- Konu Sahibi NeverSayNever--
Biraz eşinizle beraber kür yapın bazen sperm bazen yumurtalıklara ilgili olabiliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vajinal ve karından ultrasonda kese görüldü ama bebek görülmedi. Oluşmamıştı.Belirtileri nasil anlatırmısınız
Evet olabilir yapmak lazım. O dönem ramazana denk gelmişti. Belki de ondandır. Uzun süre açlık susuzluk falan. Ben ona bağlıyorum ama bilmiyorum tabiBiraz eşinizle beraber kür yapın bazen sperm bazen yumurtalıklara ilgili olabiliyor
9 haftalıkti. En son bakıldığında kesede bozulma olmuştu. Hafif kanamada başlamıştı.Kaç hastalıktı normalde 10 haftaya kadar bekliyorlar dr lar
Sağol canım teşekkür ederimAnladim kaliteli sperm ve yumurtalık için bunları deneyin derim
Bende 29 Ağustos'ta oldum ilk adeti 3 gün sürdü. Ve azdı dediğin gibi. Şimdi ikinci adeti gördüm 5. günüm ama hiç bitmeyecek gibi. O kadar çok ki. Hasta bezi kullanıyorum. Kürtaj olduğumda bu kadar kan gelmemişti yani. 2 gün önce kontrole gittim. Rahmin kendini toparlamış gayet iyi durumdasın tedaviye gerek kalmaz belki dedi. Adet durumunu söyledim. Kürtajdan sonra gayet normal. Endişelenme yavaş yavaş düzene girer dediIyi akşamlar arkadaşlar. Kürtajdan sonra dün ilk kez adet oldum. 36. Günde. Ama normal adetime göre daha az geliyor. Ağrı da hiç olmadı. Iki adet dönemi dahaa bekleyip bebek içib denemeye başlamak istiyorum. 3 ay geçmiş olacak
Benimde öyle az geliyor. Zaten kürtajdan sonra ilk yirmi gün az az geldi ve tamamen kesildi. 16 gün sonra adet oldum. Az gelmesi normal aslında. Hiç adet sancıma olmadı. Normalde biraz sanci olur benim adetlerimde. Bakalım bi dahaki ay nasıl olacak. Bende bi doktora gidicem kontrol için.Bende 29 Ağustos'ta oldum ilk adeti 3 gün sürdü. Ve azdı dediğin gibi. Şimdi ikinci adeti gördüm 5. günüm ama hiç bitmeyecek gibi. O kadar çok ki. Hasta bezi kullanıyorum. Kürtaj olduğumda bu kadar kan gelmemişti yani. 2 gün önce kontrole gittim. Rahmin kendini toparlamış gayet iyi durumdasın tedaviye gerek kalmaz belki dedi. Adet durumunu söyledim. Kürtajdan sonra gayet normal. Endişelenme yavaş yavaş düzene girer dedi
Bende bilemedim ki. Çoğu kişi saçma dedi ara vermeyle hiç bir alakası yok dedi. İkilem içerisinde kaldım. Adetim başladı 2 gün sürdü sadece