• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kürtaj sonrası kanama?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun hikayenizi okudum. Benimde 2 kaybım oldu şuan 0,4 Oksopar ve kan sulandırıcı coraspin alıyordum ama ecoprin 150 mg çıkardı dr. Bende trombofili paneli genetik yaptırmadım ve bi dr bna 0,6 iğne demişti ama başka dr 0,4 yeterli dedi. Şu yeterli mi doz sanırım anti xa oluyor o test bende defalar ca sormama rağmen belirleyici ve net sonuç vermez dedi bende vazgeçtim artık. Her dr gidişim korku ile. Gittğm perinatolog da kilo vermemi istiyor ama veremiyorum almamaya çalışıyorum. Allah yardımcınız olsun iyi bir dr bulup güvenin derim. Yani siz ilaç kullanmanıza rağmen mi kayıp yaşadınız?
Son anda fark ettim benim msjıma karşılık yazmamışsınız 🙈

Çok geçmiş olsun sizede. Bizde patolojiye göndermiştik sonuçlar temiz çıkmıştı. Göndermeden önce doktorumda söylemişti neden kalbi durduğuna dair bişey öğrenemezsiniz diye ama gönderdik işte. Cinsiyetini henüz öğrenememiştik ama düşük yaptıktan sonra hastanedeki hemşireler kıza benzediğini söylemişti 🙁 en çok istediğim şeylerden biriydi bi kız evladına sahip olmak 😢
Sanada grçmiş oldun Allah birdaha yaşatöadın inşallah. Aslında patoloji çok net bilgi vermiyor genelde çoğu insanda temiz çıkıyor hatta bebek hastalıklıysa bile temiz grliyor. Ben bunu yolladıktan sonra öğrendim. Ama genetik incelemede sorun varsa ve iyi bir yerde yapılmışsa kesin sonuç
çıkar. Arkadaşımın bebğinde turner sendromu çıktı mesela ikinci kayıptı üstelik pıhtılaşmasıda vardı. Biz genetiğe yollayınca iki bebeği cinsiyetide ortaya çıkmış oldu ama keşke hiç öğrenmeseydim bende çok isterdim bir kız bir oğlum olmadını kısmet değilmiş😞

Son anda fark ettim benim msjıma karşılık yazmamışsınız 🙈
Sizin messjı görmedim ben çok geçmiş olsun sizede. Benim 3.olcsk bu 2 kaybım oldu benmde genetik yaptırmadım bölüm kapalıydı pandemiden dolayı hamile kaldım önlem olarak kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum ama dr 150 mg ecoprin e çevirdi dozu arttırıp. Oksopar 0,4 lük kullanıyorum. Kaçıncı hafta da oldu kaybınız peki

Sanada grçmiş oldun Allah birdaha yaşatöadın inşallah. Aslında patoloji çok net bilgi vermiyor genelde çoğu insanda temiz çıkıyor hatta bebek hastalıklıysa bile temiz grliyor. Ben bunu yolladıktan sonra öğrendim. Ama genetik incelemede sorun varsa ve iyi bir yerde yapılmışsa kesin sonuç
çıkar. Arkadaşımın bebğinde turner sendromu çıktı mesela ikinci kayıptı üstelik pıhtılaşmasıda vardı. Biz genetiğe yollayınca iki bebeği cinsiyetide ortaya çıkmış oldu ama keşke hiç öğrenmeseydim bende çok isterdim bir kız bir oğlum olmadını kısmet değilmiş😞
Amin canım benim 🤲🏻 devlet hastanesinde kürtaj olmuştum dolayısıyla patolojiye de orda verdik ama ilk kez yaşadığım için ne nasıl olur bilemedim o yüzden direk öyle yaptık 🤷‍♀️

Sizin messjı görmedim ben çok geçmiş olsun sizede. Benim 3.olcsk bu 2 kaybım oldu benmde genetik yaptırmadım bölüm kapalıydı pandemiden dolayı hamile kaldım önlem olarak kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum ama dr 150 mg ecoprin e çevirdi dozu arttırıp. Oksopar 0,4 lük kullanıyorum. Kaçıncı hafta da oldu kaybınız peki
12 haftalıkken ikili test için gitmiştim o zmn öğrendim kalbinin durduğunu. Ultrasonda 10+5 olarak görünüyordu 😏

Back
X