- 13 Haziran 2020
- 534
- 304
- 23
- 29
- Konu Sahibi Uzunkiprik
-
Kürtaj olanlar hiç böyle bişeyle karşılaşmadı mı?
Bende 16 gün önce kürtaj oldum 1 hafta parçalı lekelenmem oldu sizinki içerde kalan parçalar adetle atılıyor olabilir bence normal ama yine içiniz rahat etmezse doktorunuza görünün derimKürtaj olanlar hiç böyle bişeyle karşılaşmadı mı?
Kanamanız halen sürüyor mu peki.Bende 16 gün önce kürtaj oldum 1 hafta parçalı lekelenmem oldu sizinki içerde kalan parçalar adetle atılıyor olabilir bence normal ama yine içiniz rahat etmezse doktorunuza görünün derim
Hayır benim 6 gün sürdü sadeceKanamanız halen sürüyor mu peki.
Anladım teşekkürlerHayır benim 6 gün sürdü sadece
TeşekkürlerKürtajdanan sonra uzun lekelenme oluyor sa içeride parca kalmış demektir. Bu adetemizle de atıyorsunuz parayı. Gecmiş olsun bu arada
3 aylıkken aldılar canım çokta erken değildiBenmde 35 gün boyunca azalarak devam eden lekelenmem oldu.. kahverengi.. kesildi suanlik.
Erken hafta kürtajı ise icerdekiler temizlenmiş tır canim
3 aylikmiydi canim benmde 12 haftalikti3 aylıkken aldılar canım çokta erken değildi
Ewt canım benimde 12 haftalıktı işte. Ultrasonda 10+5 görünüyordu ama kontrole gittiğimde 12 haftalıktı o zmn duyamadık kalp atışlarını3 aylikmiydi canim benmde 12 haftalikti
Ayniymisiz seninle canim benimdw böyle oldu işte seninde normaldir benceEwt canım benimde 12 haftalıktı işte. Ultrasonda 10+5 görünüyordu ama kontrole gittiğimde 12 haftalıktı o zmn duyamadık kalp atışlarını
Tekrar gebe kaldinizmi geçmiş olsunBen şubat ayında kürtaj oldum 12+3 günlüktü kalbi durdu. Doktor kürtajdan sonra bir hafta kanamanın azalarak biteceğini söyledi 28şubatta oldum kürtajı 9marta kontrolüm vardı kürtaj sonrası mutlaka bir hafta on gün içinde kontrol edilmeli. Benim kanamam bitmemişti bu süre zarfında. Doktor kontrolünde rahimde hemotom oluştuğu saptandı ikinci bir işlem ile onuda aldılar ve bu narkoz verilmeden oldu. Eğer kanama bitiyorsa sebebi içerde hemotom oluşmasıymış. Kırk gün içinde adet olmalısın yoksa hemen kontrole gel dedi doktor eğer adet olunmuyor ise veya öncekine nazaran çok az geliyorsa rahimde yapışıklık ve enfeksiyona işaretmişçok şükür ben 30.gün düzenim bozulmadan adetimi gördüm. Kanamanın bitmemesi ve kırk gün içinde adet olunmaması sıkıntı kızlar
Haziran ayında kimyasal gebelik geçirdim sonra genetik test yaptırdım doktor da demişti ki bebeğin anne karnında kalp durması sebebi %80 pıhtılaşma kaynaklı gerçekten pıhtılaşmam varmış kromozom testlerimiz normol çıktı çok şükür. Bebek patolojiye gittiğinde zaten hiç sorun gözükmüyor. Sizlere tavsiyem henüz yaptırmadıysanız trombofili paneli ve kromozom testini hemen yaptırın bende gebe kalmak kısmet olursa hemen kan sulandırıcı iğneye başlicam hepimize geçmiş olsunTekrar gebe kaldinizmi geçmiş olsun
Ben tedaviyle kaldım hep canim zaten iğnelerle kan sulandırıcı ilaçlarla devam ettim testlerimizde yaptırdım.Haziran ayında kimyasal gebelik geçirdim sonra genetik test yaptırdım doktor da demişti ki bebeğin anne karnında kalp durması sebebi %80 pıhtılaşma kaynaklı gerçekten pıhtılaşmam varmış kromozom testlerimiz normol çıktı çok şükür. Bebek patolojiye gittiğinde zaten hiç sorun gözükmüyor. Sizlere tavsiyem henüz yaptırmadıysanız trombofili paneli ve kromozom testini hemen yaptırın bende gebe kalmak kısmet olursa hemen kan sulandırıcı iğneye başlicam hepimize geçmiş olsun
Acaba iğne dozu mu yetersiz geldi benim pai 4g 4g homozigot ve mthfr a1298c homozigot doktor gebe kalır kalmaz coraspin ve 4mg lık oksopar başlicaz dediBen tedaviyle kaldım hep canim zaten iğnelerle kan sulandırıcı ilaçlarla devam ettim testlerimizde yaptırdım.
Heterozigot çıktı 2 gen ama çokta önemli dgeilmis. Sizin nasıldı?
Doktorum normal gördü bende dediğim gibi pıhtılaşma yokmuş normal birseymis sonucum.Acaba iğne dozu mu yetersiz geldi benim pai 4g 4g homozigot ve mthfr a1298c homozigot doktor gebe kalır kalmaz coraspin ve 4mg lık oksopar başlicaz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?