Kurtaj sonrasi lekelenme kac gun surdu

Aksihatun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2019
46
7
1
Merhaba hanimlar kurtaj olali 14 gun oldu ve lekelenmem devam ediyo 1-2 gun kesiliyo tekrar devam ediyo 10. Gune dogru azalmaya baslamisti simdi yine fazlalasti fazladan kastim avuc ici kadar acik renkli lekelenme sizlerin ne kadar surmustu normal bi durum mu sizce

Evet canim normal kurtaj sonrasinda da ayni lohusalik gbi kanama devam ediyor 40 gun kadar surebilir ama eger parlak kirmizi ve yogun bi kanamaysa doktors gitmelisin benimde bebegimin kalp atisi olmadigi icin kurtaj oldum ve senin anlattigin gibi bir kesilir gibi oluyt bir cogalyr bu sekilde devam etti sonra kesildi

Benimde 8 ve 9 gün kesilir gibi oldu sonra arttı yaklaşık 15.günde de tamamen bitti..bünyeye bağlı sanırım iki gün sürende var 40 gün sürende var

Benim de bir 15 gun surdu. Yanlis hatirlamiyosam 30.gunde de regli oldum. Kafana takma duzene giriyor. Yalnizca bana 40 gunu gecerse gel demisti. Sonrasinda da reglim 21 gunde bir oldu onda da 21in altina duserse tekrar dogum kontrol hapina baslatmam gerekebilir demisti. Hop o da 2.ayinda duzene girdi:) Stresli bir surec ama zaman ilac gibi cok sukur.

Back
X