Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep birlikte insaallahHmmmm hadi hayırlısı inşallah![]()
sağlıkla olsunda güzel haberlerini alırsın inşallah
![]()
Yani bilemiyorum canım hormonsal bir döngüde olabilir yada hamilelikte plabilir bak stres yapma bekle 3 gün sonra tekrar git bir kontrol ettirDeger gördügün gibi dusecekmi daha bilmiom bata 3 gun var
Bırakmamaya calosiyorum hayırlisı bu diyorum nasipten öte yol yokmuş inşallah sağlıklı bebeklerimiz olsun hepimizinÇok üzüldümzor bir durum yeni kürtaj durumunu yaşayan biri olarak emin olun ne hissettiğinizi anlıya biliyorum ama dik dur rabbimin vardır bir bildiği hayırlısı buymuş bana herkes diyoki sağlıklı bir bebek olsaydı tutunurdu rabbimin verdiğinden sual olmaz olacak inşallah
![]()
bizimde sizinde isteyen herkese rabbim nasip etsin amin
![]()
sağlıklısın en azından bende yarın 40 gün olacak reğlimi bekliyorum hayırlısıyla olduktan sonra denicez sakın kendini bırakma olur mu
![]()
AminBırakmamaya calosiyorum hayırlisı bu diyorum nasipten öte yol yokmuş inşallah sağlıklı bebeklerimiz olsun hepimizin![]()
Bende kürtaj olalı 1 ay oldu,yaş 38,hala regl olmadım,daha önce 1.tüp bebek denememde düşük oldu ve kürtaj oldum,2.3.deneme negatifle sonuçlandı,4.tüp bebek denememde doktorumun tavsiyesi üzerine 2 embriyo koydurmuştum,1 i tuttu diye sevinmiştik tam 8.haftada 2.bebeğide kesede gördük ama kalp atışı olamadı malesef,1 aydır kafamda deli sorular,bakmadığım okumadığım bilgi kalmadı ,tüp bebeğe artık veda ettik,doğal yollarla tekrar devam,tüm vitaminlerimi tekrar içmeye başlıyorum yavaştan,hamilelik için testre dişli aslan pençesi çok yazıyo bu sitede onuda içmeye başladım,adet olunca reglnin 3.gümü hormonlara baktırıp bir kadın doğumcununda yönlendirmesiyle devam edeceğim inşallah,ovulasyon testide aldım,yumurtlamaya göre deneyeceğiz artık,çok yorucu yıpratıcı süreçler,rabbim hepimizin yardımcısı olsun güç kuvvet versin, kucaklarımızı boş bırakmasın inşallahCanım rabbim bebeğini sana bağışlasın kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
evet beklemek istiyorum ama bir yanımda hemen olsun istiyor allah senin bebeğinide bizede isteyen herkese sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip etsin
![]()
Çok geçmiş olsunBende kürtaj olalı 1 ay oldu,yaş 38,hala regl olmadım,daha önce 1.tüp bebek denememde düşük oldu ve kürtaj oldum,2.3.deneme negatifle sonuçlandı,4.tüp bebek denememde doktorumun tavsiyesi üzerine 2 embriyo koydurmuştum,1 i tuttu diye sevinmiştik tam 8.haftada 2.bebeğide kesede gördük ama kalp atışı olamadı malesef,1 aydır kafamda deli sorular,bakmadığım okumadığım bilgi kalmadı ,tüp bebeğe artık veda ettik,doğal yollarla tekrar devam,tüm vitaminlerimi tekrar içmeye başlıyorum yavaştan,hamilelik için testre dişli aslan pençesi çok yazıyo bu sitede onuda içmeye başladım,adet olunca reglnin 3.gümü hormonlara baktırıp bir kadın doğumcununda yönlendirmesiyle devam edeceğim inşallah,ovulasyon testide aldım,yumurtlamaya göre deneyeceğiz artık,çok yorucu yıpratıcı süreçler,rabbim hepimizin yardımcısı olsun güç kuvvet versin, kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah
En önemlisi moral tabiki,pes etmeden denemeye devam inşallah,gerisi rabbimin takdiriÇok geçmiş olsun![]()
çok zorlu bir süreç yaşamışsınız kadın olmak ne ladar zor dimi herşeyi dene yap
ama bu süreçte şunu öğrendim kendimi bırakmamak olayı akışına bırakmak bende havuç suyu incir suyu soğansuyu ne biliyim vitamin takviyeleri herşey kullandım ve şunu gördüm özellikle çevremde ve burdaki yazılanlarda düşünmicem akşına bırakıcam rabbim en güzel haliyle nasip edecek allahın izniyle
![]()
amin sizde akışına bırakın kime baksam çok istese ya olmuyor yada olunca birşekilde kaybediyor direyetli olalım sizde pes etmeyin ama moralinizi çok yüksek tutun ben hamileliğimde bebeğe birşey olursa korkusuyla yaşadım ve eşim sürekli yanımda olamıyor işi nedeniyle ve en kötü korktuğumu yaşadım umarım sizde bende ve isteyen herkese rabbim bebek nasip etsin inşallah
![]()
![]()
Amin canim insallahCanım rabbim bebeğini sana bağışlasın kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()
evet beklemek istiyorum ama bir yanımda hemen olsun istiyor allah senin bebeğinide bizede isteyen herkese sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip etsin
![]()
Benimde kürtaj sonrası bu sabah 1 ay olmuştu regl olmayalı,2 gündür adet söktürücü masaj uyguladım sanırım ondan ötürü oldum,masajı ypmadan önce mutlaka hamile olmadığınızdan emin olmalısınız bu çok önemli (bir gebenin günlüğü you tube ve inst. Sayfasından bakabilirsiniz)sevgilerEvet aslında gittiğim dr bana en az 2 reğli geçsin dedi bugün 35 gün pldu kürtaj olalı aslında henüz reğlide olmadım
Tamam bakıcam muhakak çümkü reğli olöadım birde hamile değilimBenimde kürtaj sonrası bu sabah 1 ay olmuştu regl olmayalı,2 gündür adet söktürücü masaj uyguladım sanırım ondan ötürü oldum,masajı ypmadan önce mutlaka hamile olmadığınızdan emin olmalısınız bu çok önemli (bir gebenin günlüğü you tube ve inst. Sayfasından bakabilirsiniz)sevgiler![]()
İnşallah faydası olurTamam bakıcam muhakak çümkü reğli olöadım birde hamile değilim![]()
Benim arkadaşım kürtaj sonrası kanama bitince korunmadi ama 1 kere adet oldu sonra hemen hamile kaldı yani kurtajdan sonra 1 kere adet olup kaldı böyle çok kişi var. Bende 3 hafta önce kürtaj oldum bakalım bende hamile kalacak miyim hemen bekliyorum hakkımızda.hayirlisi :)Merhaba Kızlar
Yardımınıza özellikle daha önce bu duruumu yaşamış kişiler detaylı bilgi verirse çok mutlu olurum
8 haftalık hamiyleydim 7.haftamda kanamam oldu ve iğne ve ilaçlar kullandım 8.hafta son iğnem yapıldı ve kontrol günü geldi dr. Gittim plesantada büyüme olmuş ve bebek gelişmemiş kiste dönüşmüş apartopar malesef ki kürtaj oldum buarada kürtaj tarihim 16.02.2020 bugünle toplamda 33 gün üzerinden geçti tekrar dr bu süreçte gittik ve dr hamilelik planlamnız 2 regli dönem geçsin dedi tabi biz eşimle bu süreçte sağlık açısında birliltelik yaşamadık 40 gün süre geçsin dedik falat bebek istiyoruz sorum şu kürtaj sonrası hemen hamile kalanlar varmı 1 aysonra yada 2 ay sonra buarada ben henüz reğlide olmadım regli dönemini beklemeli iyim ne olursunuz aranızda bunun gibi sorun yaşamış ve hamile kalanlarınız varsa lütfen bilgi verin şimdiden teşekkürler
Öncelikle çok geçmiş olsunBenim arkadaşım kürtaj sonrası kanama bitince korunmadi ama 1 kere adet oldu sonra hemen hamile kaldı yani kurtajdan sonra 1 kere adet olup kaldı böyle çok kişi var. Bende 3 hafta önce kürtaj oldum bakalım bende hamile kalacak miyim hemen bekliyorum hakkımızda.hayirlisi :)
Bende kürtaj olalı 1 ay oldu,yaş 38,hala regl olmadım,daha önce 1.tüp bebek denememde düşük oldu ve kürtaj oldum,2.3.deneme negatifle sonuçlandı,4.tüp bebek denememde doktorumun tavsiyesi üzerine 2 embriyo koydurmuştum,1 i tuttu diye sevinmiştik tam 8.haftada 2.bebeğide kesede gördük ama kalp atışı olamadı malesef,1 aydır kafamda deli sorular,bakmadığım okumadığım bilgi kalmadı ,tüp bebeğe artık veda ettik,doğal yollarla tekrar devam,tüm vitaminlerimi tekrar içmeye başlıyorum yavaştan,hamilelik için testre dişli aslan pençesi çok yazıyo bu sitede onuda içmeye başladım,adet olunca reglnin 3.gümü hormonlara baktırıp bir kadın doğumcununda yönlendirmesiyle devam edeceğim inşallah,ovulasyon testide aldım,yumurtlamaya göre deneyeceğiz artık,çok yorucu yıpratıcı süreçler,rabbim hepimizin yardımcısı olsun güç kuvvet versin, kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah
Size bir tarif atmaya calistim ama oladi sanirim çorek otu mucizesi bu sitede bir arkadas yazmis 6 yil sonra gebe kalmis olmaz demisler onada bir bak istersenBende kürtaj olalı 1 ay oldu,yaş 38,hala regl olmadım,daha önce 1.tüp bebek denememde düşük oldu ve kürtaj oldum,2.3.deneme negatifle sonuçlandı,4.tüp bebek denememde doktorumun tavsiyesi üzerine 2 embriyo koydurmuştum,1 i tuttu diye sevinmiştik tam 8.haftada 2.bebeğide kesede gördük ama kalp atışı olamadı malesef,1 aydır kafamda deli sorular,bakmadığım okumadığım bilgi kalmadı ,tüp bebeğe artık veda ettik,doğal yollarla tekrar devam,tüm vitaminlerimi tekrar içmeye başlıyorum yavaştan,hamilelik için testre dişli aslan pençesi çok yazıyo bu sitede onuda içmeye başladım,adet olunca reglnin 3.gümü hormonlara baktırıp bir kadın doğumcununda yönlendirmesiyle devam edeceğim inşallah,ovulasyon testide aldım,yumurtlamaya göre deneyeceğiz artık,çok yorucu yıpratıcı süreçler,rabbim hepimizin yardımcısı olsun güç kuvvet versin, kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah
Arkadasinizin kurtajdan sonraki hamililegi nasil gidiyor acaba varmi bir sorun dusuk tehlikesi falanBenim arkadaşım kürtaj sonrası kanama bitince korunmadi ama 1 kere adet oldu sonra hemen hamile kaldı yani kurtajdan sonra 1 kere adet olup kaldı böyle çok kişi var. Bende 3 hafta önce kürtaj oldum bakalım bende hamile kalacak miyim hemen bekliyorum hakkımızda.hayirlisi :)
Çok teşekkür ederim ,bende 4 gün önce başladım bu karışıma ve testere dişili aslan pençeside içiyorum Allah razı olsun,inşallah faydasını görürümSize bir tarif atmaya calistim ama oladi sanirim çorek otu mucizesi bu sitede bir arkadas yazmis 6 yil sonra gebe kalmis olmaz demisler onada bir bak istersen
Selam, beniöde kürtajımdan 6 fta geçti bu gün reğli oldum fakat kanamam leke şeklinde adetken kullanılabiliyor mu? Kullanılıyorsa kaçıncı gün başlanıyor ve kullanımı nasıl ve kaç gün kullanıyor bende kullansam mı diye düşünüyorum??Çok teşekkür ederim ,bende 4 gün önce başladım bu karışıma ve testere dişili aslan pençeside içiyorum Allah razı olsun,inşallah faydasını görürüm![]()
Merhaba aderin 2.günü başlanıyormuş,ekte atıyorum benim uyguladığımı ,inşllah şifa olsunSelam, beniöde kürtajımdan 6 fta geçti bu gün reğli oldum fakat kanamam leke şeklinde adetken kullanılabiliyor mu? Kullanılıyorsa kaçıncı gün başlanıyor ve kullanımı nasıl ve kaç gün kullanıyor bende kullansam mı diye düşünüyorum??