Kürtaj Sonrası Yardım :(

Doktor korun demedi mi
Dedi 3 ay korun dedi doktor ama biz pek dinlemedik korunduktan sonra da olmazsa falan diye öyle insanları da çok gördüm o yüzden dinlemedik dinlemediğimizde iyi olmuş yani düşükten sonra kontrole gittim rahmin temiz bebeğinin olmamasi için hiçbir sebep yok dedi bende korunmaya gerek yok dedim yani

Yaa eğer bendede bi sorun çıkmazsa bende pek koruncak gibi durmuyorum ilk adetimi beklerim sadece. İnşallah temiz çıkarda

26 gun sonra olmustum ben olduktan sonra rahim filmi cekilin mutlaka

Bazı yerlerde öyle bişe gördüm bazıları adet kanaması yerine geçiyo demiş gerçekten öyle mi bilmiyorum. Bi bilgisi olan varsa söylese :)
9 gun sonra kontrolum var gittigimde soracagim bunu ben de cok merak ediyorum buraya da yazarim

Doktor 2 ay korun dedi, annem korunma diyor kendisi emekli ebe kontrolum insallah guzel gecer

Bende yarın gidiyorum kontrole bakalım bana ne dicek doktor inşallah güzel haberlerle geliriiimm
Insallah canim yarin yaz mutlaka, daha benim gitmeme cok var, adet ve rahim filmini sor, benim doktorum rahim filminden hic bahsetmemisti

Doktor mu söylüyor yoksa ayriyetten bizim mi istememiz gerekiyor
Hayır hanımefendi öyle birşey yok.
Rahim filmi gerekmedikçe çekilmez. Rahim filmi sonrası tüplerde ya da rahimde yapışıklık olma ihtimali var. Durup dururken kendinizi riske atmayın. Kürtajdan sonra enfeksiyon için verilen ilaçlarınızı ve fitilinizi düzenli kullanın hiçbirşey olmaz. Zaten Kürtajdan 1 hafta sonra yapışıklık ya da içeride parça kalmış mı diye doktor ultrasonda kontrol ediyor. Enfeksiyon gibi bir durum yaşamadıkça, kürtaj sonrası düzenli reglniz geldikçe hiçbir problem olmaz gebe kalabilirsiniz. Rahim filmi rahmi yoran birşey. Hiçbir doktorda Kürtajdan sonra aaa rahim filmi çektir gibi birşey de söylemez zaten.

Çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. Böyle bişe olduğunu bilmiyordum uyardıgınız için sağolun gerçekten

Çok teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. Böyle bişe olduğunu bilmiyordum uyardıgınız için sağolun gerçekten
Önemli değil, ne demek. Sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarınız olsun inşallah.

Merhaba ben de 20 ocakta Rahim içi yapışıklık için histereskopi oldum. Doktorum ameliyat sonrası estroferm ilaç ve oksapar iğne verdi. İğneyi 24 saatte bir kullandım. Estroferm ameliyat sonrası ilk 15 gün günde 1 kullandım. 15 gün sonra kontrole gittiğimde doktorum ikiye çıkardı. Ultrasonda rahim duvarının hala ince olduğunu ama yapışıklığın görünmediğini söyledi. Ameliyat sonrası 1 ay sonunda yani yarın duphastona başlayacağım. 10 gün bunu kullanıp adet gördükten sonra yeni bir rahim filmi çekilecek ve yapışıklık olup olmadığı kontrol edilecek. Kafamın kaRıştığı bazı şeyler var.Doktorum 22 ocakta ameliyat olduktan sonraki adet döngümde adet olmayacağımı söylemişti ancak ben adet oldum bu olumlu bir şey mi yoksa olumsuz mu? Daha önce yapışıklık sonrası iyileşme ve gebelik yaşayan var mı? Çünkü doktorum rahim duvarında kalınlaşma olmadan hamile kalmamamı önerdi. Yapışıklık embriyonun yerleşeceği yerde olduğu için endişeliyim iyileşme olup olmayacağı konusunda. Tecrübesi olanlar paylaşabilir mi? #rahimiçiyapışıklık

Çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın. Hangi şehirde yaşıyorsun hangi hastanede oldun kürtajı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…