Gebeliğe Hazırlık Kürtaj sonrası kanama?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Uzunkiprik

🍓
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
534
304
23
29
Merhaba kızlar, 1.5 ay önce bebeğimin kalp atışları duyulmadığı için kürtaj olmuştum. 40 gün boyunca kanamam lekenme şeklinde sürekli oldu 1 hafta öncede adet oldum ve kanamayla beraber küçük küçük et parçası geldi. Böyle bi durumla karşılaşan oldu mu acaba? İlk defa kürtaj olduğum için nasıl ilerliyor bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Benmde 35 gün boyunca azalarak devam eden lekelenmem oldu.. kahverengi.. kesildi suanlik.
Erken hafta kürtajı ise icerdekiler temizlenmiş tır canim

Kürtajdanan sonra uzun lekelenme oluyor sa içeride parca kalmış demektir. Bu adetemizle de atıyorsunuz parayı. Gecmiş olsun bu arada

Kürtajdanan sonra uzun lekelenme oluyor sa içeride parca kalmış demektir. Bu adetemizle de atıyorsunuz parayı. Gecmiş olsun bu arada
Teşekkürler adetimin ilk 2 günü parçalı şekilde oldu kanamam ondan sonra herhangi bi parça görmedim fakat normalde 1 hafta süren adetim kürtaj sonrası bitmek bilmedi bugün adetimin 8. Günü

Öncelikle çok geçmiş olsun.Benimde 12haftalikken kurtaj oldum.10+5de kalmis ultrasonda.Kalbi durmuştu.Bugun 41.gün ve adet olmadım hala.5gundur hafif leke var sadece.Bi anormallik var gibi geliyor.

Reactions: H M
Ewt canım benimde 12 haftalıktı işte. Ultrasonda 10+5 görünüyordu ama kontrole gittiğimde 12 haftalıktı o zmn duyamadık kalp atışlarını
Ayniymisiz seninle canim benimdw böyle oldu işte seninde normaldir bence

Ben şubat ayında kürtaj oldum 12+3 günlüktü kalbi durdu. Doktor kürtajdan sonra bir hafta kanamanın azalarak biteceğini söyledi 28şubatta oldum kürtajı 9marta kontrolüm vardı kürtaj sonrası mutlaka bir hafta on gün içinde kontrol edilmeli. Benim kanamam bitmemişti bu süre zarfında. Doktor kontrolünde rahimde hemotom oluştuğu saptandı ikinci bir işlem ile onuda aldılar ve bu narkoz verilmeden oldu. Eğer kanama bitiyorsa sebebi içerde hemotom oluşmasıymış. Kırk gün içinde adet olmalısın yoksa hemen kontrole gel dedi doktor eğer adet olunmuyor ise veya öncekine nazaran çok az geliyorsa rahimde yapışıklık ve enfeksiyona işaretmişçok şükür ben 30.gün düzenim bozulmadan adetimi gördüm. Kanamanın bitmemesi ve kırk gün içinde adet olunmaması sıkıntı kızlar

Tekrar gebe kaldinizmi geçmiş olsun

Tekrar gebe kaldinizmi geçmiş olsun
Haziran ayında kimyasal gebelik geçirdim sonra genetik test yaptırdım doktor da demişti ki bebeğin anne karnında kalp durması sebebi %80 pıhtılaşma kaynaklı gerçekten pıhtılaşmam varmış kromozom testlerimiz normol çıktı çok şükür. Bebek patolojiye gittiğinde zaten hiç sorun gözükmüyor. Sizlere tavsiyem henüz yaptırmadıysanız trombofili paneli ve kromozom testini hemen yaptırın bende gebe kalmak kısmet olursa hemen kan sulandırıcı iğneye başlicam hepimize geçmiş olsun

Ben tedaviyle kaldım hep canim zaten iğnelerle kan sulandırıcı ilaçlarla devam ettim testlerimizde yaptırdım.
Heterozigot çıktı 2 gen ama çokta önemli dgeilmis. Sizin nasıldı?

Ben tedaviyle kaldım hep canim zaten iğnelerle kan sulandırıcı ilaçlarla devam ettim testlerimizde yaptırdım.
Heterozigot çıktı 2 gen ama çokta önemli dgeilmis. Sizin nasıldı?
Acaba iğne dozu mu yetersiz geldi benim pai 4g 4g homozigot ve mthfr a1298c homozigot doktor gebe kalır kalmaz coraspin ve 4mg lık oksopar başlicaz dedi

Acaba iğne dozu mu yetersiz geldi benim pai 4g 4g homozigot ve mthfr a1298c homozigot doktor gebe kalır kalmaz coraspin ve 4mg lık oksopar başlicaz dedi
Doktorum normal gördü bende dediğim gibi pıhtılaşma yokmuş normal birseymis sonucum.
İğne artı ilaç kullandım ben.
Nasip değilmiş pıhtılaşma olsaydı faydası olurdu sorun başkaydi bellki
Seninki daha fazla etken homozigot pihtilasmada.. heterozigot 2 gen homozigot aileden gelen 4 gende sknti oluyor taşıyıcılık var ailenizdede var büyük ihtimal pihtilasma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…