kurtaj sonrasi regl duzensizligi

smuqlaya

Sabır suskunluk değil işitilmeyen feryattır
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
596
426
103
44
kizlar ben agustosda dusuk gecirdim ve kurtaj oldum(ilk gebeliyimdi) sonra ilk adetim 56 gun sonra oldu ondan sonra 24 gun ara ile 2 adetim oldum aralik ve ocak ayinda ise adet duzenim deysidi simdi 30gunluk ara ile adet oldum boyle duzensizlik yasayan oldugumu agrim filan yok her kese tesekkur

Kızlar selam . 7 eylülde kurtaj oldum. 40 gün sonra regli oldum. Yumurtlama günümde hafif leke geldi . Sonra adet tarih geldiğinde 5 gundur gecikti. Hiç adetim şaşmaz. İlişkide olmadı. Böyle kurtaj olup adet düzensizliği yaşayan var mı

Bende geçen yıl kürtaj oldum adetdüzenim değildr adet yoğunlugum değilti ben normalde 3 gün yogun kanamam olurdu 4. Bi akşam bi sabah 5. Gün azalır 6. Gün sarı akıntıya dönerdi şimdi 3 günde bitiyorum sadece ilk gün yogun oluyo

kizlar ben agustosda dusuk gecirdim ve kurtaj oldum(ilk gebeliyimdi) sonra ilk adetim 56 gun sonra oldu ondan sonra 24 gun ara ile 2 adetim oldum aralik ve ocak ayinda ise adet duzenim deysidi simdi 30gunluk ara ile adet oldum boyle duzensizlik yasayan oldugumu agrim filan yok her kese tesekkur
Benim adetim o kadar düzenli olmasına rağmen 2. Adetimde hala düzensizlik yaşıyorum. Ama sanırım normal . Doktor da 3 ile 4 ay arasında düzelme olur dedi. Sanırım panik yapacak bi durum yok

Kızlar selam . 7 eylülde kurtaj oldum. 40 gün sonra regli oldum. Yumurtlama günümde hafif leke geldi . Sonra adet tarih geldiğinde 5 gundur gecikti. Hiç adetim şaşmaz. İlişkide olmadı. Böyle kurtaj olup adet düzensizliği yaşayan var mı
Merhabalar bende dr.murat bozkurt tedavi görüyorum gerçekten çok ilgili biri

Back