Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Teşekkür ederim. Düzenli takibimi yaptırdığım bir doktorum yoktu henüz. Gittiğim 2.doktorda bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. O yüzden hem hastane hem de doktor bakıyorum
Öncelikle çok geçmiş olsun umarım yeniden hamile kalırsınız sağlıklı bir şekilde ama birşey söylemek istiyorum kendinizi bu kadar ilaçlara bağlamayın folik asit dediğiniz vitamin hapı yani ne zamandan beri var bundan 10 yıl öncesinde bile neredeyse kullanılmayan bir hap herşeyin faydası olduğu kadar zararı da olur doktorlar herkese kullan diyo kullanma dediği kimseyi görmedim ben banada kullan dedi ama kullanmıyorum ne önce kullandım nede şimdi hamileliğimde kullanmıyorum ve kan aldılar bütün herşeyim bakmak için vitaminlerimede ve herşey çok normal güzel dedi yani demem o ki değerleriniz iyi de olsa kötü de olsa kullan diyorlar artık Bi klasik olmuş ama bazen kendi doktorumuz kendimiz olmamız lazım bence yani bu benim fikrim tabi