• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası parça kaldı

eylem pkyn01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
2. Aylık bebeyim herşeyi iyi dediler sonra ölmüş dediler kalbi durmuş yavrumun nasılsa belirgin olmuştu inanmadım dünyada ne kadar doktor varsa özeller dahil gezdim aynı sonuç aldım bı umut olsaydı beklerdim ama olmadı kanama ve ağrı yoğunlaştı kürtaj yaptılar 2 gün sora yüksek ateş baygınlık şiddetli ağrı yaşadım vicudum enfeksiyon kapmış kürtaj sorasinda ve parça kalmış bidaha kürtaj yaparsak rahmin delinir dedi Doktor ve metiler hap yazdı 3 gün kullan dedi ama kanamam yokki nasıl düşecek parça durumu yaşayan varsa yardımcı olurmu nolur çok kafayı yedim😭

Öncelikle çok geçmiş olsun ben de 10 haftalıkken ikizlerimi kaybettim ve kürtaj oldum. Bende de parça kaldı ve 3 ay boyunca kanamam oldu tekrardan kürtaj olmak istemedim. Çok ince vakum cubuguyla doktorum biraz çekti. Metiler de kullandım. O da fayda etmeyince dış gebelik geçirenlere özel olan bı iğne yapıldı bana çünkü parçalar içerde kaldıkça enfeksiyon kapma riski çok yüksek. O iğneden 1 hafta sonrasında kanamam durdu ve bütün parçalar gitti. Antibiyotik önemli. Doktorum bana 2 defa antibiyotik yazdı enfeksiyon kapmamam için

Tavsiyem çok saçma gelebilir ama ben öyle yaptım. Yarım saat boyunca spor yaptım ve ip atladım. Daha sonra da sıcak duşa girdim. Özellikle kasıklarıma sıcak su tuttum doktorum tavsiye etti içerdeki parçaların rahat atilabilmesi için. Tabi operasyondan belli bı süre geçmesi lazım bunları yapabilmek için benim nerden baksanız 3 ay sürünce ben her şeyi denedim

Tavsiyem çok saçma gelebilir ama ben öyle yaptım. Yarım saat boyunca spor yaptım ve ip atladım. Daha sonra da sıcak duşa girdim. Özellikle kasıklarıma sıcak su tuttum doktorum tavsiye etti içerdeki parçaların rahat atilabilmesi için. Tabi operasyondan belli bı süre geçmesi lazım bunları yapabilmek için benim nerden baksanız 3 ay sürünce ben her şeyi denedim
3 aymı regl hiç olmadinmi regl olunca düşüyor diyorlar yinemi düşmedi bilmiyorum ilk defa ağır geçiyor bu kürtaj bana daha öncede oldum kürtaj ama hiç alakası yok sıcak duş yaparım yarında ziplamayi bırak inanın yürümeye mecalim yok 8 gün oldu halen yatıyorum

3 aymı regl hiç olmadinmi regl olunca düşüyor diyorlar yinemi düşmedi bilmiyorum ilk defa ağır geçiyor bu kürtaj bana daha öncede oldum kürtaj ama hiç alakası yok sıcak duş yaparım yarında ziplamayi bırak inanın yürümeye mecalim yok 8 gün oldu halen yatıyorum
Evet regl oluyordum ama parçalar zor düştü. En son kürtaj yapalım dediler ben istemedim psikolojim çok yipranmisti çünkü. Çok şükür şuan iyiyim. Senin daha çok yeni 2 hafta kadar bekle bence. 2 hafta sonunda hala kanaman olursa sıkıntılı olur. Şimdilik sıcak duş en iyisi olur. Rabbim şifa versin hemen inşallah. Daha önce de kürtaj olmuşsunuz genetik ve pıhtılaşma testi yaptırdınız mi?

Evet regl oluyordum ama parçalar zor düştü. En son kürtaj yapalım dediler ben istemedim psikolojim çok yipranmisti çünkü. Çok şükür şuan iyiyim. Senin daha çok yeni 2 hafta kadar bekle bence. 2 hafta sonunda hala kanaman olursa sıkıntılı olur. Şimdilik sıcak duş en iyisi olur. Rabbim şifa versin hemen inşallah. Daha önce de kürtaj olmuşsunuz genetik ve pıhtılaşma testi yaptırdınız mi?
Yok test bilmiyorum bişi yaptırmadım galiba beş altı kere testler yaptılar neler yaptılar bişi çıkmadı pataloji yaptılar oda 10 gün sora çıkacak sonucu ama kanımda pıhtılaşma olabilir bende problem yok aslında ama oladabilir ihtimalini verdi doktor onun dışında herşeyin iyi dedi yarın hastaneye gidecem insalah ikinci kürtaj olmaz korkuyorum çok adet olmadan parça düşmez diyenlerde var doğru gibi sanki olmasa nasıl duser

Yok test bilmiyorum bişi yaptırmadım galiba beş altı kere testler yaptılar neler yaptılar bişi çıkmadı pataloji yaptılar oda 10 gün sora çıkacak sonucu ama kanımda pıhtılaşma olabilir bende problem yok aslında ama oladabilir ihtimalini verdi doktor onun dışında herşeyin iyi dedi yarın hastaneye gidecem insalah ikinci kürtaj olmaz korkuyorum çok adet olmadan parça düşmez diyenlerde var doğru gibi sanki olmasa nasıl duser
Bence mutlaka pıhtılaşma testi yaptırın. Benim pıhtılaşma testinde genetik doktoru bir şey yok dedi ama kendi kadın doğum doktorum kan sulandırıcı iğne kullanmamı önerdi hamile kalınca. Pıhtılaşma yatkınlığı var riske atamayiz dedi.

Kürtaj oldum bebeyimin kalbi durduğu için aldılar metiler verdi doktor kanamam yokken parça nasıl düşer ay sonunada çok var nasıl yapacağım kürtaj olduğum halde Beta 190 civarı çıktı gebelik düşmemişti daha parçadan dolayı üçüncü gün metileri kestim kontrole gittim doktor dedi yeniden kürtaj yapmak istemiyorum tahmin delinir antibyotige devam et metileri hemen bırak dedi eve geldim akşamına hiçbir leke olmayan ben birden bire kan boşaldı parça çıktı metileri bırakınca söküldü bilgi veriyorum ve ilk defa böyle bisiy yasiyorum

Yaşadıklarımiz benzer durumlar. Ben de kürtaj olmuştum 2.5 ay kanamam bitmedi ama bu süreçte adet de oluyordum. İnsan çaresizlikten ne yapacağını bilemiyor. Ben 3 farklı doktora gidip fikir almıştım doktor değiştirmenizi tavsiye ederim. En son üniversite araştırma Hastanesi'ne gittim çözüm buldular histereskopi yapıp sorunu buldular. Üniversitelerin aletleri farklı oluyor tavsiyem başka bir doktorun fikrini almanız zaman geçmeden

Kürtaj oldum bebeyimin kalbi durduğu için aldılar metiler verdi doktor kanamam yokken parça nasıl düşer ay sonunada çok var nasıl yapacağım kürtaj olduğum halde Beta 190 civarı çıktı gebelik düşmemişti daha parçadan dolayı üçüncü gün metileri kestim kontrole gittim doktor dedi yeniden kürtaj yapmak istemiyorum tahmin delinir antibyotige devam et metileri hemen bırak dedi eve geldim akşamına hiçbir leke olmayan ben birden bire kan boşaldı parça çıktı metileri bırakınca söküldü bilgi veriyorum ve ilk defa böyle bisiy yasiyorum
Ben de parça düşmüştü kendiliğinden ama kanamam bitmemişti metiler kullandığım halde. Beta HCG degeri de düşmüştü ama histereskopi yaptılar parça kalmış dedi doktor. Tekrar kürtaj olacaksan da lütfen başka doktora bir görünün

Evet regl oluyordum ama parçalar zor düştü. En son kürtaj yapalım dediler ben istemedim psikolojim çok yipranmisti çünkü. Çok şükür şuan iyiyim. Senin daha çok yeni 2 hafta kadar bekle bence. 2 hafta sonunda hala kanaman olursa sıkıntılı olur. Şimdilik sıcak duş en iyisi olur. Rabbim şifa versin hemen inşallah. Daha önce de kürtaj olmuşsunuz genetik ve pıhtılaşma test

Bende de aynısını yaşadim nasıl oldunuz düştü mü parcalar kanla mi düştü nasıl oldu ilaç aldınız mı peki birde gebe kaldınız mı sonra

Bende de aynısını yaşadim nasıl oldunuz düştü mü parcalar kanla mi düştü nasıl oldu ilaç aldınız mı peki birde gebe kaldınız mı sonra

1 yıl hiç denemedik zaten son 5 aydır deniyoruz ama daha olmadı maalesef.
Ben kurtaj oldum kendiliginden düşmeyince doktorum ekstra kürtaj hapı verdi

Back