Kürtaj Sonrası Hamilelik Planlama

SelanikMuhaciri

Canim ben Eylül ayında düşük yaşadım bebeğimin kalbi durdu Dr. 2ay sonra bebek düşünebilirsiniz dedi hamile kaldım şu an hamileyim ancak karnımdaki bebektede sıkıntılar var çok zor günler geçiriyorum bana sorarsan acele etme ve bence tedbir alarak yeniden deneyin benim yaşadıklarımı yasama

Amin canim rabbim yardimcin olsun bende 23 gun once oldum simdi yine bekliyorum adet bile gormeden 3 gun kaldi adetime

Dene canim ne zaman istersen rabbimin takdiri hersey

Ben kuzum 23 gun oldu kurtaj olali adetime 3 gun kaldi hic adet gormedim ama bugun trst yaptirdim 8.40 cikti bakacam bu eski betammi yeni gebelik betasimi

Çok üzüldüm zor bir durum yeni kürtaj durumunu yaşayan biri olarak emin olun ne hissettiğinizi anlıya biliyorum ama dik dur rabbimin vardır bir bildiği hayırlısı buymuş bana herkes diyoki sağlıklı bir bebek olsaydı tutunurdu rabbimin verdiğinden sual olmaz olacak inşallah bizimde sizinde isteyen herkese rabbim nasip etsin amin sağlıklısın en azından bende yarın 40 gün olacak reğlimi bekliyorum hayırlısıyla olduktan sonra denicez sakın kendini bırakma olur mu

Ben kuzum 23 gun oldu kurtaj olali adetime 3 gun kaldi hic adet gormedim ama bugun trst yaptirdim 8.40 cikti bakacam bu eski betammi yeni gebelik betasimi
Çok geçmiş olsun değerlerin yüksek çıkması hala normal mi? Ben kürtajdan sonra 14 gün sonra tüm değerlerim düşük beta değerinin 2 ve altı olması lazım çünkü bn dr. Gittiğimde 2 ve Ltına inmesi lazım dedi yeniyse eğer düşmesi lazım dr. Danış ayrıca 30_35 arası veya üzerine 7 daha geçmesi reğli olunmaması normalmiş bende kürtaj olalı yarın 40 gün olacak ama hiçbir belirtim yoktur

Doktorun dedigi bu kuzum belirtilerim var benim 3 gunum var

Eklentiler

• Screenshot_20210324-194246.jpg
    287 KB · Görüntüleme: 95
Canım rabbim bebeğini sana bağışlasın kucağına almayı nasip etsin inşallah evet beklemek istiyorum ama bir yanımda hemen olsun istiyor allah senin bebeğinide bizede isteyen herkese sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Aynen kızlar kendinizi hazır hissetiğinizde devam edin düşünmeyin stres te yapmayın bunu 8 düşük yaşamış biri olarak söylüyorum mücadelem. Halen devam etmekte yalnız değilsiniz bunu unutmayın

Bu deger 3 gun sonra yukselirse yeni gebelik baslangici
Bişey dicem ya lış anlamadım dimi sen kürtajdan hemen sonra bebek denedim mi özür dilerim anlamadığım için soruyorum bak dr. Bana bunu attı eğer o iwkilde yüksekse evet hamile olabilirsin

Buda bugun cikan sonuc

Eklentiler

• Screenshot_20210324-192036-1.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 83
Bişey dicem ya lış anlamadım dimi sen kürtajdan hemen sonra bebek denedim mi özür dilerim anlamadığım için soruyorum bak dr. Bana bunu attı eğer o iwkilde yüksekse evet hamile olabilirsin
Esim korundu geri cdkilme yontemi benim belirtiler ortaya cikinca kafam allak bullak oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…