• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası gebelik

Sizin için çay adetin ikinci günü 5 gün civan perçemi aslan pençesi çoban çantası 5 dakkika demleyip sabah akşam bir bardak demleyerek için eşinizde sabah akşam bir bardak on dk kaynatarak keçiboynuzu ve çoban çökerten çayı yapıp için

Sizin için çay adetin ikinci günü 5 gün civan perçemi aslan pençesi çoban çantası 5 dakkika demleyip sabah akşam bir bardak demleyerek için eşinizde sabah akşam bir bardak on dk kaynatarak keçiboynuzu ve çoban çökerten çayı yapıp için

Iyi akşamlar arkadaşlar. Kürtajdan sonra dün ilk kez adet oldum. 36. Günde. Ama normal adetime göre daha az geliyor. Ağrı da hiç olmadı. Iki adet dönemi dahaa bekleyip bebek içib denemeye başlamak istiyorum. 3 ay geçmiş olacak
Bende 29 Ağustos'ta oldum ilk adeti 3 gün sürdü. Ve azdı dediğin gibi. Şimdi ikinci adeti gördüm 5. günüm ama hiç bitmeyecek gibi. O kadar çok ki. Hasta bezi kullanıyorum. Kürtaj olduğumda bu kadar kan gelmemişti yani. 2 gün önce kontrole gittim. Rahmin kendini toparlamış gayet iyi durumdasın tedaviye gerek kalmaz belki dedi. Adet durumunu söyledim. Kürtajdan sonra gayet normal. Endişelenme yavaş yavaş düzene girer dedi

Bende 29 Ağustos'ta oldum ilk adeti 3 gün sürdü. Ve azdı dediğin gibi. Şimdi ikinci adeti gördüm 5. günüm ama hiç bitmeyecek gibi. O kadar çok ki. Hasta bezi kullanıyorum. Kürtaj olduğumda bu kadar kan gelmemişti yani. 2 gün önce kontrole gittim. Rahmin kendini toparlamış gayet iyi durumdasın tedaviye gerek kalmaz belki dedi. Adet durumunu söyledim. Kürtajdan sonra gayet normal. Endişelenme yavaş yavaş düzene girer dedi
Benimde öyle az geliyor. Zaten kürtajdan sonra ilk yirmi gün az az geldi ve tamamen kesildi. 16 gün sonra adet oldum. Az gelmesi normal aslında. Hiç adet sancıma olmadı. Normalde biraz sanci olur benim adetlerimde. Bakalım bi dahaki ay nasıl olacak. Bende bi doktora gidicem kontrol için.

Bende bilemedim ki. Çoğu kişi saçma dedi ara vermeyle hiç bir alakası yok dedi. İkilem içerisinde kaldım. Adetim başladı 2 gün sürdü sadece

Canım ara vermelisin.
Bebeğin sağlıklı olması açısından ara veriliyor yoksa Allah korusun ciddi problemler yaşanabilir.

Hemen bi ay sonra hamile kaldım hiçbi sorun olmadı. Aksine o sürec çok zordu tekrar hamile kalınca toparladım kendimi . Aksi halde kendime gelemezdim.

Bende çok araştırdım hemen hamile kalıp çokta sağlıklı bebeğini kucağına alan bayanlar var.. bende boş gebelikten kürtaj olalı 1 hafta oldu korınmıycam bakalım nasip kısmet..

Back