Kürtaj sonrası kanama ve düşmeyen beta HCG

Çok teşekkür ederim sizinde başınız sağolsun, bana parça demedi kan pıhtısı dedi ve onu da regli ile atarsın dedi,beta hcg değeri 77 olmuş 4 gün önce 105 idi. Yvaş düşüyor Mol gebelik ya da rahim kalınlığı için bakacağız dedi, patoloji de oysaki mol gebelik yok demişti. Bu doktoru beğendim ama yine de başka doktora da gideceğim.
Sizin kanamanız olmaması yapışıklık riskini de gündeme getirebilir. Öyle bi durumda tedavi sonrası bir süre spiral takılmasını önermişti devlet hastanesindeki doktor ama ayrıntılı bilgim yok. Başınıza gelmesin ama gelirse de böyle bi bilgi paylaşayım.

Çok teşekkür ederim sizinde başınız sağolsun, bana parça demedi kan pıhtısı dedi ve onu da regli ile atarsın dedi,beta hcg değeri 77 olmuş 4 gün önce 105 idi. Yvaş düşüyor Mol gebelik ya da rahim kalınlığı için bakacağız dedi, patoloji de oysaki mol gebelik yok demişti. Bu doktoru beğendim ama yine de başka doktora da gideceğim.
Bir de eğer illa ki yeni bir ameliyat söz konusu olursa histeroskopi eşliğinde görerek kalan parçayı alacak şekilde kürtaj önerilmişti bana. Güvenim sarsıldığı için ve güvenebileceğimi düşündüklerim çok pahalı diye yaptırmamıştım. Neyse ki düştü. Enfeksiyon falan da yaşamadım.

Back