Kürtaj sonrası?

Sanırım daja hormonlarım sıfırlanmadı doğru diyorsun kadınlık eşittir annelik demek değildir ama malum hormonsal içgüdüler Ben normalde çok karamsar bir insanımdır ama bu olayla birlikte arada tökezlesem de olgunlaştığımı söylüyor herkes.Sınav böyle kabullenmekten başka yapacak bir şeyimiz yok dünyaları yıksak da geri gelmeyecek giden.Ben aynı gün hem dedemi toprağa verdim hem bebeğimin oluştuğunu hem de gelişmediğini öğrendim boş gebelik nasıl olsa bebek yok kendimi üzmüyorum diye gittiğim hastaneden normal gebelik kürtajı olarak çıktım eski "ben'e" bakarak dayanıklı bile sayılabilirim aslında İsyan etmedim etmek de istemiyorum Allah isyana düşmekten korusun.Hamile görünce içimin burulması da acım taze olduğu için sanırım dilerim ki onlar bizim yaşadıklarımızı yaşamazlar.Her acı biraz olgunlaştırıyor aslında totalde çocuğumuz yok belki ama olduğunda daha fazla kıymetini bileceğiz ah annelik ne kutsal şeysin sen

Kesinlikle olması gereken bu :) Biz de anne olacağız vakti saatini bekliyoruz o kadar

Arkadaşlar bende 7. Haftada kese bozulmaya başlayınca kürtaj oldum 21 kasımda 8. Gün beta hcg yaptırdım değer hala 2.900 lardaydı. Bugün verdim yani cuma yaptırmıştım . Pazartesi bugün değer aynı düşmemiş. Benim bide ilk hafif hafif lekelenmem oldu sonra bitti sonra 5 .gün agrı ve kanamam oldu doktora gittim pıhtı kalmiş dedi metiler verdi ama sonra hafif lekelenme ve hafif kanama seklinde devam etti. Bu değer niye düşmemiş yarın çağırdı doktorum ama bana yarın olmaz artık. Başına böyle birşey gelen var mı. Cuma ve bugün yaptırdığım ayrı labratuvar ama bu kadar günde düşmesi gerekmez miydi?

gerekirdi diye dusunuyorum canim acaba tam yapamadilar mi kurtaji o geliyor sadece aklima

benim kanamam hic dinmemisti beta hcg düşüyordu ama. 2.ye aldilar beni operasyona sonra gecti

gerekirdi diye dusunuyorum canim acaba tam yapamadilar mi kurtaji o geliyor sadece aklima
Ya inan benimde o geliyor ama geçen muayenede acaba parça mı kaldi kanama ondan mı dedim yok dedi doktor kalmamiş dedi

Ya inan benimde o geliyor ama geçen muayenede acaba parça mı kaldi kanama ondan mı dedim yok dedi doktor kalmamiş dedi
bana da temiz dedi betadan dolayi guvendim kontrol sirasinda kanamam gecmediginden kalinlasma olmus dedi hemen kazima yapalim dedi aldi beni hemen operasyona.artik icerde parcami kaldi yoksa gercekten kalinlasma mi var bilemiyorum.2.ye para da almadilar

Beta hcg yaptirmanizi dr'nuz mu istemisti. Ben de kurtaj oldum ama kurtaj sonrasi test fln yaptirmadim. Aradan 1 hafta filan gectiyse düsmesi gerekirdi diye düsünüyorum.

Ya işte neye güvenelim demi şaşıyor insan

Slm kızlar,
Herkese geçmiş olsun öncelikle. Temmuzda kürtaj olmak zorunda kaldım. Ağustos, Eylül Ekim eskiye nazaran kısa da olsa regl oldum. Kasım da olamadım. Doktor biraz bekle diyince ben 1 ay olmamak olabilir dedim Aralık ı bekledim. Gün geldi çattı hiç bir belirtim de yok bu arada. Ne ateş basması ne hassasiyet ne ağrı sancı hiç bir belirtim yok dedim randevu alayım baktım çamur gibi gelmeye başladı ama çok az. Açılır mı bilmiyorum pek geleceğe benzemiyor yapışıklık değildir değil mi ? Benim gibi yaşayan var mı ? Moralim çok bozuldu Allah beterinden korusun ama tam çocuk düşüncem bu kez adette gitti.

Zannetmiyorum yapisiklilik olacagini, olsaydi ilk aydan olurdu bence. Hamile olabilirsin bence bir test yap.

Yaptım canım defalarca malesef değilim. Bende olsa basta olurdu diye teselli ediyorum ama korkuyorum niye oldu böyle

Allah allah kaç gün geciktin ki?10 güne kadar normaldir belki rahim dengesini kaybetmistir. Belli bir ay düzensiz gitmesi normal olabilir. Tabi bu konuda doktorun ne dedigi onemli. Gerci onlar da bisey demezler ya neyse. Bende kürtajdan sonraki ilk adetimi bekliyorum bir haftam var ve bende de simdiden onun telasi basladi acaba olmasi gerektigi gunumde olacak miyim, yapisiklik olmus mudur? Adet dengem sasiracak mi vsvs...hep bir belirsizlik. Allah yardimcimiz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…