Artimet mı markası7 ekim kürtaj oldum 7 kasım ilk regli oldum aralık 6 da tahini regli tarihim reglime 4 gün var ve ben test yaptım sizce pozitifmi
Eki Görüntüle 3513602
EvetArtimet mı markası
O zaman fazla güvenme kuzu ya çünkü bu çok yalancı pozitif çıkarıyor o yüzden zaten özellikle sordum çizgisinden anladım artık o kadar aşina olmuşum ki eğer bir test yapacak olursan mutlaka kaset yap ki artımete güvenerek kan verme emin olmak için mutlaka mutlaka kaset yap üzülmeni istemem çünkü zaten kolay bir şey yaşamamışsın çok geçmiş olsun öncelikle Allah bu testi zaten bildiği gibi yapsın milleti böyle hayal kırıklığı uğratıyor ama mutlaka bize de haber ver elinde varsa kaset yap çünkü bundan 100 tane de alsan yüzü de pozitif verir hani diyoruz ya bozuk saat günde bir kere doğruyu gösterir belki bir ihtimal o yüzden kaset testle bunu netleştir bize de haber ver olur mu inşallah vardır inşallah kalbimle dua edıyorum
Yaa üzüldüm açıkcası hayırlısı olsun diyelim teşekkürler canım. Reglime gün var daha kast test yapsam çıkarmı kiO zaman fazla güvenme kuzu ya çünkü bu çok yalancı pozitif çıkarıyor o yüzden zaten özellikle sordum çizgisinden anladım artık o kadar aşina olmuşum ki eğer bir test yapacak olursan mutlaka kaset yap ki artımete güvenerek kan verme emin olmak için mutlaka mutlaka kaset yap üzülmeni istemem çünkü zaten kolay bir şey yaşamamışsın çok geçmiş olsun öncelikle Allah bu testi zaten bildiği gibi yapsın milleti böyle hayal kırıklığı uğratıyor ama mutlaka bize de haber ver elinde varsa kaset yap çünkü bundan 100 tane de alsan yüzü de pozitif verir hani diyoruz ya bozuk saat günde bir kere doğruyu gösterir belki bir ihtimal o yüzden kaset testle bunu netleştir bize de haber ver olur mu inşallah vardır inşallah kalbimle dua edıyorum
Bence en güzel test adete 2.03 gün kala yapılması erken yapmayın biliyorum çok zor oluyor çok zor zaman geçiyor insan çok merak ediyor hepinizi çok iyi anlıyorum ama testlere gerçekten güven olmuyor o kadar hayal kırıklığına uğratıyorlar ki alacaksınız da laboquıck testıni mutlaka kullanın gerçekten gözüm kapalı size bunu tavsiye edebilirim ben de bu yollardan geçtim üzüldüm çok ağladım psikolojim çok bozuldu demediğim test markası kalmadı ama o kadar gönül rahatlığıyla burada tavsiye edebiliyorum ki artık herkese yazıyorum en azından yalancı pozitif vermiyor o yüzden insanlar üzülmüyor üzülmemeniz için her yerde kim ne yapacaksa tek tek yazıyorum vallahi hiç üşenmedenYaa üzüldüm açıkcası hayırlısı olsun diyelim teşekkürler canım. Reglime gün var daha kast test yapsam çıkarmı ki
Dikkate alıcam sağolBence en güzel test adete 2.03 gün kala yapılması erken yapmayın biliyorum çok zor oluyor çok zor zaman geçiyor insan çok merak ediyor hepinizi çok iyi anlıyorum ama testlere gerçekten güven olmuyor o kadar hayal kırıklığına uğratıyorlar ki alacaksınız da laboquıck testıni mutlaka kullanın gerçekten gözüm kapalı size bunu tavsiye edebilirim ben de bu yollardan geçtim üzüldüm çok ağladım psikolojim çok bozuldu demediğim test markası kalmadı ama o kadar gönül rahatlığıyla burada tavsiye edebiliyorum ki artık herkese yazıyorum en azından yalancı pozitif vermiyor o yüzden insanlar üzülmüyor üzülmemeniz için her yerde kim ne yapacaksa tek tek yazıyorum vallahi hiç üşenmeden
UmarımProdoctor veya predictor yapın, artımed e güven olmuyor. Umarım bebişiniz sizinledir
Gerçekten de yalancı pozitifmiş bugün regli oldum çok garip ya gerçekten armed markası insanların duygularını yıpratırO zaman fazla güvenme kuzu ya çünkü bu çok yalancı pozitif çıkarıyor o yüzden zaten özellikle sordum çizgisinden anladım artık o kadar aşina olmuşum ki eğer bir test yapacak olursan mutlaka kaset yap ki artımete güvenerek kan verme emin olmak için mutlaka mutlaka kaset yap üzülmeni istemem çünkü zaten kolay bir şey yaşamamışsın çok geçmiş olsun öncelikle Allah bu testi zaten bildiği gibi yapsın milleti böyle hayal kırıklığı uğratıyor ama mutlaka bize de haber ver elinde varsa kaset yap çünkü bundan 100 tane de alsan yüzü de pozitif verir hani diyoruz ya bozuk saat günde bir kere doğruyu gösterir belki bir ihtimal o yüzden kaset testle bunu netleştir bize de haber ver olur mu inşallah vardır inşallah kalbimle dua edıyorum
Yalancı pozitifmiş regli oldumProdoctor veya predictor yapın, artımed e güven olmuyor. Umarım bebişiniz sizinledir
Evet malesf o oyle bır test yapacaksan eğer bır test bu markadan alın görenlerde bunu kullansın hem erken gebelikten bın kat daha ıyı beta 15de algıması var hemde üzmüyor kendını hıc sıkıntıya sokma akısına bırak olmıcak anlamına asla gelmezGerçekten de yalancı pozitifmiş bugün regli oldum çok garip ya gerçekten armed markası insanların duygularını yıpratır
Bunun ovülasyon ve gebelik testlerini denedim güzeldi. Herşeyin hayırlısıEvet malesf o oyle bır test yapacaksan eğer bır test bu markadan alın görenlerde bunu kullansın hem erken gebelikten bın kat daha ıyı beta 15de algıması var hemde üzmüyor kendını hıc sıkıntıya sokma akısına bırak olmıcak anlamına asla gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?