Kürtaj sonrası rahim içi yapışıklık

rumeysa3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
1.452
1.890
83
Ben bir ay önce kürtaj oldum. Rahim içinde plasenta parçaları kalmış. İki gün önce tekrar kürtaj oldum. İnternette okudum usulsuz kürtaja bağlı rahim içinde yapışıklıklar olabiliyomuş. Böyle bişey başıma gelir mi diye çok endişe ediyorum. Bu konuda fikri olan varmı yada böyle bişey yaşayan??

Canım konunla ilgili her hangi bir bilgim yok ama bende 2 gün önce kürtaj oldum icimde kese dışında başka bişey kalmış keseyi almış dr ama o şeyi çözemedi ilacla
Duser diye ilac verdi sende aynisi olmus muydu ?

Kizlarr ben 2014 yilinda kurtaj oldum 3.adetimden itibaren adetlerim azaldi 6 gun yogun olurdum simdi 4 de bitiyo yapisiklik soz konusu olabilir mi adetim hic gecikmez 1 gun gecikir en fazla

Adet olduysan yapisiklik soz konusu degil benimde adetim duzensizdi kurtajdan sonra dr a gittim kist oluşmuş ilac verdi bence git istersen dr a Cok geçmiş olsun

Adet olduysan yapisiklik soz konusu degil benimde adetim duzensizdi kurtajdan sonra dr a gittim kist oluşmuş ilac verdi bence git istersen dr a Cok geçmiş olsun
Oyle mi dersin yapisikliktan cok korkuyorum simdi adetin duzeldimi hep gununde adet olurum ben

Düzenli oldum bu ay kurtajdan önceki gibi dedigim gibi yapisiklikta hiç adet olmuyor ayrica dr ilaç verse bile adet görmüyorsun canım ama sen adet olmussun bile dr a görün yinede kist olabiliyor çünkü cok geçmiş olsun

Kurtajdan sonra ilk reglini kacinci gun oldun canim

Kızlar bende ankarada kürtaj olucam pazartesi günü 5+4 haftalıkken korkuyorum enfeksiyon falan kaptınızmı yada ne hissettiniz

mantar için tedavi görüyorum su anda peki zor oldumu genel antestezmi mi lokalmıydı oldğun gün ağrın çok oldmu

Bende şöyleydi canım kurtajdan 4 hafta sonra oldum adet ama o adetim 10 gün sürdü 1 hafta bittini zannettim gelmeyince 1 hafta sonra tekrara oldum o da 10 gün sürdü normalde 6 gü anca sürerdi bu şikayetle gitmiştim dr a

Bebim hep ayniydi kurtajdan sonra normal duzenim gibi oldum ama sonra duzen daha dogrusu miktar degisti kistimde yok sorunum ne acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…