• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası rahim içi yapışıklık

Ben dış gebelik oldugun zaman ilk başta anlaşılmadı kürtaj olmuştm. 1-2 ay sonra hsg çektirdm yapışıklık çıktı. Vakumla çektikleri için olabiliyomuş böyle yapışıklık. Adetimde bi sıkıntı gecikme olmadı.

Ben dış gebelik oldugun zaman ilk başta anlaşılmadı kürtaj olmuştm. 1-2 ay sonra hsg çektirdm yapışıklık çıktı. Vakumla çektikleri için olabiliyomuş böyle yapışıklık. Adetimde bi sıkıntı gecikme olmadı.
Vakumla oldugu zaman yapisiklik olma riski daha az ama simdi duzeldinmi sen

Vakumla oldugu zaman yapisiklik olma riski daha az ama simdi duzeldinmi sen

İstersen açalm dedi hamile kalırsan düşüğe sebep olabilir ya da rahim genişleyince kendi kendine açılabilir dedi ama illaki yapalm demiyorum dedi ben de yaptırmadm. Sonrasında da problem olmadı

İstersen açalm dedi hamile kalırsan düşüğe sebep olabilir ya da rahim genişleyince kendi kendine açılabilir dedi ama illaki yapalm demiyorum dedi ben de yaptırmadm. Sonrasında da problem olmadı
Adetlerin kac gun suruyor canim peki senin

[QUOTli, post: 47315261, member: 668656"]Benim onceden 6.gun bitedi simdi 4 gun 5 gun suruyor ben ilk 2 adetimi normal yogunlukta gordum kurtajdan sonra 3.ayimdan itibarenn azaldi hic hormonlarina baktirdin mi[/QUOTE]
Bende aynisini yasadim gun sayim degismedi ama miktar azaldi hormonlarimda sorun yok rahim filmi cekildim sorun yok neden oldu bilmiyorum sonbaharda histeroskobi yaptirmayi dusunuyorum ama bu sebeble degil perde var dediler o alinacak ama rabi böyle bir durum varsa oda belli olur rahim filminde belli oluyormus gerci bana o cekildi bi sorun yok dedi doktor cok takma kac yasindasin bilmiyorum ama yas aldikcada degisiyor diyorlar

Bende 3 sene once kurtaj oldm bndede prca kalmsti doktor duser dye ilac vermisti bana yasm 24 gecen yaz ortasinda benmde durduk yere adetlerimde azalma oldi gtmedgm ozel hastane doktor kalmadi hormonlarm herseym normal bnde korkmustum yapisiklikmi var dye doktor kurtajdan 3yil snra boyle bsey olmasi imkansz senn vucut yapinla alakali suan dedi cok taktikca kafaya azaliyo ben artik cok takmiyrm 3 gun suruyo kafaniza takmayin streste cok etkiliyo kizlar

Back