Gebeliğe Hazırlık Kürtaj sonrası kanama?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorum normal gördü bende dediğim gibi pıhtılaşma yokmuş normal birseymis sonucum.
İğne artı ilaç kullandım ben.
Nasip değilmiş pıhtılaşma olsaydı faydası olurdu sorun başkaydi bellki
Aynı şekilde heterozigot olan arkaşım var onada iğne gerekli görülüyor sizin gibi heterozigot acaba bir doktordan daha mi fikir alsanız çünkü bazı doktorlar önemsemiyor

Aynı şekilde heterozigot olan arkaşım var onada iğne gerekli görülüyor sizin gibi heterozigot acaba bir doktordan daha mi fikir alsanız çünkü bazı doktorlar önemsemiyor
Doktorların hepsi öyle dedi bide ben tüp bebek yapıyorum onemsencek derecede ilaç kullanıyorum canim yani es gecmiyoruz 3 gebeligimdede kullandık bilmeden bile..
Yani tedbir amaçlı veriyorlar
Düşük hikayen olduğu için.

Allah tekrar yaşatmasın inşallah sağlıkla kucağına al yavrunu

Benm kalbi ilk durdu ama öncekiler düşük oldu
İnşallah kimse yaşamaz sende alırsın inşallah
Birde gebeyken tsh kontrolunu oldun mu sürekli gebelikte ani tsh yükselmeleride bu duruma getiriyormuş (

Yok olcturdum canim doktorum guatrın filan yok ne güzel diyordu hamileyken 1.27 idi
Oo tamam ozaman orda problem yok insan da diyor bi sorun olsun da onun üstüne gideyim bilipte gerçekten niye olduğunu düşünmek bulamamak can sıkıcı

Herşeyin nasip olduğuna inanıyorum ne yaparsan yap canim..
Canım yanlış anlama ama sübyanı duymuşsundur belki. Bende sübyan var o yüzden ilk 2 gebeliğim düşükle sonuçlandı. Sonra bi hocaya sübyan için muska yaptırdık ondan sonra bu hamileliğim oluştu ama bununda kalbi durdu büyük ihtimalle bende de pıhtılaşma var 2 doktora gittim ikiside aynı şeyi söyledi çünkü. Sende bi baktır istersen belki sende de sübyan vardır. Olacağından değil ama en azından emin olmuş olursun. Tabii yinede sen bilirsin

Reactions: H M
Öncelikle çok geçmiş olsun.Benimde 12haftalikken kurtaj oldum.10+5de kalmis ultrasonda.Kalbi durmuştu.Bugun 41.gün ve adet olmadım hala.5gundur hafif leke var sadece.Bi anormallik var gibi geliyor.
Çok teşekkür ederim. Ben 33. Günde adet oldum araştırmalarıma göre kürtajdan sonra 40 ve ya 50 günü buluyormuş adetin gelmesi eğer gelmiyorsa ya sıkıntı vardır ya da tekrardan gebelik oluşmuş olabilir diye okumuştum. İstersen bi doktoruna görün canım

Ben kürtajdan sonra 33. Gün adet oldum önceki adet kanamalarım nasılsa bu da aynı şekilde oldu doktorum bana bu şekilde bi bilgilendirme hiç yapmadı hatta kurtajdan sonra adet kanamanla birlikte parçada gelebilir diye bişey söylemedi kürtajdan1 hafta sonra farklı bi doktora muayene olmuştum o içerde parçanın kaldığını söyledi bi ilaç verdi atmana yardımcı olur demişti

Takıyorum canim onuda kullandım baktırdım yok ama gene de takıyorum.

35.günden beri hafif kahverengi leke var ama kanama yok henüz.Gebelik olsa lekelenmeler olmaz galiba.Ama korkuyorum artik.Dr.a gitmeye bile.

Öncelikle çok geçmiş olsun.Benimde 12haftalikken kurtaj oldum.10+5de kalmis ultrasonda.Kalbi durmuştu.Bugun 41.gün ve adet olmadım hala.5gundur hafif leke var sadece.Bi anormallik var gibi geliyor.
Hicmi olmadın. Benm kahverengi geldi 33.gun filan şuan 42.gundeyim bende

Hicmi olmadın. Benm kahverengi geldi 33.gun filan şuan 42.gundeyim bende
Cnm sen tamamen söküldün mu benim de 4.günüm hala peçeteye az az geliyo ama grip oldum bi yandan grip ilaci alıyorum oda etkiliyor beni

Bende ikinci operasyondan korkunca ilaçla olmaz mı dedim ama olmaz dedi rahim ağzı hemen kapandığı için gözlerimle gördüm içersen çıkan kan parçalarını çok korktum Allah korusun herkesi böyle durumlardan

Cnm sen tamamen söküldün mu benim de 4.günüm hala peçeteye az az geliyo ama grip oldum bi yandan grip ilaci alıyorum oda etkiliyor beni
Ya benim aşırı gelmedi bı 10 gün sürdü ama sora yumurtlama akıntısı geldi...
Bende anlamadım birşey.. ama ilk adet olduğu için sanırım az oldu artık diğeri 15 gun sora belli olur canim

Ya benim aşırı gelmedi bı 10 gün sürdü ama sora yumurtlama akıntısı geldi...
Bende anlamadım birşey.. ama ilk adet olduğu için sanırım az oldu artık diğeri 15 gun sora belli olur canim
Yanlış yazmışım cnm 42 gün oldu benimde. Niye 15 gün sonra gelcek 40 günü bulur demişti doktorum

Yanlış yazmışım cnm 42 gün oldu benimde. Niye 15 gün sonra gelcek 40 günü bulur demişti doktorum
Yok ilk adetim olarak saydım öncekini yumurtlamadan sora 15 günde geliyor ya adet o yüzden dedim.
Düzensizlikler olur ilkinde diğerlerinde duzelicek inşallah artik. Bakalım canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…