Kürtaj sonrası?

Yapisiklik ne oluyo kizlar?
Bende kasim 14 unde oldum 22 gun surdu kanamam
5.6 gundur kanama yoktu bugun lekelenme gibi karin agrisiyla basladi azar azar acaba adetmi oluyorum anlamadim

5.6 gundur kanama yoktu bugun lekelenme gibi karin agrisiyla basladi azar azar acaba adetmi oluyorum anlamadim

Kürtajında her ameliyat gibi yan etkileri ya da zararlari olabiliyor. Kimisi kürtajdan sonra enfeksiyon kapiyor (eger hijyenik bir sekilde yapilmamissan ya da kisi kurtaj sonra hijyenine dikkat etmediyse fln) genelde enfeksiyondan kaynakli tüplerde yapisiklilik olabilirmuş. Eger yapisiklik varsa adet olamiyorsun haliyle doktor mudahalesi gerekiyor. Ama yapisiklilik icin illa enfeksiyon kapmaya gerek var mi onu da bilmiyorum. Siz kurtaj mi oldunuz ki? Eger kurtaj olduysaniz 20 gun kanama cok uzun surmus. Normalde 5 gun suruyor o da lekelenme seklinde. Kanama bittikten sonra 30 ile 45 gun arasinda da adet olman gerwkiyor. Sizin kanamaniz henüz daha yeni bitmis, adet olacaginizi sanmam. Belki üşütmüssünüzdür.

Amin canım. İnşallah bir sorun yaşamazsın açıkçası ilk üç adetinde sorun olmadı. Dr muayeneye gideceğim bakalım ne diyecek. Belki hormonal ya da stres kaynaklıdır. Umarım düzene biner

Canım öncelikle geçmiş olsun. Kürtaj dan sonra yaklaşık 40 gün kadar geçince oluyor ilk regl bazen 30 35 gün sonrada gelebilir. Gelmezse eğer akla gelen ilk sey rahim icindeki dokuların birbirine yapışması ihtimalidir. Tabi başka nedenlerle de olabilir. Teşhisi dr unuz koyacaktır muayene sonrası. 22 gün uzunmuş bana göre

10 gun kadar ara ara devam etti. 20 gun iliski yasak demisti doktorum.

Saolun kizlar evet 22 gun surdu 4.5 gun kesildi agriyla birlikte basladi tekrar azar azar bugun 28.gunum suan kanamam daha cok artti
Dediginuz gibi usutmusde olabilirim soguk alginligi gecirdim
Bugun kontrole gittim kanama herkesde degisir bir haftada surebilir bir ayda hic olmayabilirde dedi doktorum
Ultrasonda sorun gorulmedi
Kurtajdan sonraki ilk adet digerlerinden farkli olurmus.

Kuzum ya kürtaj olduğunu bilmiyordum çok üzüldüm geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah

11 haftalıkken yapılmıştı ama 8. Haftada kalbi durmuş olduğu için
Canım önecelikle çok geçmiş olsun allah yerini doldursun inşallah.
Ben de kürtaj oldum kalbi durmuştu ve sürekli kanamam oluyordu.
Senin bebiş 8. Haftada durmuş kalbi 11. Haftada kürtaj olmuşsun kanaman olmamışmıydı ? Yani kalbinin durduğunu kanamayla falan belli etmedi mi tesadüf mü öğrendin?

Hangisine inanacağımızı şaşırdık ya bakınca 3 ay çok değil gibi ama bana çok işte
Beklemeyin 3 ay arkadaşlar.
Ben 29 ağutosta kürtaj oldum 15 gün sonra ilişkiye başladık korunmadım. Ekimde tekrar hamile kaldım.
Çok iyi bir doktora gidiyorum bana söylediği şey buydu rahim hazır olmadığı gebeliği zaten kabul etmez o yüzden korunma rahim kendini hazır hissettiğin an gebe kalırsın dedi öyle de oldu. Bazı arkadaşlarım 3 ay korunmuş ve halâ olmadı çocukları. Bence korunmayın

Canım selam. Yazın dikkatımı çekti. ben de geçen hafta oldum kürtaj. Lekelenmelerim var hala. Bende korunmak isteimiyorum ama kararsıızım. Herkes farklı birşeyler söylüyor. Açıkcası kürtajfan çnce 1,5 sene bekledik bebeğimizi. Şimdi de diyorum ki hemen hamile kalrım ya yine düşükle sonuçlanırsa

Hiç korkma canım korunma da. Kürtajdan 2 hafta sonra çalışmalara başla.
Düşseydi benimki düşerdi.

Hayır cnm hiçbir belirti olmamıştı kanama fln da olmadı ilginç bir şekilde . Kontrol için gittiğimde öğrendim

Hayır cnm hiçbir belirti olmamıştı kanama fln da olmadı ilginç bir şekilde . Kontrol için gittiğimde öğrendim
Çok ilginç gerçekten tekrardan çok geçmiş olsun canım allah yerini doldursun Üzülmd bdn de öyle oldum sonra bir ay sonra hemen hamile kaldım.

Çok ilginç gerçekten tekrardan çok geçmiş olsun canım allah yerini doldursun Üzülmd bdn de öyle oldum sonra bir ay sonra hemen hamile kaldım.
Çok sağolun. Rabbime bin şükür 4.5 yaşında bir oğlum var. Rabbim ona ve tüm cocuklara hayırlı sağlıklı ömür versin. Hakkımızda hayırlısı olsun inşlh

Hiç korkma canım korunma da. Kürtajdan 2 hafta sonra çalışmalara başla.
Düşseydi benimki düşerdi.
Canım, selam. Çalışmalara başlım başlamasına ama hala lekelenmem bitmedi yaaa 2 hafta oldu 15. gün bugün. Normal mi acaba bu kadar uzun sürmesi onu da bilmiyorum.10 unda randevum var bakalım ne diyecekler korkuyrum ya içinde parça kalmoşssa bir arakdaşta rahim duvarında kalınlaşma olmuş demiş tekrar operasyon geçirmiş

Benim 20 gün sürdü lekelenmem hiç korkma canım. Evham yapma o durumlar binde bir oluyor

Benim 20 gün sürdü lekelenmem hiç korkma canım. Evham yapma o durumlar binde bir oluyor
Günaydın, tamam canım. Benim korkum şimdi de kanamam arttı kop koyu birşey geliyor baya da geliyor günlük ped kullanamıyorum artık Ferrum Fortu bırakmıştım ondan olmaz heralde. Kanama artıığı için bugün yeniden başladım içmeye

Bence siz ayın 10'nuna kadar beklemeyin. Doktorunuzu arayın ya da randevunuzu erkene alın ve gidin. Icerde parca kalmis olabilir.

Bence siz ayın 10'nuna kadar beklemeyin. Doktorunuzu arayın ya da randevunuzu erkene alın ve gidin. Icerde parca kalmis olabilir.
Canım ben devlete gideceğimö öyle bri şansım yok. Operasyon sonrası da 20 gün sonraya randevu alın demişelrdi. İçerde parça kalsa ağrı sızı olmaz mı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…