Merhaba arkadaslar bende iki buçuk ay önce boş gebelikten kurtaj oldum ilk adetimi bu hafta içi oldum bitmek üzere calismalara hemen başlamak istiyorum sizce bi sıkıntı olur mu çünkü anne olmayi çok istiyorum
CNM OZELDEN MESAJ ATTIM SANAsevem bana ozwlden msj atarmisin beceremedim kafa gidik
SLM CNM BENDE KURTAJ SONRASI IKI AY KORUNUP SONRASINDADA AKISINA BIRAKMISTIM DOKTORLARDA EN FAZLA 3 AY VERIOSURE KIMI 2 KIMI 3Kaç haftalıktı ki çok büyük değilse beklemeyebiliyorsun zaten 2 ay geçmiş...
Başlayabilirsin
Allah gönlüne göre versin.
SLM CNM BENDE KURTAJ SONRASI IKI AY KORUNUP SONRASINDADA AKISINA BIRAKMISTIM DOKTORLARDA EN FAZLA 3 AY VERIOSURE KIMI 2 KIMI 3
7 haftalikti ama benim korkum acaba hamile kalamazmiyimKaç haftalıktı ki çok büyük değilse beklemeyebiliyorsun zaten 2 ay geçmiş...
Başlayabilirsin
Kaç haftalıktı ki çok büyük değilse beklemeyebiliyorsun zaten 2 ay geçmiş...
Başlayabilirsin
Kaç ay sonra hamile kaldınız kurtajdan sonra hemen miBen kürtaj olduğumda bana iki adet dönemi geçsin demişti..
Ben de beklemiştim...
Sonrasında da gebe kalmıştım..
Siz hamile kaldınız mi peki hemenSLM CNM BENDE KURTAJ SONRASI IKI AY KORUNUP SONRASINDADA AKISINA BIRAKMISTIM DOKTORLARDA EN FAZLA 3 AY VERIOSURE KIMI 2 KIMI 3
7 haftalikti ama benim korkum acaba hamile kalamazmiyim
Kaç ay sonra hamile kaldınız kurtajdan sonra hemen mi
Ne kadar güzel yazmissin canım çok saol ama gerçekten atlatamiyorum biran önce tekrar sağlıklı bi hamilelik istiyorum ilk gebeligimdi ins ocak ayında hamileyim diye yazarım ama gerçekten zor günler geçiriyorum ağlama nöbetleri vuruyor allah herkese nasip etsin çok teşekkür ederimO korkuyla yaşanmıyor canım..
Seni çok iyi anlıyorum..
Bilmiyorum ilk miydi..
Benim de ilk gebeliğim kalbi atmadığı için sonlanmıştı..
İnsan muhakkak o korkuyu yaşıyor deli gibi hemen gebe kalmak istiyor..
Her kontrole elin yüreğinde gidiyorsun...
Ama dua et yüreğini ferah tut ve lütfen bu kadar strese girme çok etkiliyor çünkü hormonları..
Akışına bırak..
Bir tek sen yaşamıyorsun bunları böyle düşün..
Olabilir, ihtimal vardı sen yaşadın hep böyle olacak değil..
Dua et Allah'a bırak...
Gönlüne göre hayırlı zamanda hayırlı bir şekilde versin Rabbim..
Maşallah allah bagislasin ins darisi isteyenlere ins2 adet dönemi bekleyin dedi doktorum bekledik..
Sonra gebe kaldım şükür..
Oğlum şimdi 14 aylık..
Ne kadar güzel yazmissin canım çok saol ama gerçekten atlatamiyorum biran önce tekrar sağlıklı bi hamilelik istiyorum ilk gebeligimdi ins ocak ayında hamileyim diye yazarım ama gerçekten zor günler geçiriyorum ağlama nöbetleri vuruyor allah herkese nasip etsin çok teşekkür ederim
Maşallah allah bagislasin ins darisi isteyenlere ins
Siz daha önce kurtaj oldunuz mu acaba perikanadiTekrar gebe kalıp sağlıklı bir gebelik olduğuna inanana kadar da zaten içinden tam atamıyorsun ama o da olacak inşallah...
Ağlamayı bırakacaksın bir kere ki yeni gelecek olan minik alınmasın annem hala abime ya da ablama mı ağlıyor diye : )
Amin canım amin..
Rabbim hiçbir kadını bu güzel duygudan mahrum bırakmasın..
Siz daha önce kurtaj oldunuz mu acaba perikanadi
Anladim canim hepimizin hakkında hayirlisi ins çok teşekkür ederim bu arada o kadar güzel yazdniz ki: )Evet.. Söyledim sanırım..
Bebeğimden kalp atışı alınamadı bu yüzden kürtaj olmuştum..
cnm ben nısan ayında oldum kurtaj ıkı ay korundum korunmamın ardından 5,ayımda ıkıncıye hamıle kaldım ama megersem kımyasalmıs hamılelıgımı ogrendıkden 4 gun sonra kanamam basladı.sımdı ole beklemedeyımSiz hamile kaldınız mi peki hemen
Hadi ya hayırlısı ins bazen diyorum ki demekki zamanı var bazı şeylerin rabbimin dilediği zaman var hakkımızda hayırlısı canimcnm ben nısan ayında oldum kurtaj ıkı ay korundum korunmamın ardından 5,ayımda ıkıncıye hamıle kaldım ama megersem kımyasalmıs hamılelıgımı ogrendıkden 4 gun sonra kanamam basladı.sımdı ole beklemedeyım
evet canım.bende kromozom testı yaptırdım ESIMLE bırlıkte bıse cıkmadı bı degerım dusuk cıktı oda hamıle kalınca folık yuksek kullancakmısımHadi ya
Hadi ya hayırlısı ins bazen diyorum ki demekki zamanı var bazı şeylerin rabbimin dilediği zaman var hakkımızda hayırlısı canim
Ocak ayında inşallah hamileyim dersin canım inşallah allah nasip ederevet canım.bende kromozom testı yaptırdım ESIMLE bırlıkte bıse cıkmadı bı degerım dusuk cıktı oda hamıle kalınca folık yuksek kullancakmısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?