Kürtaj sonrası parça kalmış olabilir mi

minikmavis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2024
76
24
3
Merhaba kızlar. 4 gün önce düşük yaptım. Çok fazla sancım olduğu için gittim doktor düşük yaptığımı söyledi. Bir saat kadar o sancıyı çektim ama dayanamadım doktordan kürtaj etmesini söyledim. Kürtaj masasına oturduktan sonra doktor çoğunu kendini düşürmüşsün ben sadece bir kısmını çekip çıkardım dedi. Enjektörle içimdeki birkaç pıhtıyı aldı. Kalanları kendin atarsın dedi ultrasonla baktıktan sonra. Eve geldim büyük bir parça düşürdüm sordum doktora çok İyi düşürmüşsün dedi. Asıl sormak istediğim 4 gündür kanamam hala devam ediyor ve ara ara karnım çok fena ağrıyor. Sizce içimde parça kalmış mıdır

Agri olmamasi lazim kürtajdan sonra ama sanirim kürtaj da olamissiniz, enjektörle aldı diyorsunuz , bence doktordan bir randevu daha alın ultrasonla bakılır içiniz rahat eder . Başınız sağolsun

Merhaba kızlar. 4 gün önce düşük yaptım. Çok fazla sancım olduğu için gittim doktor düşük yaptığımı söyledi. Bir saat kadar o sancıyı çektim ama dayanamadım doktordan kürtaj etmesini söyledim. Kürtaj masasına oturduktan sonra doktor çoğunu kendini düşürmüşsün ben sadece bir kısmını çekip çıkardım dedi. Enjektörle içimdeki birkaç pıhtıyı aldı. Kalanları kendin atarsın dedi ultrasonla baktıktan sonra. Eve geldim büyük bir parça düşürdüm sordum doktora çok İyi düşürmüşsün dedi. Asıl sormak istediğim 4 gündür kanamam hala devam ediyor ve ara ara karnım çok fena ağrıyor. Sizce içimde parça kalmış mıdır
Açıkçası benim düşük 1 hafta sürdü bir hafta boyunca hep parçalar attım. Daha sonra bir hafta kadar kanama oldu ama yogun değil ve parça yoktu ama içeride parça kalmıştı diye yeniden ilaç verdi doktorum o şekilde kalanı da birkaç gün içerisinde attım doktor kalan pıhtılar da adetle atılır demişti öyle de oldu. Korkmayın ne kadar ağrılı ve zor bir süreç olduğunu biliyorum ama vücudunuz atıyormuş zaten devamı gelir tabi kontrollerinizi alsatmayın ara ara gidin parça kalsa bile ilaçla desteklemeye çalışır doktorunuz

Back