• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtaj sonrası hamilelik...

CANIM BİR SORUN YOKSA VÜCUT KENDINI TOPARLIYOR HEMEN ve yumurtlama tekrar baslıyor korunmadıysan ıcerıde kactıysa BU ıhtımalı guclendırır tabı ama bekle yıne de su var daha 34.gun 40 gun bekleyın dıyorlar stres yaptıgın ıcın kafana taktıgın ıcınde hala olmamıs oalbılırsın bende su an beklıyorum yenı kurtaj oldum ve adet gununde olursun dedı doktor bakalım gorucez..Bebek ıstıyor musun onerılen sure bana 3 ay bu surede bekleyın dedı doktor

bnde mart ayında kurtaj olum nısanda adet oldum bıde en son mayısda ama hala adet olmadım aynı durum bndede var esım bıraz kactı ıcıme ama okadar cok test yaptımkı hepsı negatıf napcam bılemedım :( doktor bızede 3 ay sure vermıstı 3 da doldu ama ne adetım ne hamıle

sizin kürtaj nedeniniz ne ve kaç haftalıktı? 3 ay önerilmesinin sebebi düşük riskini azaltmak ve vücudun kaybettiği mineral vitamin kalsiyumu vs yeniden akzamasını beklemek tabi benim kürtajdan sonra hamile kalıp sağ salim doğuran arkdslarımda var saglıklı cocuklarıda herkesın bunyesı bır degıl tabı burada once saglık sonra isteme derecesi önemli

geçmiş olsun Allah diğer evlatlarını sağlıklı sıhhtlı kucagına almayı nasıp etsın ıns bende de kasık agrısı var gecen gun agrı ıle uyandım sende de oldu mu boyle bısey umarım bısey yoktur

geçmiş olsun Allah diğer evlatlarını sağlıklı sıhhtlı kucagına almayı nasıp etsın ıns bende de kasık agrısı var gecen gun agrı ıle uyandım sende de oldu mu boyle bısey umarım bısey yoktur

evet cnm bnmde sol kasıgım sureklı agrıyo ve segrıyo pek de anlamadım ya nprmalde suan bnm adetımın btmesı gerekıyordu ama ne adet oldum nede hamıleyım cnm sıkılıyo yaa :(

bende de seyırme oluyor normal demek canını sıkma sakın Manevı yonune bak durumun Allah sevdıgını kulunu sınarmıs hatırlatmak ıcın kendını, sabrını olcmek ıcın sakın oyle dusunme uzulme bende cok uzuldum ama sımdı atlattım cok sukur daha 34 gun olmus bı hafta daha bekle zaten 40 gun gıyorlar 40 ıcınde olmassanız gelın dıyorlar gıdersın 5 gun sonra falan baska bır sıkayetın yoksa

ben bebek istiyorum zaten. inşallah hamileyim diyorum.. doktora gitsem hemen çıkarmı.erken mi bilmiyorum.

aslında bıraz ara verseydın vucudun toplansaydı ıı olurdu bende 25 nısanda kürtaj oldum fakat suan çok kötüyüm dr normal bişi yok dio ama anlamış değilim 8 hazıranda adet oldum çok aşırı kanama oldu sonra hapla kestık 1 hafta sonra yıne oldu tam gectı dıyoduk 5 gun sonra yıne başladı neyın nesi anlamıyorum 4 5 tane dr gezdım korkulcak bişi yok dıyolar ama neden boyle anlamıorum

bugün doktora gidip tahlil yaptrdım..değer normalde 0-5 arasıymışı.. benimkisi 5.45 çıktı. doktor 2 gün sonra gel dedi. minicikte olabailir o yüzden böyle değerler çıkmış olabailir.ama olmayadabilir dedi.. kağıdı alıp başka hastaneye gittim.doktor normal değer 0-5 iken seninki 5.45 bu pozitif .hamilesin dedi. emin olmak için başka bi özel hastaneye daha gittim.ordaki doktorda şüpeli dedi. ben bişey anlamadım.ben hamilemiyim değilmiyimm.bişey söyleyinn. :( başka asebepten dolayı değer böyle çıkarmıki. sonuçta ben sadece gebelik testi yaptırdım

bugün doktora gidip tahlil yaptrdım..değer normalde 0-5 arasıymışı.. benimkisi 5.45 çıktı. doktor 2 gün sonra gel dedi. minicikte olabailir o yüzden böyle değerler çıkmış olabailir.ama olmayadabilir dedi.. kağıdı alıp başka hastaneye gittim.doktor normal değer 0-5 iken seninki 5.45 bu pozitif .hamilesin dedi. emin olmak için başka bi özel hastaneye daha gittim.ordaki doktorda şüpeli dedi. ben bişey anlamadım.ben hamilemiyim değilmiyimm.bişey söyleyinn. :( başka asebepten dolayı değer böyle çıkarmıki. sonuçta ben sadece gebelik testi yaptırdım

gebelık testı yaptırmıssın cnm zaten baska bısy ıcın dııl kı demekkı hamılesın yarın bıda ver bence kan tahlılı.bnmde adetım 9 gun gctı testlerım negatıf cıkıyodu bugun kan verdım bakalım bnmkı ne cıkcak :)

istyodum ama kazayla oldu zatenn :)

canım hamilesin Allah tamamına erdirsin.Bende kürtajdan 2 ay sonra hamile kaldım bana doktorum 2 ay yeterli demişti şükürler olsun hiç sorun çıkmadan oğlumu aldım kucağıma şimdi 10 yaşında 2. yi düşünüyoruz bakalım nasip Allah hayırlısını nasip etsin .

ya bana bişey söleyin.. tekrar test yaptırdım 6.35 çıktı dün. ve bugün kanamam oldu biraz. yumurtalıklarım ağrıyo.hamile değilmiyim yoksa. hamile değilsem değerler 5.45 iken neden 6.35 oldu....

Back