• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj sonrası hamilelik...

arkadaşlar ben 9.haftamda çocuğumu kalp atışı olmadığı için aldırmak zorunda kaldım.Düşük olmadı kanama ağrı yaşamadım gayet yolundayken herşey 6.haftadan sonra bi türlü gelişmedi bebeğim 3 hafta beklediler ama kısmetim böyleymiş sonra aldılar.Kürtajdan sonra tam bir ay içinde regl gördüm eskisi gibi yoğun olmadı hatta doğru dürüst iki gün kanamam oldu gerisi damla damla doktorumda bana 3 ay önerdi ama dün gece rüyamda bi çocuğum vardı başkalarını teselli ediyordum diyordum ki benimde ilki düşük oldu ama bak şimdi çocuğum var gönlünüzü ferah tutun diyordum ve çok mutluydum inşallah rüyam gerçek olur.Şu an bekleme aşamasındayken diş ve burun ile ilgili sorunlarımı halletmek istiyorum çünkü hamileyken 20 lik dişim apse yapmıştı ilaç kullanamamıştım.Burnumda da etlerim nefes almama engel oluyormuş onları aldırsaydın keşke hamilelikte zorlanırsın demişlerdi.Şimdi bu işleri halledicem umarım.

Canım şuan ne durumdasın ? şöyle bir durum varki, kürtaj sonrası kişiye göre hamilelik değeri 2 aya kadar çıkmayabiliyor.Dr una dedin mi kürtaj olduğunu ?inş hamilesindir ama bilemedim ben.birde bişeye dikkat et, an geç 9 ay filan hamile kalamzsan dr dan bi hsg iste, tüpler tıkanabiliyor allah korun.ben yaşadım bunu.ve bu duurmda çare tüp bebek.inş çok çabuk hamile kalır bebeğine sağlıkla kavuşursun.Birde kalp atışı alamayna ark da genelde kan pıhtılaşması çıkıyor, bunuda devlet en az 2 düşükte karşılıyor.benimkierinde kalbi atmamıştı pıhtılaşma testi yaptırdsım pıhtılaşma çıktı o yüzden kalp atışı alamamış, günlük iğne kullanmadığım sürecede bebeklerimin doğma imkanı yok.en kötğ ihtimalleri bile yabana atmayın belki onu yaşıyosunuz.ben yandım başkası yansın istemem.

Back