kürtaj sonrası hamile kalmak isteyenler yada kalanlar ....

Merhabalar benim bi sıkıntım var ben 70gun önce Bos gebelikten dolayı kurtaj oldum. Fakat hala adet olamadım bu durumu yasayanlariniz var mi lütfen cevappp şimdiden teşekkür ederim

Merhabalar benim bi sıkıntım var ben 70gun önce Bos gebelikten dolayı kurtaj oldum. Fakat hala adet olamadım bu durumu yasayanlariniz var mi lütfen cevappp şimdiden teşekkür ederim
Canim bir dr git istersen 40-45 gün sonra olunuyor genelde

Arkadaşlar bugün aşılamam olacak hepinizin duasına ihtiyacım var lütfen 1 fatiha ve 1 ayetel kürsi okuyup asilamamin hayirlisiyla tutmasi için dua edermisiniz lütfen

Arkadaşlar bugün aşılamam olacak hepinizin duasına ihtiyacım var lütfen 1 fatiha ve 1 ayetel kürsi okuyup asilamamin hayirlisiyla tutmasi için dua edermisiniz lütfen
cnm okudum ınsalla bu mubarek gecede tutar ve dualarımız kabul olur.haberdar et

Kızlar Nasılsıniz ben beklemedeyim var mı değişiklik sizlerde

Kızlar Nasılsıniz ben beklemedeyim var mı değişiklik sizlerde
ben buayda hastalandım yarın genetık test sonuclarımı doktora gosterecegım sanıırım pıhtı cıktı.bakalım doktor ne dıcek gıdısatta nasıl davrancak.aşılama nasıl oluyor ?

ben buayda hastalandım yarın genetık test sonuclarımı doktora gosterecegım sanıırım pıhtı cıktı.bakalım doktor ne dıcek gıdısatta nasıl davrancak.aşılama nasıl oluyor ?
Yine yumurta geliştirici iğne kullanıyorsun canım sinra yumurtalar büyüyünce çatlatma iğnesi yapılıyorsun spermleri yıkayıp sana enjekte ediliyor direk yumurtalıklara veriliyor şansın yükseliyor inşallah benimde tutar canim

ILAC NE KULLANDIN ? KLOMEN FALANMI ? HADI INSALLAH YA TUTARDA MUTLU SONA ULASIRSIN.

benim de 2 bebeğim karnımda kalpleri durdu ben de ultrasonda gözükmeyen hsg de gözüken kitle varmış. o alınmadan tekrar hamile kalmam sakıncalı . zaman kime neyi gösterir bilinmez.

Canim nerde yaptirdin ve nasil yaptirdin 8+5 kalbimiz durdu dun ogrendik yikildim hala kurtaj olamadjm

Canim nerde yaptirdin ve nasil yaptirdin 8+5 kalbimiz durdu dun ogrendik yikildim hala kurtaj olamadjm
yaaaaaaaaaaaa yinemi ben çapaya gıtmıstım orda bı kalp atısı duyulmadıgını ıkıncıyede kımyasal gebelık oldugumu soledım arastrılmasını ıstıyorum dedım.bana kromozom genetık test yaptırdı toplamda 6 tane.eşle bırlıkte bakıldı.cok sukur bısey cıkmadı ama degerlerımden bırı bıraz dusuk cıktı.onuda doktor normal buldu sadece hamıle kaldıgımda folık asıtı yuksek degerde kullanckmısım.doktorun verdıgı cvb benı tatmın etmedı sonucları alıp baska bı doktora gorunmeden yanayım.benım bıldıgım folık asıt hamıle kalmadna once baslıosun bı ön calısma pekı neden yuksek doz.bunlar kafamı karıstırdı netten baktıgımda o cıkan deger pıhtı oldugunu soyluyor.cok cok uzuldum senın ıcın arastırılma yaptır neden hamıle kalıyorsunda yasamıyor.bızde kı problem bu.ıstedıgımız kadar asılama catlatma ıgnesı olalım sonuc kalsakta yasamıyor.uzulme bı kac doktora daha gorun.hangı hastaneye gıdıyorsun

Merhaba arkadaslar bende iki buçuk ay önce boş gebelikten kurtaj oldum ilk adetimi bu hafta içi oldum bitmek üzere calismalara hemen başlamak istiyorum sizce bi sıkıntı olur mu çünkü anne olmayi çok istiyorum

V
alla Ozele guvenmiyorum diye bezmialeme gidiyorim suanda yapmazsa haseki acil capa acil alirmi pwki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…