kürtaj sonrası hamile kalmak isteyenler yada kalanlar ....

Dualarimiz bir olsun Rabbim hepimize nasip etsin arkadasim hayilisiyla kucaklarimza aliriz insallah
Canim kötüyü çağırma canım inşallah bu sefer hersey yolunda gidecek ne güzel ne çabuk hamile kalıyorsun

[QUOTE="yumiti, post: 43817382, member: 6azimdanCanim kötüyü çağırma canım inşallah bu sefer hersey yolunda gidecek ne güzel ne çabuk hamile kalıyorsun[/QUOTE]
Cok sukur beni avutan tek sey o canim.en azindan hamile kalabiliyorum diyorum allahim gormeden ozledim gelsin saglikli bi sekilde Allah hepimize nasip etsin insallah

[QUOTE="yumiti, post: 43817382, member: 6azimdanCanim kötüyü çağırma canım inşallah bu sefer hersey yolunda gidecek ne güzel ne çabuk hamile kalıyorsun
Cok sukur beni avutan tek sey o canim.en azindan hamile kalabiliyorum diyorum allahim gormeden ozledim gelsin saglikli bi sekilde Allah hepimize nasip etsin insallah[/QUOTE]
İnşallah canım benim haberlerini bekliyorum

Ben ilk gebeliğimde kürtaj oldum. 5 haftalıktı. 2. Yi ise çok istediğim halde hiçbir neden yokken hamile kalamadım. 1 sene uğraştık. Sonra kendiliğinden hamile kaldım. Kürtajla ilgisi var mı bilmiyorum ama Rabbim bize ders verdi o kesin.

Cok sukur beni avutan tek sey o canim.en azindan hamile kalabiliyorum diyorum allahim gormeden ozledim gelsin saglikli bi sekilde Allah hepimize nasip etsin insallah
İnşallah canım benim haberlerini bekliyorum[/QUOTE]
Kese
Cok sukur beni avutan tek sey o canim.en azindan hamile kalabiliyorum diyorum allahim gormeden ozledim gelsin
saglikli bi sekilde Allah hepimize nasip etsin
insallah

Canim keseyo gorduk onbes gun sonra kalp atisi duymak icin gidecegz 4haftalik dedi 4haftada kese gozukurmu yumiti

Kese

Canim keseyo gorduk onbes gun sonra kalp atisi duymak icin gidecegz 4haftalik dedi 4haftada kese gozukurmu yumiti [/QUOTE]
Canim gözukebilir o kişiden kişiye değişir benim de erken gözükmustum

Canim.ne güzel allah ikinciyi nasip etsin bizede nasip eder inşallah

Kese

Canim keseyo gorduk onbes gun sonra kalp atisi duymak icin gidecegz 4haftalik dedi 4haftada kese gozukurmu yumiti [/QUOTE]
hayırlı olsun benımde 4,haftada kese gprulmustu.hadı ınsallah kalp atısınıda duyarsın

Kese

hayırlı olsun benımde 4,haftada kese gprulmustu.hadı ınsallah kalp atısınıda duyarsın[/QUOTE]
Yaa cok swvindim nette baktim.hep 5haftada gozukuyo diyor dedim yine bir anormalk yoktur insallah kalp atisini ne zaman duymustun canim

BEN KALP ATISINI DUYAMADIM.4.HAFTADA KESEYI GORDUK YERIDE COK IYIDI.SONRA 5.HAFTA KESENIN ICINDE PIHTISINI GORDUK OLUSUMU ICIN.6.HAFTA YINE AYNIYDI KIMI 6DA DUYUYORMUS BENDE SES CIKMADI7/8 DEDE CIKMAYINCA 8 DE KURTAJ OLDUM.AMA SEN BU SEKILD EDUSUNME CUNKU DUSUGUN EŞİ YADA KURTAJIN ESİ GELIR DERLERMS BIZDE EŞLERİNİ BEKLIYORIZ.KIMYASAL GEBELIK SONRASI DUN GTTIM DOKTORA ARASTIRMA ICIN TAHLIL VERDI TOPLAMDA 6 TANE.KROMOZOM TAHLILLERIYMIS CUMA GUNU VERCEM 3 HAFTA SONRA CIKICAKMIS INSALLA TERS BI DURUM CIKMAZ BENDE

Ya allah korusun ben ilkini 7+5te kalp atisi duyulmadan kanama ile kaybettm kurtaj oldum sonra ikinci kimyasaldo insallah kuzum tutunur

tutunur tutunur rabbım bu kadar sıkıntı sonrası yuuzumuzu guldurur ınsallahhhh

YOK yok korkma benım lekem cok vardı oyusden kalp atısını duymadık.kahve lekelerım vardı doktor ılk yerlesme lekesı dedı.sonra zamanla baktım ıdrar yaparken kahve lekeler mınık mınık parca atıo ertesı gunde duymadık megersem ben basından berı pıhtıyı lekeyle atmısım.belırtılerın olmaması duymucagın anlamına gelmıo.cunku suan cok yenısın.ıkı ay sonra baslıcak sende hamılelık hıslerı.ben ınanıyorumkı duycaksın kalp atısını.gonlunu ferah tut canım.ıyı dusunkı ıyı seyler olsun.sukurkı hamıle kalabılıyoruz ınsanlar kalmak ıcın nelerle ugrasıo ne tedavıler goruyor.bızımde her cefanın sonunda bı sefa vardır.eskı kadınlarımız pespese dusuk yapıp pespesede dogurmustur boyle seyler dusun :) forumda kkımseden de kotu yorum açısından etkılenme

Ya iste bende cok sukur hamile kalabiliyorim diyorum.canim insanlar yillarca sadece hamile kalabilmek icin bekliyo diye kendimo avutuyorum.acikcasi 4hafta lik olup keseyi girdu ya birzz garip

yoo garıp deılkı normal.benım arkadsımda 4 haftayken gordu 15 gun sonra gıttı kalp atısınıda duydu suanda kızı olcak dıe haber aldı :)

yoo garıp deılkı normal.benım arkadsımda 4 haftayken gordu 15 gun sonra gıttı kalp atısınıda duydu suanda kızı olcak dıe haber aldı :)
Ya hadi insallah banada 15gun dedi ama ben baska doktora gitmek istyrm hic soru soramadim cekindindm sert bi doktordu sence gidiyimmi bygun baska doktora

uyuz oluyorum bole sert doktorlara .ıstanbuldanmısın?kafanı rahatlatmak ıcın gıt derım ama o doktorda aynıısnı der kalp atısını duymadan kımse bıse dıyemezkı he kesenın ıcını bos gorurse o ayrı yıne bekletır bazen kese gorulur ıcındekı tam gorulmuo ultrasonda.onu gormek ıcınde bekletıolar

Evet istanbuldayim canim kese gozuktude ici dolumi bos.mu kalp atisi onemli dedi zaten ikinci qsamada gerceklesirse tamam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…