- 31 Aralık 2023
- 496
- 485
- 28
- Konu Sahibi pirlantaan
Herkese merhaba. Yaşadığım bu üzücü olay dolayısıyla ben de buraya katılmak istedim benim gibi bu durumu yaşamış insanlardan fikir alıp kafamı rahatlatabilmek istiyorum. 14 haftalık bebeğimi herşey yolunda giderken birden bire kaybettim. Bir gün ateşlendim ve gece acilde enfeksiyonum yüksek çıktı ertesi gün de hastanede yatarken taburcu olmak üzereyken birden suyum geldi. Kalbi atarken bebeğimi düşürmem gerektiğini bana zarar vermeye başladığını söylediler. Bu yüzden bebeğimi normal doğumla dünyaya getirdim. Gebeliğim boyunca herşey o kadar yolundaydı ki haftasından önde giden bir bebeğim vardı bol su içmeye çalışıyordum idrar yolları enfeksiyonum yoktu. Biliyorum herşey Allah’ın takdiri ama hiç beklemediğimiz bir anda çok büyük hayallerimiz varken bebeğimi kaybetmek beni mahvetti. Üzerinden bugün 26 gün geçti ama acım hafiflemiyor maalesef. Fakülte hastanesinde başıma geldiği için orda yaşadıklarım da bir o kadar travmatikti. Malesef kürtaj esnasında hiçbir anestezi yapılmadı. Kürtaj esnasındaki ağrılarım o kadar çoktu ki doğum yaptığım anın ağrılarını hatırlayamıyorum bile ağrıya dayanamadığım için kürtajda devam edemediler ve kalan parçayı benim atmamı beklediler çok şükür 2 hafta sonra Prof dr bi sorun olmadığını rahmimin temiz olduğunu söyledi. Şuan 26 gün oldu kanamam biteli bir hafta oldu ama lekelenmelerim ancak bitiyor gibi. Kalbimin acısını sadece yeni bir bebek haberiyle dindirebilirim gibi hissediyorum ne kadar doğru bilmiyorum ama bir an önce regl olup tekrar denemek istiyorum. Doktorların kimisi 4 6 ay kimisi 3 ay en son gittiğim Prof da 1 ay dedi bekleme süresi için. Bebeğimi Rabbim verdi ve o aldı bunu bildiğim için yine verirse o verecek diye düşünüyorum ve dua ediyorum. Etrafımdaki insanlar zaman geçti artık iyi olman gerekiyor dese bile benim içim hala çok acıyor. Biliyorum ki burda da benim gibi bir çok insan var bu yüzden sizlere yazmak istedim. Lütfen gönlümü ferahlatabileceğim güzel örnekleriniz varsa sizlerden rica ediyorum.