Adet görmeden mi dedi doktorParca kalirsa genelde kanama devam ediyo diye biliyorum canim cok sukur oyle kanamam olmadi 3 5 gun leke gibi geldi ve sonra bitti 10 gun sonra devlette kontrol gittim catlamak uzere yumurtan var dedi sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim tabi artik korktugumdan..
Kac haftalikti sizin? Ben 6hf iken kurtaj oldum 7 gun once, 10 gun sonra kontrole gidecegim, bize 2 ay korunun dedi, kolay gebe kalmadim cok korkuyorum hem gec olmasindan hem ayni seylero yasamaktan. Acaba bu sefer ovulasyon testi mi denesem? Stres yapar mi korkuyorum zaten bir kere bunu yasayinca stressiz olmak mumkun degilGeçmiş olsun canım. Ben Aralık'ta kürtaj oldum bir hafta sonra konrtole gittim karından ultrasonla baktı patoloji sonucu da temizdi adetim de 28 gün sonra geldi olması gereken tarihte yani. Bana 3 ay korun dedi 2. Ayım bu ay ben bu ay korunmayı birakcam inşallah bakalım
Çok geçmiş olsun canim.Benim 7 haftalık ti canım. am kalp atışı falan duyulmamışti bebekte görülmemiş ti öyle değişik birsydi bende anlamadım öğrendim sonra düşük oldu zaten parça kalınca da mecudi kürtaj oldum..hem kötü düşünme sagliksizmis demekki vücut sağlıksız oluca kendisi atıyormuş gebelikleri bidaha aynı şeyi yasicaksn illa diye birşey yok yani inşallah bidahaki gebeliğin sağlıklı olur cnmKac haftalikti sizin? Ben 6hf iken kurtaj oldum 7 gun once, 10 gun sonra kontrole gidecegim, bize 2 ay korunun dedi, kolay gebe kalmadim cok korkuyorum hem gec olmasindan hem ayni seylero yasamaktan. Acaba bu sefer ovulasyon testi mi denesem? Stres yapar mi korkuyorum zaten bir kere bunu yasayinca stressiz olmak mumkun degil
Amin inşallah en kısa sürede kavuşalım bebişlere ❤Çok geçmiş olsun canim.Benim 7 haftalık ti canım. am kalp atışı falan duyulmamışti bebekte görülmemiş ti öyle değişik birsydi bende anlamadım öğrendim sonra düşük oldu zaten parça kalınca da mecudi kürtaj oldum..hem kötü düşünme sagliksizmis demekki vücut sağlıksız oluca kendisi atıyormuş gebelikleri bidaha aynı şeyi yasicaksn illa diye birşey yok yani inşallah bidahaki gebeliğin sağlıklı olur cnm
Gecmis olsun canim, bu haftalarda kurtaj oneriyorlar, rahim daha cabuk toparliyor, baya gelişmiş kurtaj konusuKizlar 6+4 hamileyim.Dun lekelenmeyle acile gittik degerim 400 lere dusmus dusuk yapicaksin dedi doktor.Kurtaj mi olim yoksa beklim kendimi dussun dedim kurtaji onerdi.Sizlere nasil onerilerde bulundu doktorunuz.
Çok geçmiş olsun.Benim evde parça gelmişti doktorda alttan muayane ederken gelmişti bebeğim ama yinede kürtaj yaptılar parça kalmasın diye kürtaj öneriyolar geneldeKizlar 6+4 hamileyim.Dun lekelenmeyle acile gittik degerim 400 lere dusmus dusuk yapicaksin dedi doktor.Kurtaj mi olim yoksa beklim kendimi dussun dedim kurtaji onerdi.Sizlere nasil onerilerde bulundu doktorunuz.
Öncelikle çok geçmiş olsun umarım yeniden hamile kalırsınız sağlıklı bir şekilde ama birşey söylemek istiyorum kendinizi bu kadar ilaçlara bağlamayın folik asit dediğiniz vitamin hapı yani ne zamandan beri var bundan 10 yıl öncesinde bile neredeyse kullanılmayan bir hap herşeyin faydası olduğu kadar zararı da olur doktorlar herkese kullan diyo kullanma dediği kimseyi görmedim ben banada kullan dedi ama kullanmıyorum ne önce kullandım nede şimdi hamileliğimde kullanmıyorum ve kan aldılar bütün herşeyim bakmak için vitaminlerimede ve herşey çok normal güzel dedi yani demem o ki değerleriniz iyi de olsa kötü de olsa kullan diyorlar artık Bi klasik olmuş ama bazen kendi doktorumuz kendimiz olmamız lazım bence yani bu benim fikrim tabiZaten gebelik düşündüğünde kullanmaya başlamak gerekiyomuş 3 ay doktora gittiğimde folik asite devam edim mi diye sorim o zaman
Kizlar 6+4 hamileyim.Dun lekelenmeyle acile gittik degerim 400 lere dusmus dusuk yapicaksin dedi doktor.Kurtaj mi olim yoksa beklim kendimi dussun dedim kurtaji onerdi.Sizlere nasil onerilerde bulundu doktorunuz.
Teşekkür ederim canım inşallah.Ben ilaç içmeyi hiç sevmeyen biriydim normalde.Hastaneye gitmeyeli bile o kadar uzun zaman olmuştu hastalık için.Ama nasıl anlatsam şuandan sonra hamile kalsam tekrar doktor şu ilaçları kullancaksın dese sorgusuz sualsiz kullanırım galiba.Bu çok farklı bi duyguymuş.İnsan bunu yaşamadan anlamıyo benim hiç kaybetme ihtimalim yok gibiydi sanki ilk aşk ilk heyecan derler ya aynen öyle. Bebeği vercek olan Allah yani o isterse olcak sağlıklı bi şekilde dünyaya gelcek ama tıbbende bütün önlemleri de alıp öyle Rabbime bırakmk isterim galiba artıkÖncelikle çok geçmiş olsun umarım yeniden hamile kalırsınız sağlıklı bir şekilde ama birşey söylemek istiyorum kendinizi bu kadar ilaçlara bağlamayın folik asit dediğiniz vitamin hapı yani ne zamandan beri var bundan 10 yıl öncesinde bile neredeyse kullanılmayan bir hap herşeyin faydası olduğu kadar zararı da olur doktorlar herkese kullan diyo kullanma dediği kimseyi görmedim ben banada kullan dedi ama kullanmıyorum ne önce kullandım nede şimdi hamileliğimde kullanmıyorum ve kan aldılar bütün herşeyim bakmak için vitaminlerimede ve herşey çok normal güzel dedi yani demem o ki değerleriniz iyi de olsa kötü de olsa kullan diyorlar artık Bi klasik olmuş ama bazen kendi doktorumuz kendimiz olmamız lazım bence yani bu benim fikrim tabi
Bende ilk bebeğimi düşürdüm kuzum anlayabiliyorum seniTeşekkür ederim canım inşallah.Ben ilaç içmeyi hiç sevmeyen biriydim normalde.Hastaneye gitmeyeli bile o kadar uzun zaman olmuştu hastalık için.Ama nasıl anlatsam şuandan sonra hamile kalsam tekrar doktor şu ilaçları kullancaksın dese sorgusuz sualsiz kullanırım galiba.Bu çok farklı bi duyguymuş.İnsan bunu yaşamadan anlamıyo benim hiç kaybetme ihtimalim yok gibiydi sanki ilk aşk ilk heyecan derler ya aynen öyle. Bebeği vercek olan Allah yani o isterse olcak sağlıklı bi şekilde dünyaya gelcek ama tıbbende bütün önlemleri de alıp öyle Rabbime bırakmk isterim galiba artık
Sen neler yaşadın ne kadar süre sonra hamile kaldın? Adet görmen ne kadar süre sonrA olduBende ilk bebeğimi düşürdüm kuzum anlayabiliyorum seni
Ben kürtaj olmadım canım düştü ben yaklaşık 30 günü geçtikten sonra adet oldum düşük yaptıktan da tam 2 buçuk 3 ay sonra tekrar hamile kaldım 7. Hafta da falan düşük yaptım bende canım 1 haftada düşük kanamam sürdü benimSen neler yaşadın ne kadar süre sonra hamile kaldın? Adet görmen ne kadar süre sonrA oldu
Hic korundunuz mu? Ailede dusuk yapan var mıydı? Ben de o haftalarda kaybettim, ailede hic yoktu, ilk kaybimdi, ciddiye almiyor doktorlar ama insan huzursuz oluyorBen kürtaj olmadım canım düştü ben yaklaşık 30 günü geçtikten sonra adet oldum düşük yaptıktan da tam 2 buçuk 3 ay sonra tekrar hamile kaldım 7. Hafta da falan düşük yaptım bende canım 1 haftada düşük kanamam sürdü benim
Adet gormedim daha canim kurtajdan bi hafta sonra iste yumurta olusmus dedi gosterdi ekrandada catlamak uzere dedi hatta cok ilginc o kurtaj adet kanamasi yerinemi geciyo anlam veremedimAdet görmeden mi dedi doktor
Hiç ama hiç korunmadım ben annemde ilk çocuğunu düşürmüş Bi tek onu biliyorum canımHic korundunuz mu? Ailede dusuk yapan var mıydı? Ben de o haftalarda kaybettim, ailede hic yoktu, ilk kaybimdi, ciddiye almiyor doktorlar ama insan huzursuz oluyor
Bazı yerlerde öyle bişe gördüm bazıları adet kanaması yerine geçiyo demiş gerçekten öyle mi bilmiyorum. Bi bilgisi olan varsa söylese :)Adet gormedim daha canim kurtajdan bi hafta sonra iste yumurta olusmus dedi gosterdi ekrandada catlamak uzere dedi hatta cok ilginc o kurtaj adet kanamasi yerinemi geciyo anlam veremedim
Aslında en büyük destekçimiz eşimiz olması gerekiyo bu zor dönemde. Onlar bizim kadar olayın farkında olamıyolarDusuk yapiyo olmama mi uzulim,yoksa esimin ben bu durumdayken bile bana ilgi gostermiosun diyip hakaret ve kufurlerine maruz kalio olmama mi uzulim.Keske uzak bi yerlerde olsam simdi tek basima.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?