kürtaj sonrası hamile kalmak isteyenler yada kalanlar ....

Bugun gittim saliya kadar bekkicez kuzum ssadece folikasit verdi sigarayi birak dedi sali kese bi sonraki hafta kalp atisi duymamiz gerek dedi.ama sanki bende tum belirtiler gitti
Canim değerin çok güzel kafanı takma inşallah hersey çok güzel gidecek bu sefer

Gunaydin kizlar kendim evham yapmis olup icimi karartmak istemiyorum ama istahim kesildi gaz sorunjm yok gogus hassasiyeti nefes darligi gitti bunlar yok acaaba deger mi dusuyo Allahim insallah sali gunu.hersey yolunda gider bugun tekrar kan yaptirsammi bilemedim

okdar cok tedırgın olma ılla bunları yasıcaksın dıye bı sartta yok.her hamılelıkler farklıdır.kafan rahat olmasınııstıosan yap gıtsın.cunku tedırgınlık gercekden cok zor bı surec.bu sekılde tedırgın olursan hamılelıgını de etkılersın ıyı yonde gıdecegı varsa.kafan raahat olması ıcın bence yap.ha salıyı beklemıssın ha sımdı yapmıssın degerın yukselmısse sıkıntı yoktur salıya kadar rahat bı sekılde devam edersın.benımde adet olmama bıgun oncesınde kahve leke gelmıstı bılemedım hastalancagımı kımyasal gebelıkde hıc duymamıstım olabılır normaldır deyıp gecmıstım.ınsan yasamadıgı bı seyı bılmemesı daha guzelmıs en azından kafa rahat.ama suan ıtıbarıyle yasadıgımız ıcın gerceklesmesı bıle bızım ıcın cok buyuk mucıze.rabbım saglıklısını nasıp etsın sana ınsallah

Amin canim insallah bende oyle dusunuyorum saliya kadar tedirgin olacagima yaptirayim daha iyi Allah hepimize saglikli hhamilelikler hayitli evlatlar nasip etsin dua edelim birbrimze

Amin canim insallah bende oyle dusunuyorum saliya kadar tedirgin olacagima yaptirayim daha iyi Allah hepimize saglikli hhamilelikler hayitli evlatlar nasip etsin dua edelim birbrimze
Bencede yaptır kendi kendine Edition olacağına değer yükseldikçe rahatliyacaksin canm

Çok kötü günler canım şimdi durumun ne

Sonra 2 ay korunma süreci yaşadık...
Sonra yine gebe kaldım şükürler olsun...
Tabi her kontrole elim yüreğimde gittim...
20. haftaya varana kadar 24 saat mide bulantıları çektim 8 kilo verdim o haftaya kadar..
Ama Allah'a hamdolsun oğlum şimdi 13 aylık..

20. haftaya varana kadar 24 saat mide bulantıları çektim 8 kilo verdim o haftaya kadar..
COK GECMIS OLSUN AMA BI YANDANDA GOZUNUZ AYDIN .BI KURTAJ YASAYAN BIRI OLARAKDA BENIM :( INSALLAH BIZDE SENIN GIBI KUCAGIMIZA ALIRIZ

COK GECMIS OLSUN AMA BI YANDANDA GOZUNUZ AYDIN .BI KURTAJ YASAYAN BIRI OLARAKDA BENIM :KK43: INSALLAH BIZDE SENIN GIBI KUCAGIMIZA ALIRIZ

Teşekkür ederim...
İlk gebeliğimi hiç beklemiyorduk çünkü 2. üni. okuyoduk eşimle biraz gecikmeli olsun diyorduk..
O ay şaka gibi öğrenmiştim..
İstemediğim halde o rahmime düşmüş ya anne duygusuyla deli gibi yandım kürtaj olduktan sonra..
Gözüm ne okul ne hiçbişi görmedi tekrar hemen gebe kalmak istedim...
Şükürler olsun sağlıklı bir şekilde gebelik geçirdim kuıcağıma aldım...
O günden sonra dualarım hep anne olmak isteyenler için..
Doğum anında bile dua ettim..
Allah hiçbir kadını bu güzel duygudan mahrum etmesin inşallah..

Ne güzel canım inşallah tez zamanda allah bize de nasip eder inşallah kaç ay sonra hamile kaldın

Kürtajdan sonra 2 ay korunma süreci verdi doktor..
İki ay korunma sürecinden sonra gebe kaldım canım...
Banada 3ay verdi sonra 4.ayda kimyasal yasadim simdi yine hamileyim ama korku doluyum belirtilerim kayboldu ve adet olcakmosim gibi agri var yarin kontrole gidecgim yumiti yumiti senin batini bekliyorum canim bendr.merakla insallah bebis gelir

Back