Kürtaj Sonrası Yardım :(

Zaten gebelik düşündüğünde kullanmaya başlamak gerekiyomuş 3 ay doktora gittiğimde folik asite devam edim mi diye sorim o zaman

Geçmiş olsun canım. Ben Aralık'ta kürtaj oldum bir hafta sonra konrtole gittim karından ultrasonla baktı patoloji sonucu da temizdi adetim de 28 gün sonra geldi olması gereken tarihte yani. Bana 3 ay korun dedi 2. Ayım bu ay ben bu ay korunmayı birakcam inşallah bakalım

Zaten gebelik düşündüğünde kullanmaya başlamak gerekiyomuş 3 ay doktora gittiğimde folik asite devam edim mi diye sorim o zaman
Devam edin zaten hamile kalınca bile devam ediyoruz ona bırakmıyoruz belli bir müddet zararı yok aksine faydası var yumurtaların çatlamasına falan da yardımcı oluyormuş tam bilmiyorum detayını ama ben 6 7 ay hamile kalamadığım dönemde hep içtim doktora gittiğimde yumurtalar rahim herşey normaldi ama folik asit içmelisin dedi verdi

Sanada geçmiş olsun canım.Bende onu düşünüyorum aslında bana da 3 ay felan derse naparım diye pek aramayı açmak istemiyorum hemen istiyorum bi bebek daha bi sorunu olur mu acaba

Sağol canım inşallah sağlıklı gebelik sağlıklı bi bebeğim olur bunun acısını dindirir

Geçmiş olsun. Kürtajdan bir hafta sonra kontrole gittim, bana doktorum alttan baktı ve temiz oldugunu soyledi. 45 gün sonra adet oldum. Normalde 4 gün süren adetim 7 gün sürdü. Doktor 2 ay korunma önerdi. Biz esimle 1 ayın yeterli olacagini dusunduk ve ocak ayini degerlendirdik ama tutmadi. Gelen adetim yine 4 günden uzun sürdü (5 gün). Bu ayı yine degerlendiricez bakalim artik nasip kismet. Ben kurtajdan sonra ovulasyon testi kullanmaya basladim size de öneririm. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah.

Sanada çok geçmiş olsun Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin bizlere. Doktor 3 ay korun desede bende 1 ay korunim o zaman çok istiyorum çünkü hemen olcak diye bişeyde yok zaten bu kürtajımda da 2, 2,5 ay deneyip hamile kalmıştım.Ovülasyon testlerini biliyorum hiç denemedim ama siz nerden temin ettiniz acaba eczanelerde daha mı pahalı olur

Bende 15 gun oldu 2 defa hamile kaldim kalbi durdu bebeklerin hep simdi esimin morfolojisi sikinti duruyo o arastirilacak o zaman kadar korunnmayi dusunuyorum cunku bi daha ayni sey olur diye korkuyorum iyice arastirilip sorun neyse ona gore cozume gitmek daha mantikli geliyo cunku kurtaj gercekten cok cok zor bu sefer anestezide istemedim canli canli devlet hastanesinde vakumla cektiler ölüyorum sandim.

3 ay cok demis sanki. 5 haftalik bebek kurtaji olmussunuz. Ben 7 haftalik oldum ona ragmen 2 ay dedi bize o bile cok geldi. Burda okudugum yorumlara gore kimi doktorlar zaten sadece 1 ay korunma veriyormus; rahim hazir olmadigi gebeliği kabul etmez diyormus. Artik hangisini tercih edecegimiz kendimize kalmış.
Eczaneler pahaliya verir. Ben g...g..yor sitesinden 60 adet laboquik test aldim icinde 5 adet de gebelik testi cikiyor. Toplamda 60 liraya mi ne geliyor öyle bir sey. Istersen 30luk olanlari da var. Ben kürtaj sonrasi tam dogru gunu tutturamam diye almistim. Nitekimde beklemedigim bir günde yumurtladim.

Sanada geçmiş olsun canım.Bende onu düşünüyorum aslında bana da 3 ay felan derse naparım diye pek aramayı açmak istemiyorum hemen istiyorum bi bebek daha bi sorunu olur mu acaba
Canım eğer ilk kurtajinsa vede herhangi önemli biseyden kaynaklanan bı sorunun yoksa bence sıkıntı olmaz ben zaten adetler.hemen düzene girdiği için rahatladım biraz da ne olabilir ki yani bana göre rahim kendini ilk adetten sonra bile.toparlamis olur ama yinede riske girmeyip ikinci ayı bekledim

Gçmiş olsun canım vallahi bende bidaha aynısı olur diye düşünmekten kendimi alamıyorum hiç kolay değil çok zor benide anestezi yapmadılar hala gözümün önüne geliyo o anlar

Bana 3 ay demediler çarşamba günü gidicem kontrole inşallah genelde 3 ay diyolar ya ondan dedim aslında benim bebeğimde 6+6 haftalık diye biliyordum ben ama bana 5 haftalık dediler herhalde bebek gelişmedi diye düşünüyorıum. Sağol canım bende alıp kullanim vücudun dengesi değişiyo sonuçta

İlk kürtaj inşallah problem yoktur bidaha yaşamam böyle bişe. Doktordan güzel haberler alırım umarım benim kanamalarım çok değil şuan ama ne zaman biter bilemiyorum değişiyomuş kişiden kişiye adet olcağım zamanı da bekliyorım tabi

Banada antibiyotik ve parol vermisti sonra hem devlet hem ozelde dr gorundum parca filan kalmamis dedi cok sukur ilkini anestezi ile kurtaj olmustum onda cok daha fazla agrim olmustu

Banada antibiyotik ve parol vermisti sonra hem devlet hem ozelde dr gorundum parca filan kalmamis dedi cok sukur ilkini anestezi ile kurtaj olmustum onda cok daha fazla agrim olmustu
Umarım bendede kalmamıştır kalırsa bidaha mı kürtaj yapıyolar

Umarım bendede kalmamıştır kalırsa bidaha mı kürtaj yapıyolar
Parca kalirsa genelde kanama devam ediyo diye biliyorum canim cok sukur oyle kanamam olmadi 3 5 gun leke gibi geldi ve sonra bitti 10 gun sonra devlette kontrol gittim catlamak uzere yumurtan var dedi sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim tabi artik korktugumdan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…