kürtaj sonrası hamile kalmak isteyenler yada kalanlar ....

Kalp atışlarını duydunuz mu canım
Yok canm cuma gunu insalllah Allahim nasio eder hayirlosi ile duyariz sadece bi haftadaki gelisimi iyi dedi okadar dusuk tehlikesi devam ediyo dedi lekelenmem azaldi progestan etki mi etti acaba ? ama bebis buyuyomu bilmiyorim

Yok canm cuma gunu insalllah Allahim nasio eder hayirlosi ile duyariz sadece bi haftadaki gelisimi iyi dedi okadar dusuk tehlikesi devam ediyo dedi lekelenmem azaldi progestan etki mi etti acaba ? ama bebis buyuyomu bilmiyorim
Büyüyor dur canım progestan etki etmiştir mutlaka içini ferah tut

Büyüyor dur canım progestan etki etmiştir mutlaAlçini ferah tut
İnsallah Rabbim.hepimizin gonlune gore versin ama hamile kalmakla bitmiyomus bi kez daha anldm Allah sagliklisiyla nasip etsin hepimize insallah canm kimselere diyemiyorm daha zaten

Ne güzel ne kadar zaman sonra hamile kaldiniz
ilk hamileliğime evlendiğim 5. Ayı o duştu zaten hiç korunmadım 6 ay sonra gebe kaldım o da duştu yine hiç korunmadım o surede kayıpların sebebini faln oğrendim. Bu 3. Gebeliğimede tam 1 yıl sonra gebe kaldım

Ben og
ilk hamileliğime evlendiğim 5. Ayı o duştu zaten hiç korunmadım 6 ay sonra gebe kaldım o da duştu yine hiç korunmadım o surede kayıpların sebebini faln oğrendim. Bu 3. Gebeliğimede tam 1 yıl sonra gebe kaldım
rBen sebebini ogrenmedim doktorlarim gerek yok demisti tam arastirealim dedik hamile oldugumu ogrendim smdi dusuk tehlilem.var insallah bende bu bebegimi saglikla kucagima alabilirim

Ben og

rBen sebebini ogrenmedim doktorlarim gerek yok demisti tam arastirealim dedik hamile oldugumu ogrendim smdi dusuk tehlilem.var insallah bende bu bebegimi saglikla kucagima alabilirim
kalp atışlarını duydunuz mu canm. İnşllh bi skntınız olmaz. Bnmde araştrmama izin vermediler 2.den sonra zorla araştırdım ve yuksek pıhtılşma olduğu ortaya çıktı. Şuan iğne kjllanıorum hergun

Canim insallah hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Canim bende 31 yaşındayım korunmayı bırakınca 5 ay sonra hamile kaldım Klomrn çatlatma iğnesi kullandım tabi hep o da 8 haftalık kurtaj oldum allahim tez zamanda hamile olurum inşallah
kurtaj ustunden kç ay geçti. Canm bnce ilk once duşuğunun sebebini oğren. Yoksa Allah korusun gebe kalsanda dusebılır

Canim 4 ay geçti ilk kürtaj da araştırma yapmıyorlar ama pıhtılaşma baktılar negatif çıktı
canm bendede ilk dusukte bişi olmaz herkesin başına gelir şu bu dediler tmm dedim. 2 duşukte bile bişi olmaz dediler ama bn kendi çabalarımla gittim araştırttım bnde pıhtılşma çıktı. Haa bide pıhtılşmanın birçok faktoru var sana hepsi bakıldı mı.. Çunku bana ilkin yarısı bakılmıştı pıhtılşma yok dendi. Aylar sonra bi dr tesadufen farketti geri kalan faktorlerede baktrdı onlarda çıktı.. Zaten pıhtı dışında birçok sorun da olabilir.. Bn senin yerinde olsam bi dr,a gider 3 dusuk yaptım drrim. Araştırtırım.. Bnde 2 dusukken 3 demiştim oyle baktılar

canm bendede ilk dusukte bişi olmaz herkesin başına gelir şu bu dediler tmm dedim. 2 duşukte bile bişi olmaz dediler ama bn kendi çabalarımla gittim araştırttım bnde pıhtılşma çıktı. Haa bide pıhtılşmanın birçok faktoru var sana hepsi bakıldı mı.. Çunku bana ilkin yarısı bakılmıştı pıhtılşma yok dendi. Aylar sonra bi dr tesadufen farketti geri kalan faktorlerede baktrdı onlarda çıktı.. Zaten pıhtı dışında birçok sorun da olabilir.. Bn senin yerinde olsam bi dr,a gider 3 dusuk yaptım drrim. Araştırtırım.. Bnde 2 dusukken 3 demiştim oyle baktılar
Hepsine değil senin dediğin gibi birine baktilar

Anti trombin 3 aktive protein c Lüpüs antikogulan bakmislar

Hepsine değil senin dediğin gibi birine baktilar
Canm banada ilkin sadece uç faktore baktılar hic iseyin yok dediler. Bi KC ay sonra bi Dr tesadüfen görünce başka faktörlerde var hepsine bakilmamis dedi başka bi araştırmala hastanesine gittim ve 2 benimde birden çıktı pihti.. Bnce sende git bi araştırma hastanesine elindeki sonucuda goster. Tum faktörlere bakilmamis bn ayrıntılı bakmk istiyorum de yardımcı olurlar.,,,

Allah köyün bi kaybın daha o!ureger pihti varsa sende de. Bak bn şuan ig nelerle geciriyorum gebeligimi

Anti trombin 3 aktive protein c Lüpüs antikogulan bakmislar
Bak normalde bakılması gereken faktörleri yazıyorum...

Faktor 2 g20210A
Faktor 5 g1691A
Mthfr C677t
Mthfr A1298C
Pai-l 4G/5G
Fibrin 455 G-A
Faktor Xlll V34L
Gpllla L33P

Bunlar bakılması gereken tüm faktörler.. Benim MthfrA1298 de homozigot Gpllla l33p de de heterezigot gen!lerimde pihti çıktı.. Bak bu çok önemli bir test.

Sırf incelenen için tahlil sonuclarimi getirdim cnm

Back