Oyle mi dersin yapisikliktan cok korkuyorum simdi adetin duzeldimi hep gununde adet olurum benAdet olduysan yapisiklik soz konusu degil benimde adetim duzensizdi kurtajdan sonra dr a gittim kist oluşmuş ilac verdi bence git istersen dr a Cok geçmiş olsun
Kurtajdan sonra ilk reglini kacinci gun oldun canimDüzenli oldum bu ay kurtajdan önceki gibi dedigim gibi yapisiklikta hiç adet olmuyor ayrica dr ilaç verse bile adet görmüyorsun canım ama sen adet olmussun bile dr a görün yinede kist olabiliyor çünkü cok geçmiş olsun
Canim ben mantar olmustum enfeksiyon degilde bide reglim duzensizlesyiKızlar bende ankarada kürtaj olucam pazartesi günü 5+4 haftalıkken korkuyorum enfeksiyon falan kaptınızmı yada ne hissettiniz
Valla genel oldum hicbir agri olmadi sonrasindada kanamamda islemden sonra 1 2 gun oldu ama regl miktarim degistimantar için tedavi görüyorum su anda peki zor oldumu genel antestezmi mi lokalmıydı oldğun gün ağrın çok oldmu
Ozelde 1200 tlye oldum gun icinde iyiydim bir sorunum olmadigün içinde iyimiydin peki özeldemi oldun birde
Samsunhangi sehirde peki
Canım 4 hafta sonra olmuştum çok geçmiş olsunKurtajdan sonra ilk reglini kacinci gun oldun canim
Bebim hep ayniydi kurtajdan sonra normal duzenim gibi oldum ama sonra duzen daha dogrusu miktar degisti kistimde yok sorunum ne acabaBende şöyleydi canım kurtajdan 4 hafta sonra oldum adet ama o adetim 10 gün sürdü 1 hafta bittini zannettim gelmeyince 1 hafta sonra tekrara oldum o da 10 gün sürdü normalde 6 gü anca sürerdi bu şikayetle gitmiştim dr a
Yapisiklik suohen mi var canım acabaKürtaj sonrası yapisiklik olan var mı bana yardımcı olun lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?