- 5 Mart 2017
- 358
- 301
- 23
- Konu Sahibi NeverSayNever--
-
3 aylıktıo kadar farklılar ki insan şaşıp kalıyor.. banada doktorun biri hamile kalmamı kolaylaştıracak ilaç verdi,biri bir iki ay ara versen iyi olur ama şart değil dedi,biri kesinlikle üç ay ara veriyorsun dedi :) kaç aylıktı seninki?
hmm ara versen iyi olur gibi..hatta vermelisin.3 aylıktı
Amin cnm. Ama bende kanama falan olmadı. Kürtajı yapan Dr ameliyat gayet iyi geçti kanaman hemen durdu. Adetin başlar başlamaz gel gebe kalman için hiç bir sıkıntı yok dediGeçmiş olsun bende 4 ay önce kürtaj oldum kalp atışı yoktu 1 ay korunduk sadece doktor öyle söyledi ama hala bişey Yok malesef üstelik kürtajdan sonra ayarlarım bozuldu Ne zaman birlikte olsak kanamam ağrım oluyor Allah yardımcımız olsun inşallah
Bende eğer tekrar gebe kalırsam bebeğimin acısı en azından biraz olsun hafifler. O yüzden hemen gebe kalmak istiyorum. Sağlık ocağında ki Dr sağlıklı bir gebeliğin olsun istiyorsan 2-3 ay vücudun kendini toparlasın dedi. Ne yapacağımı bilmiyorumbencede korunun saglıklı olsun vajına temizlensın yıne gebe kalırsınız
Tabi orası öyle. Oluruna bıraktım hayırlısı ne ise o olsun. Rabbim nasip ettikten sonra taşa da çaksan bişey olmaz diye bir laf var. Tedaviye gitmicem doğal yollarla olursa olsun. Olmazsa nasip kısmet. Zaten kürtaj olalı 40 gün oldu adetime daha 2 hafta var daha zaten 2 ay geçmiş oluyor. İlk gebeliğim 8 aylık bir tedavi ile olmuştudoğru söylemiş rahim kendını toplamazsa sorun cıkabılır gec olsun saglıklı olsun
Bilmiyorum ki ilk gebelik olduğu için araştırılmadı. Doktor ilk gebeliklerde olabildiğini söyledi. Ancak 2-3 kez tekrar ederse araştırılıyormuşHim sebebi sperm mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?