Kürtaj sonrası

Selam regl oldun mu?

Mahçubiyet evlenmeden bebeğiniz oldu diye evlenmeden ilişkiye girdiniz diye değil bu nasıl kafa ya beraber olurken bilmiyormuydun bu ihtimali onlarca korunma yöntemi varken senin yaptığın hatayı neden günahsız bir bebek ödüyor
Bu kafada insan çabuk unutur korkmayın

evlenmeden birlikte olduğum için pişman değilim.Konuda bu değil zaten. insanları yargılarken söylediklerinize dikkat edin büyük konuşmayın hayat bu başımıza ne zaman ne geleceğini asla bilemeyiz. böyle bir kararı almayı düşmanıma bile vermesin Rabbim. Korunmaksa tabiki korundum!

ya insanlar ne yorumlar söylemiş kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz olabilir böyle şeyler gebe kalındığında daha doğmamış çocuğa sanki insan öldürülüyormuş gibi muamele yapılması gerçekten saçma buluyorum keşke buna sebebiyet vermeseydini ama olmuş bir kere o zaman her meniye ve atılan yumurtalara da aa çocuk olabilirdi bunlar diye üzülelim ? hiç sıkma canım sen kendini bence anlıyorum ben de yaptırdım tabi ki son ihtimal olunca yapılmalı ama siz de de öyleymiş zaten sevgilinin de seni sevmediğini falan düşünmüyorum üzme kendini

Alıntıladığım mesajı tekrar okuyun onları ben yazmadım mahçubiyet neden yazan sizsiniz
Sözlerim evlenmeden yaşadığınız birlikteliğe değil onu da anlamamışsınız

Ayrıca o bebeğin günahını düşünen bütün önlemleri fazlasıyla alırdı zart diye bir ilişkide hemen hamile kalınmadığını biliyorsunuz
Sizin nasıl yaşadığınız beni ilgilendirmez kızğınlığım yaşam tarzınıza değil yitip giden o yavruya ve burada vicdan rahatlatmaya çalışmanıza
İstediklerinizi duyamayacaksınız benden üzgünüm

ben çocuğumun kalbi atmadığı için kürtaj olmak ZORUNDA KALDIM. O masaya zorla yattım çok çok iğrençti hala gözümde canlanıyo isteeye istemeye eşimle kahrolduk sonrasında bir tane de düşüğüm oldu şu an hala çabalıyoruz hamile kalamıyorum sana verilen öyle büyük bi nimetti ki keşke bunu yapmasaydın

Bende yapmak istemedim zaten. Isteyerek olmadi isteyerek ve bilerek hamilede kalmadim. Istemeyerek kurtaj oldum herkes kendi acisindan bakior tabiki onu anliorum... hayatta en cok istedigim sey sevdigim ve sevildigim adamdan cocugumun olmasi. Ama cocuga bunu anlatamazdim bende biliorum cekip gitmeyi cocgumu dogufmayi nasil bir durumla karsi karsiya kalirdi ne yi kime nasil anlatacaktim omur billah cocuk bununla yasayacakti

Sevgilimden farkli tepki bekliodum isin acikcasi ama ailesini taniyinca daha iyi anladim bi de evlenmis bosanmis kendi kizi var 8 yasinda ona nasil anlatacaktik daha beni bile bilmez tanimazken. Sevgisindeb suphe etmiorum konu o degil ama bazen dusunmuir degilim madem evlenecez ne diye aldirdik diye dusunuorum

kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz aynen öyle evlenmeden hamile kalan çok fazla insan var ve ivedi şekilde evlenip çocuklarını doğurdular en yakınlarımda var kiimse de kınamadı

Bu yaptığınız çok kötü bişey Allah affetsin hem evli olmadan hamile kaldığınız için hemde bu küçük masum bebegi aldirdiginiz için kusura bakmayın da sevgiliniz sizi gerçekten sevmiş olsaydı kendi kanından olan bebeği aldirmaniza izin vermezdi tmm ailesiyle ilgili sorunlar olabilir ama nasıl ki afedersiniz kimseye sormadan ilişki yasadiysaniz çok büyük bir sorumluluk olarak bebek yaptıysanız evlenmenizede kimse karışamazdı seven erkek bozucu değil yapıcı olur sizinki sizi sevmemiş bian önce kurtulmak istemiş bakalım bidaa eskisi gibi olacakmı size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…