Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkKürtaj sonrası (tıbbi düşük ve kürtaj) hamile kalamayan var mı?
40 gün dedi sadece beta hemen düşmüştü 0 olmasını bekleyelim daha sonra bebek düşünebilirsiniz dedi 2.hqftafa beta 0'a düşmüştü en azından 40'ı çıksın dediler
Merhaba bayanlar bende ıkı gün önce kürtaj oldum 7 haftalık kalbi durdu bebeğimin düzensiz adetten dolayı çok geç öğrendim ve lustral uyku hapı kullanıyodum bilmediğim için vicdan azabı cekıyorum tıbbı müdahaleyle kürtaj oldum gelişimi durmuştu sizce haplar yüzünden olabilirimi
Merhaba bayanlar bende ıkı gün önce kürtaj oldum 7 haftalık kalbi durdu bebeğimin düzensiz adetten dolayı çok geç öğrendim ve lustral uyku hapı kullanıyodum bilmediğim için vicdan azabı cekıyorum tıbbı müdahaleyle kürtaj oldum gelişimi durmuştu sizce haplar yüzünden olabilirimi
Bende 7 ay önce oldum üstüne femara iğne kullandım hsg çekildim tüp bebeğe başladım ve tüp bebek doktorum rahmin için bi şeyler Çar gibi gözüküyor dedi şok oldum inşallah pozitif çıkarda böyle bir şey yoktur
Bende 7 ay önce oldum üstüne femara iğne kullandım hsg çekildim tüp bebeğe başladım ve tüp bebek doktorum rahmin için bi şeyler Çar gibi gözüküyor dedi şok oldum inşallah pozitif çıkarda böyle bir şey yoktur