- 18 Kasım 2019
- 5.231
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.948
- 173
- Konu Sahibi Uzunkiprik
-
Aynı şekilde heterozigot olan arkaşım var onada iğne gerekli görülüyor sizin gibi heterozigot acaba bir doktordan daha mi fikir alsanız çünkü bazı doktorlar önemsemiyorDoktorum normal gördü bende dediğim gibi pıhtılaşma yokmuş normal birseymis sonucum.
İğne artı ilaç kullandım ben.
Nasip değilmiş pıhtılaşma olsaydı faydası olurdu sorun başkaydi bellki
Doktorların hepsi öyle dedi bide ben tüp bebek yapıyorum onemsencek derecede ilaç kullanıyorum canim yani es gecmiyoruz 3 gebeligimdede kullandık bilmeden bile..Aynı şekilde heterozigot olan arkaşım var onada iğne gerekli görülüyor sizin gibi heterozigot acaba bir doktordan daha mi fikir alsanız çünkü bazı doktorlar önemsemiyor
Allah tekrar yaşatmasın inşallah sağlıkla kucağına al yavrunuDoktorların hepsi öyle dedi bide ben tüp bebek yapıyorum onemsencek derecede ilaç kullanıyorum canim yani es gecmiyoruz 3 gebeligimdede kullandık bilmeden bile..
Yani tedbir amaçlı veriyorlar
Düşük hikayen olduğu için.
Benm kalbi ilk durdu ama öncekiler düşük olduAllah tekrar yaşatmasın inşallah sağlıkla kucağına al yavrunu
Birde gebeyken tsh kontrolunu oldun mu sürekli gebelikte ani tsh yükselmeleride bu duruma getiriyormuşBenm kalbi ilk durdu ama öncekiler düşük oldu
İnşallah kimse yaşamaz sende alırsın inşallah
Yok olcturdum canim doktorum guatrın filan yok ne güzel diyordu hamileykenBirde gebeyken tsh kontrolunu oldun mu sürekli gebelikte ani tsh yükselmeleride bu duruma getiriyormuş(
Oo tamam ozaman orda problem yokYok olcturdum canim doktorum guatrın filan yok ne güzel diyordu hamileyken1.27 idi
Herşeyin nasip olduğuna inanıyorum ne yaparsan yap canim..Oo tamam ozaman orda problem yokinsan da diyor bi sorun olsun da onun üstüne gideyim bilipte gerçekten niye olduğunu düşünmek bulamamak can sıkıcı
Canım yanlış anlama ama sübyanı duymuşsundur belki. Bende sübyan var o yüzden ilk 2 gebeliğim düşükle sonuçlandı. Sonra bi hocaya sübyan için muska yaptırdık ondan sonra bu hamileliğim oluştu ama bununda kalbi durdu büyük ihtimalle bende de pıhtılaşma var 2 doktora gittim ikiside aynı şeyi söyledi çünkü. Sende bi baktır istersen belki sende de sübyan vardır. Olacağından değil ama en azından emin olmuş olursun. Tabii yinede sen bilirsinHerşeyin nasip olduğuna inanıyorum ne yaparsan yap canim..
Çok teşekkür ederim. Ben 33. Günde adet oldum araştırmalarıma göre kürtajdan sonra 40 ve ya 50 günü buluyormuş adetin gelmesi eğer gelmiyorsa ya sıkıntı vardır ya da tekrardan gebelik oluşmuş olabilir diye okumuştum. İstersen bi doktoruna görün canımÖncelikle çok geçmiş olsun.Benimde 12haftalikken kurtaj oldum.10+5de kalmis ultrasonda.Kalbi durmuştu.Bugun 41.gün ve adet olmadım hala.5gundur hafif leke var sadece.Bi anormallik var gibi geliyor.
Ben kürtajdan sonra 33. Gün adet oldum önceki adet kanamalarım nasılsa bu da aynı şekilde oldu doktorum bana bu şekilde bi bilgilendirme hiç yapmadı hatta kurtajdan sonra adet kanamanla birlikte parçada gelebilir diye bişey söylemedi kürtajdan1 hafta sonra farklı bi doktora muayene olmuştum o içerde parçanın kaldığını söyledi bi ilaç verdi atmana yardımcı olur demiştiBen şubat ayında kürtaj oldum 12+3 günlüktü kalbi durdu. Doktor kürtajdan sonra bir hafta kanamanın azalarak biteceğini söyledi 28şubatta oldum kürtajı 9marta kontrolüm vardı kürtaj sonrası mutlaka bir hafta on gün içinde kontrol edilmeli. Benim kanamam bitmemişti bu süre zarfında. Doktor kontrolünde rahimde hemotom oluştuğu saptandı ikinci bir işlem ile onuda aldılar ve bu narkoz verilmeden oldu. Eğer kanama bitiyorsa sebebi içerde hemotom oluşmasıymış. Kırk gün içinde adet olmalısın yoksa hemen kontrole gel dedi doktor eğer adet olunmuyor ise veya öncekine nazaran çok az geliyorsa rahimde yapışıklık ve enfeksiyona işaretmişçok şükür ben 30.gün düzenim bozulmadan adetimi gördüm. Kanamanın bitmemesi ve kırk gün içinde adet olunmaması sıkıntı kızlar
Bi kaç adet donemj oluo parclaar sorun yoj korkma canımKürtaj olanlar hiç böyle bişeyle karşılaşmadı mı?
Takıyorum canim onuda kullandım baktırdım yok ama gene de takıyorum.Canım yanlış anlama ama sübyanı duymuşsundur belki. Bende sübyan var o yüzden ilk 2 gebeliğim düşükle sonuçlandı. Sonra bi hocaya sübyan için muska yaptırdık ondan sonra bu hamileliğim oluştu ama bununda kalbi durdu büyük ihtimalle bende de pıhtılaşma var 2 doktora gittim ikiside aynı şeyi söyledi çünkü. Sende bi baktır istersen belki sende de sübyan vardır. Olacağından değil ama en azından emin olmuş olursun. Tabii yinede sen bilirsin
35.günden beri hafif kahverengi leke var ama kanama yok henüz.Gebelik olsa lekelenmeler olmaz galiba.Ama korkuyorum artik.Dr.a gitmeye bile.Çok teşekkür ederim. Ben 33. Günde adet oldum araştırmalarıma göre kürtajdan sonra 40 ve ya 50 günü buluyormuş adetin gelmesi eğer gelmiyorsa ya sıkıntı vardır ya da tekrardan gebelik oluşmuş olabilir diye okumuştum. İstersen bi doktoruna görün canım
Hicmi olmadın. Benm kahverengi geldi 33.gun filan şuan 42.gundeyim bendeÖncelikle çok geçmiş olsun.Benimde 12haftalikken kurtaj oldum.10+5de kalmis ultrasonda.Kalbi durmuştu.Bugun 41.gün ve adet olmadım hala.5gundur hafif leke var sadece.Bi anormallik var gibi geliyor.
Cnm sen tamamen söküldün mu benim de 4.günüm hala peçeteye az az geliyo ama grip oldum bi yandan grip ilaci alıyorum oda etkiliyor beniHicmi olmadın. Benm kahverengi geldi 33.gun filan şuan 42.gundeyim bende
Bende ikinci operasyondan korkunca ilaçla olmaz mı dedim ama olmaz dedi rahim ağzı hemen kapandığı için gözlerimle gördüm içersen çıkan kan parçalarını çok korktum Allah korusun herkesi böyle durumlardanBen kürtajdan sonra 33. Gün adet oldum önceki adet kanamalarım nasılsa bu da aynı şekilde oldu doktorum bana bu şekilde bi bilgilendirme hiç yapmadı hatta kurtajdan sonra adet kanamanla birlikte parçada gelebilir diye bişey söylemedi kürtajdan1 hafta sonra farklı bi doktora muayene olmuştum o içerde parçanın kaldığını söyledi bi ilaç verdi atmana yardımcı olur demişti
Ya benim aşırı gelmedi bı 10 gün sürdü ama sora yumurtlama akıntısı geldi...Cnm sen tamamen söküldün mu benim de 4.günüm hala peçeteye az az geliyo ama grip oldum bi yandan grip ilaci alıyorum oda etkiliyor beni
Yanlış yazmışım cnm 42 gün oldu benimde. Niye 15 gün sonra gelcek 40 günü bulur demişti doktorumYa benim aşırı gelmedi bı 10 gün sürdü ama sora yumurtlama akıntısı geldi...
Bende anlamadım birşey.. ama ilk adet olduğu için sanırım az oldu artık diğeri 15 gun sora belli olur canim
Yok ilk adetim olarak saydım öncekini yumurtlamadan sora 15 günde geliyor ya adet o yüzden dedim.Yanlış yazmışım cnm 42 gün oldu benimde. Niye 15 gün sonra gelcek 40 günü bulur demişti doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?