra. Doktorum çok iyi bir doktor. Bir adet yeter demişti. Bir kez oldum hamile kaldım sonraSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahAdet olmadan mı gebe kaldınız? Bazen adet gecikebikiyormuş sanırım, ben de adet olmayı bekliyorum..
Bu arada iyi dileklerin için çok teşekkür ederim Allah tez zamanda kucağını doldursun inşallah seninde.Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahAdet olmadan mı gebe kaldınız? Bazen adet gecikebikiyormuş sanırım, ben de adet olmayı bekliyorum..
Ben dün oldum nadet 57. Gün yaniSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahAdet olmadan mı gebe kaldınız? Bazen adet gecikebikiyormuş sanırım, ben de adet olmayı bekliyorum..
Mrb bende 3 defa adet oldum azdi ama duzenli oldum bu aybakalim nolucak cok syresliyim sizde nasil olduBen dün oldum nadet 57. Gün yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?