Hamile kalıpta nie sonradan üzülürsünüz ki. Baştan neden düşünmüyorsunuz bunu anlamıyorum.Arkadaşlar 3 gün önce kürtaj oldum...ve gercekten inanilmaz mutsuzum ve birileriyle bunu paylasmaya ve destek gormeye ihtiyacim var.acaba konusunca hafifler mi? Sevdigim adam evlenmek istiyor benimle fakat ailesi tutucu oldugundan ve su anda dogru zaman olmadigni dusundugu icin ilk kez hamile kaldim ve kurtaj oldumbunu yapmayi hic istemedim...bazen evlilik once hamile kalanlarda boyle sorunlar olabiliyor.kimisi evleniyor sonra yine oluyor. Aslinda ben bu bebegi istiyordum ama malum ulke toplum komsular aile soz konusu olunca hic istemeyerek aldirdim cocugu...sevgilimin beni sevmediginden yana bir suphem yok ama cok karmasik duygular icindeyim ve kensimi inanipmaz yanliz hissediyorum...benim gibi olan arkadaslar yazabilir mi? Bunu nasil atlattiniz?
Önlemini elbetteki aldim.beklenmedik bir hamilelik oldu.ama ben istiyordum bebegi.ben hamile kaldigim icin uzulmedim.bebegi aldirdigim icin uzuldum sevgilimin farkli davranmasini bekledigim icin uzuldum...Hamile kalıpta nie sonradan üzülürsünüz ki. Baştan neden düşünmüyorsunuz bunu anlamıyorum.
Tabikide aldim almaz olurmuyum hicKeşke bu durumla karşı karşıya kalmamak için önlem alsaydınız.. sonuçta evli değilsiniz..!! Şansa bırakamazsınız.. eğer ikiniz de çalışıyorsanız, yaşınız başınız müsaitse neden evliliği düşünmediniz.. sevgiline bu bebeği doğurmak istediğini söyleseydin ya.. eğer o da seni sevseydi bu cana kıymaz.. acil bir yıldırım nikahı yapardı diye düşünüyorum...!! İlla bi sürü para harcayıp, düğün derneğe gerek yok..
Korunarak hamile kaldim zaten...ama lutfen boyle soylemeyin ben yasadigim durumun ne kadar uzucu oldugunun farkidnayim benimle ayni durumu yasayanlar oldu mu ? Ne hisettiler ben kotu bir insan degilim ve kurtaj isteyecegim en son seydi...Bu kadar çözüm varken böyle şeylerin yaşanması inanılmaz üzücü..
Sizi seçen bir evlat ve kıyabiliyorsunuz..
Ne diyeyim umarım son olur..
Bu sözleriniz gercekten zorbaliga giriyor. Ben istedim ben herseye karsi koyardim sevgilim istemedi..katil mi ben bununla yasamayacak durumda oldugumda kendimi affetmedigimde daha mi mutlu olacaksiniz dunyadan bir katil daha mi gitti diyeceksinz buk kadar mi acimazsiniz biz ne ara boyle suclayici olduk...Bunu atlattığını farz edelim. Ama bir katil olduğunu hiç bir zaman unutamacagini düşünüyorum. Toplumda kendini düşünüp bebeğini dusunmeyecek kadar vicdansız bir insan eminim bunu çok kolay atlatır.
tBu sözleriniz gercekten zorbaliga giriyor. Ben istedim ben herseye karsi koyardim sevgilim istemedi..katil mi ben bununla yasamayacak durumda oldugumda kendimi affetmedigimde daha mi mutlu olacaksiniz dunyadan bir katil daha mi gitti diyeceksinz buk kadar mi acimazsiniz biz ne ara boyle suclayici olduk...
Soylediginiz sozler icin cok tesekkur ederim. Daha once buraya kayitli degildim. Burda yasadigim travmayi paylasmak ve destek beklemekti amacim.. yasim 30 iyi bir kariyerim var ayrica sadece boyle olmak zorunda kaldi kimseden minnet yada bana acinmasini beklemiorum bekledigim tek sey beni benim gibi olan insanlarla kadinlarla paylasmamdi... okadar kotu bir surec yasiorum ki su anda...kadin kadinin hem dostu hem dusmanidir maalesef...t
Toplum olarak kendileri gibi yaşamayan herkesi dışlamaya aşağılamaya suçlamaya bayılıyolar.
Evli olupta ayy istemeden hamile kaldım kondom içimde kaldı saçmalıklarıyla konu açsaydın bişey demezlerdi.
Millete dert olan sizin evli olmadığınız halde bebek aldırmanız.
Ne yaşadığınız üzüntü ne kayıp kimsenin umrunda değil şuan.
Kimse kendine dönüp bakmıyo nefret kusmaya geliyo buraya
Hemcinslerimden nefret etmeye başladım.Soylediginiz sozler icin cok tesekkur ederim. Daha once buraya kayitli degildim. Burda yasadigim travmayi paylasmak ve destek beklemekti amacim.. yasim 30 iyi bir kariyerim var ayrica sadece boyle olmak zorunda kaldi kimseden minnet yada bana acinmasini beklemiorum bekledigim tek sey beni benim gibi olan insanlarla kadinlarla paylasmamdi... okadar kotu bir surec yasiorum ki su anda...kadin kadinin hem dostu hem dusmanidir maalesef...
Zorbalık değil bu. Siz konu açtınız bende yorum yaptim. Böyle olmadığınızı düşünüyorsaniz üzerinize alinmasaydiniz.Bu sözleriniz gercekten zorbaliga giriyor. Ben istedim ben herseye karsi koyardim sevgilim istemedi..katil mi ben bununla yasamayacak durumda oldugumda kendimi affetmedigimde daha mi mutlu olacaksiniz dunyadan bir katil daha mi gitti diyeceksinz buk kadar mi acimazsiniz biz ne ara boyle suclayici olduk...
Bizde size bayılıyoruz. Ben fikrimi soyledim. Siz taslayin diye değil. İçimden geldiği için. Hayatımın leş oldugunu nereden cikarttiniz bilemem ama bu sizi hiç ilgilendirmez çünkü size sormadim.Hemcinslerimden nefret etmeye başladım.
Şu forumda adam gibi bi konu konuşulmuyor.
Herkes nefret kusmaya geliyo. Kimse kendi leş hayatına bakmıyo kusura bakmasınlar.
Keşke bu konuyu sevgilinle çözmeye çalışsaydın çok üzüldüm bebek hasreti çeken biri olarak.
Kötü düşünme bukadar kolay gebe kalabildiysen ilerdede olur inş. Sevgilin ne düşünüyo bu konuda
Sizi işaret etseydim sizin gibi alıntılardım.Bizde size bayılıyoruz. Ben fikrimi soyledim. Siz taslayin diye değil. İçimden geldiği için. Hayatımın leş oldugunu nereden cikarttiniz bilemem ama bu sizi hiç ilgilendirmez çünkü size sormadim.
Hayatta istedigim en cok sey evlat sahibi olabilmekti... sevgilim yani aslinda mustakbel kocam benimle evlenmeyi dusunuyor lakin su anda dogru zaman olmadigi icin aldirmamizin daha mantikli olacagini soyledi...kurtajda yanimda oldu onunda gozleri doldu..evet yalan yok het adimda yanimdaydi bisey diyemem hatta anesteziden uyaninca yine olur cocuklarimiz hem bu defa hakkini vererek yapariz evlenince alnimizin akiyla dedi. Ama pskolojik olarak mi bilmiorum cok kotuyum cidden.hem onu cok seviorum hemde cok kizgin bir yanim var ona karsi..bazi arkadaslrim seni sevmio dediler bazilari ise cocugu aldiralim dedigi icin seni sevmedigi anlamina gelmez su sikintili zamaninizi atlatin evlnin ole yapin sende ailesine karsi mahcup olma kendi ailenede...neye inanacagimi yada ne dusunecegimi sasirdimHemcinslerimden nefret etmeye başladım.
Şu forumda adam gibi bi konu konuşulmuyor.
Herkes nefret kusmaya geliyo. Kimse kendi leş hayatına bakmıyo kusura bakmasınlar.
Keşke bu konuyu sevgilinle çözmeye çalışsaydın çok üzüldüm bebek hasreti çeken biri olarak.
Kötü düşünme bukadar kolay gebe kalabildiysen ilerdede olur inş. Sevgilin ne düşünüyo bu konuda
Bu zorbalik katil olmakla suclanmak...bu acimasizlikBunu atlattığını farz edelim. Ama bir katil olduğunu hiç bir zaman unutamacagini düşünüyorum. Toplumda kendini düşünüp bebeğini dusunmeyecek kadar vicdansız bir insan eminim bunu çok kolay atlatır.
Evet benim görüşümde kürtaj katilliktir. Evet acımasız bir insanım ama sizin kadar değilBu zorbalik katil olmakla suclanmak...bu acimasizlik
İnsanların düşüncesini boşver. Hatta bu konuyu paylaşman bile yanlış olmuş.Hayatta istedigim en cok sey evlat sahibi olabilmekti... sevgilim yani aslinda mustakbel kocam benimle evlenmeyi dusunuyor lakin su anda dogru zaman olmadigi icin aldirmamizin daha mantikli olacagini soyledi...kurtajda yanimda oldu onunda gozleri doldu..evet yalan yok het adimda yanimdaydi bisey diyemem hatta anesteziden uyaninca yine olur cocuklarimiz hem bu defa hakkini vererek yapariz evlenince alnimizin akiyla dedi. Ama pskolojik olarak mi bilmiorum cok kotuyum cidden.hem onu cok seviorum hemde cok kizgin bir yanim var ona karsi..bazi arkadaslrim seni sevmio dediler bazilari ise cocugu aldiralim dedigi icin seni sevmedigi anlamina gelmez su sikintili zamaninizi atlatin evlnin ole yapin sende ailesine karsi mahcup olma kendi ailenede...neye inanacagimi yada ne dusunecegimi sasirdim