- 24 Aralık 2014
- 5.119
- 6.893
- 398
Sanırım daja hormonlarım sıfırlanmadı doğru diyorsun kadınlık eşittir annelik demek değildir ama malum hormonsal içgüdülerSondaki yazdıklarına çok fena kızarımSakın sakın öyle düşünme. Biz kadınlar sadece çocuk doğurmaktan ibaret değiliz 2 yıldır evliyim olmadı henüz napalım vardır rabbimin bir bildiği. Hersey sende senin düşüncelerinde bitiyor. Benim de etrafımda bir sürü hamile var. Maşallah Allah bana da nasip etsin diyorum o kadar. Her kadın çocuk doğuracak diye birsey yok ki. Biz yaratıştan kadınız çocuk doğurmamamız bizi kadınlığımızdan etmez. Ben kendimi hiç öyle hissetmiyorum. Belki Allah hiç nasip etmeyecek bana. İsyan etmem iç geçiririm sadece. Ben de sen gibi hamileleğimin sonlanacağını hissetmiştim belki de Allah o annelik iç güdüsüyle bize bunu hissettiriyor. Ben o kürtaj masasına 2 kere yattım ve 10 tane çocuk doğurmuş kadın kadar KADINIM. Sen de öylesin psikolojik olarak bu düşünceni değiştirdiğinde daha mutlu olacagına inanıyorum canım :)
Kesinlikle olması gereken bu :) Biz de anne olacağız vakti saatini bekliyoruz o kadarSanırım daja hormonlarım sıfırlanmadı doğru diyorsun kadınlık eşittir annelik demek değildir ama malum hormonsal içgüdülerBen normalde çok karamsar bir insanımdır ama bu olayla birlikte arada tökezlesem de olgunlaştığımı söylüyor herkes.Sınav böyle kabullenmekten başka yapacak bir şeyimiz yok dünyaları yıksak da geri gelmeyecek giden.Ben aynı gün hem dedemi toprağa verdim hem bebeğimin oluştuğunu hem de gelişmediğini öğrendim boş gebelik nasıl olsa bebek yok kendimi üzmüyorum diye gittiğim hastaneden normal gebelik kürtajı olarak çıktım eski "ben'e" bakarak dayanıklı bile sayılabilirim aslında İsyan etmedim etmek de istemiyorum Allah isyana düşmekten korusun.Hamile görünce içimin burulması da acım taze olduğu için sanırım dilerim ki onlar bizim yaşadıklarımızı yaşamazlar.Her acı biraz olgunlaştırıyor aslında totalde çocuğumuz yok belki ama olduğunda daha fazla kıymetini bileceğiz ah annelik ne kutsal şeysin sen
bana da oyle dedi beklemene gerek yok bir adet gor hersey sifirlanio dedi.ilk 3 ayda hamile kalanlarin saglikli gebelik orani daha yuksekmis arastirma yapmislar
gerekirdi diye dusunuyorum canim acaba tam yapamadilar mi kurtaji o geliyor sadece aklimaArkadaşlar bende 7. Haftada kese bozulmaya başlayınca kürtaj oldum 21 kasımda 8. Gün beta hcg yaptırdım değer hala 2.900 lardaydı. Bugün verdim yani cuma yaptırmıştım . Pazartesi bugün değer aynı düşmemiş. Benim bide ilk hafif hafif lekelenmem oldu sonra bitti sonra 5 .gün agrı ve kanamam oldu doktora gittim pıhtı kalmiş dedi metiler verdi ama sonra hafif lekelenme ve hafif kanama seklinde devam etti. Bu değer niye düşmemiş yarın çağırdı doktorum ama bana yarın olmaz artık. Başına böyle birşey gelen var mı. Cuma ve bugün yaptırdığım ayrı labratuvar ama bu kadar günde düşmesi gerekmez miydi?
benim kanamam hic dinmemisti beta hcg düşüyordu ama. 2.ye aldilar beni operasyona sonra gectiArkadaşlar bende 7. Haftada kese bozulmaya başlayınca kürtaj oldum 21 kasımda 8. Gün beta hcg yaptırdım değer hala 2.900 lardaydı. Bugün verdim yani cuma yaptırmıştım . Pazartesi bugün değer aynı düşmemiş. Benim bide ilk hafif hafif lekelenmem oldu sonra bitti sonra 5 .gün agrı ve kanamam oldu doktora gittim pıhtı kalmiş dedi metiler verdi ama sonra hafif lekelenme ve hafif kanama seklinde devam etti. Bu değer niye düşmemiş yarın çağırdı doktorum ama bana yarın olmaz artık. Başına böyle birşey gelen var mı. Cuma ve bugün yaptırdığım ayrı labratuvar ama bu kadar günde düşmesi gerekmez miydi?
Arkadaşlar bende 7. Haftada kese bozulmaya başlayınca kürtaj oldum 21 kasımda 8. Gün beta hcg yaptırdım değer hala 2.900 lardaydı. Bugün verdim yani cuma yaptırmıştım . Pazartesi bugün değer aynı düşmemiş. Benim bide ilk hafif hafif lekelenmem oldu sonra bitti sonra 5 .gün agrı ve kanamam oldu doktora gittim pıhtı kalmiş dedi metiler verdi ama sonra hafif lekelenme ve hafif kanama seklinde devam etti. Bu değer niye düşmemiş yarın çağırdı doktorum ama bana yarın olmaz artık. Başına böyle birşey gelen var mı. Cuma ve bugün yaptırdığım ayrı labratuvar ama bu kadar günde düşmesi gerekmez miydi?
Ya inan benimde o geliyor ama geçen muayenede acaba parça mı kaldi kanama ondan mı dedim yok dedi doktor kalmamiş dedigerekirdi diye dusunuyorum canim acaba tam yapamadilar mi kurtaji o geliyor sadece aklima
Yaas çok geçmiş olsun parça kalsa şiddetli ağrı olmaz mı benim öyle bir şiddetli ağrım da yokbenim kanamam hic dinmemisti beta hcg düşüyordu ama. 2.ye aldilar beni operasyona sonra gecti
bana da temiz dedi betadan dolayi guvendim kontrol sirasinda kanamam gecmediginden kalinlasma olmus dedi hemen kazima yapalim dedi aldi beni hemen operasyona.artik icerde parcami kaldi yoksa gercekten kalinlasma mi var bilemiyorum.2.ye para da almadilarYa inan benimde o geliyor ama geçen muayenede acaba parça mı kaldi kanama ondan mı dedim yok dedi doktor kalmamiş dedi
Arkadaşlar bende 7. Haftada kese bozulmaya başlayınca kürtaj oldum 21 kasımda 8. Gün beta hcg yaptırdım değer hala 2.900 lardaydı. Bugün verdim yani cuma yaptırmıştım . Pazartesi bugün değer aynı düşmemiş. Benim bide ilk hafif hafif lekelenmem oldu sonra bitti sonra 5 .gün agrı ve kanamam oldu doktora gittim pıhtı kalmiş dedi metiler verdi ama sonra hafif lekelenme ve hafif kanama seklinde devam etti. Bu değer niye düşmemiş yarın çağırdı doktorum ama bana yarın olmaz artık. Başına böyle birşey gelen var mı. Cuma ve bugün yaptırdığım ayrı labratuvar ama bu kadar günde düşmesi gerekmez miydi?
Ya işte neye güvenelim demi şaşıyor insanbana da temiz dedi betadan dolayi guvendim kontrol sirasinda kanamam gecmediginden kalinlasma olmus dedi hemen kazima yapalim dedi aldi beni hemen operasyona.artik icerde parcami kaldi yoksa gercekten kalinlasma mi var bilemiyorum.2.ye para da almadilar
Evet doktor istediBeta hcg yaptirmanizi dr'nuz mu istemisti. Ben de kurtaj oldum ama kurtaj sonrasi test fln yaptirmadim. Aradan 1 hafta filan gectiyse düsmesi gerekirdi diye düsünüyorum.
Evet doktor istedi
Yarın belli olacak canım ya o da mueyene etmeden bşy demiyorHer doktorun çalışma sekli baska oluyor demek ki.Doktorunuz ne diyor peki bu duruma? Belki normaldir.
Yarın belli olacak canım ya o da mueyene etmeden bşy demiyor
Slm kızlar,
Herkese geçmiş olsun öncelikle. Temmuzda kürtaj olmak zorunda kaldım. Ağustos, Eylül Ekim eskiye nazaran kısa da olsa regl oldum. Kasım da olamadım. Doktor biraz bekle diyince ben 1 ay olmamak olabilir dedim Aralık ı bekledim. Gün geldi çattı hiç bir belirtim de yok bu arada. Ne ateş basması ne hassasiyet ne ağrı sancı hiç bir belirtim yok dedim randevu alayım baktım çamur gibi gelmeye başladı ama çok az. Açılır mı bilmiyorum pek geleceğe benzemiyoryapışıklık değildir değil mi ? Benim gibi yaşayan var mı ? Moralim çok bozuldu Allah beterinden korusun ama tam çocuk düşüncem bu kez adette gitti.
Yaptım canım defalarca malesef değilim. Bende olsa basta olurdu diye teselli ediyorum ama korkuyorum niye oldu böyleZannetmiyorum yapisiklilik olacagini, olsaydi ilk aydan olurdu bence. Hamile olabilirsin bence bir test yap.
Yaptım canım defalarca malesef değilim. Bende olsa basta olurdu diye teselli ediyorum ama korkuyorum niye oldu böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?