- 19 Kasım 2015
- 1.195
- 1.084
- 133
Teşekkür ederim canımBak normalde bakılması gereken faktörleri yazıyorum...
Faktor 2 g20210A
Faktor 5 g1691A
Mthfr C677t
Mthfr A1298C
Pai-l 4G/5G
Fibrin 455 G-A
Faktor Xlll V34L
Gpllla L33P
Bunlar bakılması gereken tüm faktörler.. Benim MthfrA1298 de homozigot Gpllla l33p de de heterezigot gen!lerimde pihti çıktı.. Bak bu çok önemli bir test.
Sırf incelenen için tahlil sonuclarimi getirdim cnm
Gunaydinn insallah benm bu kez saglikla olur progestan kullaniyorum sadece[/QUOTE]Gunaydebem-1221, post: 43975861, member: 632969"]kalp atışlarını duydunuz mu canm. İnşllh bi skntınız olmaz. Bnmde araştrmama izin vermediler 2.den sonra zorla araştırdım ve yuksek pıhtılşma olduğu ortaya çıktı. Şuan iğne kjllanıorum hergun
selam bende bırıncısı kalp atısı duyulmayınca kurtaj oldum ıkıncısı ıse kımyasal.sonra doktoruma arastırtılmasını ıstıyorum dedım benden şu tahlıllerı ıstedı kromozom analızı esler,trombofili panelı bayan,faktor v leiden g1691a mutasyon analızı ,protrombin g2021a mutasyon analızı,mthfr c677t mutasyon analızı,mthfr a1298c benden bunları ıstedı 15 gunu bulur dedıler ama bı tanesı acıklanmıs henuz doktra gorunmedım hepsı cıkınca goruneyım dıe mthfr mutasyon analızı heterozigot 677ct cıkmıs baktım pıhtıdan bahsedıo net ama tam bende bılemedımBak normalde bakılması gereken faktörleri yazıyorum...
Faktor 2 g20210A
Faktor 5 g1691A
Mthfr C677t
Mthfr A1298C
Pai-l 4G/5G
Fibrin 455 G-A
Faktor Xlll V34L
Gpllla L33P
Bunlar bakılması gereken tüm faktörler.. Benim MthfrA1298 de homozigot Gpllla l33p de de heterezigot gen!lerimde pihti çıktı.. Bak bu çok önemli bir test.
Sırf incelenen için tahlil sonuclarimi getirdim cnm
Gözünaydın canım allah kucağına almayı da nasip etsin inşallahKizlarrr bugun küt küt atan ikinci bi kalbim oldugunu ogrendim sonumda insallah buyur buyur saglikla.kucagma alirim risk devam ediyi dualarinizi eksik etmeyin rabbim tum evlat isteyenlere nasip etsin bana da insallah
Oh ohhh hadi gözün aydın cnm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bol bol yat dinlen calismiosanKizlarrr bugun küt küt atan ikinci bi kalbim oldugunu ogrendim sonumda insallah buyur buyur saglikla.kucagma alirim risk devam ediyi dualarinizi eksik etmeyin rabbim tum evlat isteyenlere nasip etsin bana da insallah
Canim benim cokk tesekkr ederim insallah saglikla kucagimiza alabilirizGözünaydın canım allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
evet sende de pıhtılşma çıkmış. Bu demk oluoki bir sonraki gebeliğini, benm şuan yaptığım gibi iğnelerle geçirceksin. İnşllh rabbim melklerimize boyle kavuştrcak biziselam bende bırıncısı kalp atısı duyulmayınca kurtaj oldum ıkıncısı ıse kımyasal.sonra doktoruma arastırtılmasını ıstıyorum dedım benden şu tahlıllerı ıstedı kromozom analızı esler,trombofili panelı bayan,faktor v leiden g1691a mutasyon analızı ,protrombin g2021a mutasyon analızı,mthfr c677t mutasyon analızı,mthfr a1298c benden bunları ıstedı 15 gunu bulur dedıler ama bı tanesı acıklanmıs henuz doktra gorunmedım hepsı cıkınca goruneyım dıe mthfr mutasyon analızı heterozigot 677ct cıkmıs baktım pıhtıdan bahsedıo net ama tam bende bılemedım
ben sunu merak edıyorum hamıle kalmadan oncemı baslıosun ılaclara yoksa hamıle kaldıkdan sonramı? benım ıkıncısını ben tesaduf ogrendım hıcbı belırtı yoktu dedım bı test yapayım halbukı bıgun gecıkmelıydı baktım degerım cok dusuk cıktı dedıler kımyasal olabılır bıdaha yaparsın ogrendıkden sonrada adet gordum.yanı hamıle kalınca hemende kaybedebılıosun bunu yakalamakda zormus.ne bılım ya testlerın hepsıde tam cıkmadı cıksa doktorada gıtcem kafamdakı butun soruları cozmus olcam :) sen pekı kendılıgındenmı kaldın yoksa klomen aşılama gıbı bı tedavı gordunmuevet sende de pıhtılşma çıkmış. Bu demk oluoki bir sonraki gebeliğini, benm şuan yaptığım gibi iğnelerle geçirceksin. İnşllh rabbim melklerimize boyle kavuştrcak bizi
bn klomen ilkdefa 2, kere kullandım ve nasipte oldu.. İğnelere gebelikten sonra başlamalısın. Yoksa riskli olabilirben sunu merak edıyorum hamıle kalmadan oncemı baslıosun ılaclara yoksa hamıle kaldıkdan sonramı? benım ıkıncısını ben tesaduf ogrendım hıcbı belırtı yoktu dedım bı test yapayım halbukı bıgun gecıkmelıydı baktım degerım cok dusuk cıktı dedıler kımyasal olabılır bıdaha yaparsın ogrendıkden sonrada adet gordum.yanı hamıle kalınca hemende kaybedebılıosun bunu yakalamakda zormus.ne bılım ya testlerın hepsıde tam cıkmadı cıksa doktorada gıtcem kafamdakı butun soruları cozmus olcam :) sen pekı kendılıgındenmı kaldın yoksa klomen aşılama gıbı bı tedavı gordunmu
hmm anladım canım bakalım bıdahakıne ne zaman hamıle kalcaz.4/5/6 sayısı bellı olmuo :) kurtaj sonrası 5ay sonra kaldım oda kısmet olmadı.bn klomen ilkdefa 2, kere kullandım ve nasipte oldu.. İğnelere gebelikten sonra başlamalısın. Yoksa riskli olabilir
Hadı cnm guzel haberlerle sevındırmeye devam :)Kizlarrr bugun gittik kalp atislarini daha net duyduk haftaya pzrt yine gidecegiz birde igneye devam cunku lekelenme hala var
inşallahhhhhHadi hepimizden guzel haberler insallahh
Gözünaydın canım bende bu ay aşılama yaptıracağımKizlarrr bugun gittik kalp atislarini daha net duyduk haftaya pzrt yine gidecegiz birde igneye devam cunku lekelenme hala var
Guzel haberlerini bekliyorum arkadasimm ☺Gözünaydın canım bende bu ay aşılama yaptıracağım
İnşallah canımGuzel haberlerini bekliyorum arkadasimm ☺
Sen arastirmismiydin nedenini ?İnşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?