Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam ne yaptın bı gelısme varmıEvet istanbuldayim canim kese gozuktude ici dolumi bos.mu kalp atisi onemli dedi zaten ikinci qsamada gerceklesirse tamam dedi
Evet canım ne yaptın gelişme var miselam ne yaptın bı gelısme varmı
ANLADM CANIM BANA VERMISLERDI ILK GEBELIGIMDE PROGESTANIN YANINDA HAFTADA BIR KERELIK IGNE.Yok canim kimse bana igne vermiyor bu doktorumda dedi olacak bisyin onune gecemeyiz die vermiyoruz ama.gelisimi.normal diye verdi sanirim basari hastanesi gaziosmanpasa
Canim benim dikkat et kendine inşallah bir sıkıntı çıkmaz bolca dinlen bebeginin kalp atışlarını duyarsın inşallah tez zamandaYok canim kimse bana igne vermiyor bu doktorumda dedi olacak bisyin onune gecemeyiz die vermiyoruz ama.gelisimi.normal diye verdi sanirim basari hastanesi gaziosmanpasa
İNsallah canim.dualarinizi eksik etmeyin dostun dossta duaso kabul olurmus kasik agrimda varCanim benim dikkat et kendine inşallah bir sıkıntı çıkmaz bolca dinlen bebeginin kalp atışlarını duyarsın inşallah tez zamanda
KENDINI KENDI HALINE BIRAK VUCUDUNU DINLEME.PSKOLOJIK OLARAKDA YASIYOR OLABILIRSIN BUNLARI.OYUSDEN RELAKSSSS :)İNsallah canim.dualarinizi eksik etmeyin dostun dossta duaso kabul olurmus kasik agrimda var
Kuzum iki gundur lekeyi sari olarak gordum ama kahverengiynis simdi doktorda tehlike var deyince bilemedim ki insallah cuma gunu kavusuruz patpat diye atar kalbisiKENDINI KENDI HALINE BIRAK VUCUDUNU DINLEME.PSKOLOJIK OLARAKDA YASIYOR OLABILIRSIN BUNLARI.OYUSDEN RELAKSSSS :)
İnsallah canim ama doktorum dusuk tehlikesi dedi gelisimi icin guzel dedi 1hafta onceki ile bu haftaki gelisimi normalmis insallah saglikla kucagimiza aliriz ben ve tum hamisler cok zOrmus evlat sahibi olmakYERLESME LEKESIDE OLABILIR.BENIMDE KAHVEMSI KIZILIMSI LEKEYDI .LEKE VARKENDE BOLE HAFIFTEN BIRIKMIS AKINTILI PÖRTÜLERİ GELIODU.HER LEEKE DUSUK DEILDIR.BENDE ILK OLE DUSUNMUSTUM AMA BENIM KINDE PÖRTULERDE OLUNCA RENKLE BIRLIKDE ATMISIM PIHTIYIDA.
EVET CANIM INSALLA INSALLA DUYARSINDA BIZEDE BURDAN HABER VERIRSIN RABBIM BIZEDE TEKRARDAN YASATSIN SAGLIKLI BI SEKILDEİnsallah canim ama doktorum dusuk tehlikesi dedi gelisimi icin guzel dedi 1hafta onceki ile bu haftaki gelisimi normalmis insallah saglikla kucagimiza aliriz ben ve tum hamisler cok zOrmus evlat sahibi olmak
Canim dualarimiz seninleİNsallah canim.dualarinizi eksik etmeyin dostun dossta duaso kabul olurmus kasik agrimda var
Amin kuzular Allah saglikli gebelikler nasip etsin hepimize cok zor tez zamanda sizde sagliklo hamisler olun insallah bebislerimizi saglikla kucallariza alirizCanim dualarimiz seninle
Dr gittin mi tekrar csnim bir sıkıntı var mıBugun progestan ignesi oldum kuzular
Gittim canim rapor icin gitmistim lekelenme devam ediyo dedim sonra igne yazalim dedi bide bol.bol dinlen dedi gerisi Takdiri ilahi canimDr gittidediktekrar csnim bir sıkıntı var mı