• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası gebelik

NeverSayNever--

Kendimi terkedip gidesim var...
Kayıtlı Üye
5 Mart 2017
358
301
23
Ben 38 gün önce kürtaj oldum. Hastanedeki dr hemen gebe kalabileceğimi söyledi. Sağlık Ocağındaki dr 2-3 ay gebe kalmamam gerektiğini vücudumun toparlanması gerektiğini söyledi. Kürtajdan sonra gebe kalan ve bir sorun yaşayan var mı?

o kadar farklılar ki insan şaşıp kalıyor.. banada doktorun biri hamile kalmamı kolaylaştıracak ilaç verdi,biri bir iki ay ara versen iyi olur ama şart değil dedi,biri kesinlikle üç ay ara veriyorsun dedi :) kaç aylıktı seninki?

Bende bilemedim ki. Çoğu kişi saçma dedi ara vermeyle hiç bir alakası yok dedi. İkilem içerisinde kaldım. Adetim başladı 2 gün sürdü sadece

Geçmiş olsun bende 4 ay önce kürtaj oldum kalp atışı yoktu 1 ay korunduk sadece doktor öyle söyledi ama hala bişey Yok malesef üstelik kürtajdan sonra ayarlarım bozuldu Ne zaman birlikte olsak kanamam ağrım oluyor Allah yardımcımız olsun inşallah

Geçmiş olsun bende 4 ay önce kürtaj oldum kalp atışı yoktu 1 ay korunduk sadece doktor öyle söyledi ama hala bişey Yok malesef üstelik kürtajdan sonra ayarlarım bozuldu Ne zaman birlikte olsak kanamam ağrım oluyor Allah yardımcımız olsun inşallah
Amin cnm. Ama bende kanama falan olmadı. Kürtajı yapan Dr ameliyat gayet iyi geçti kanaman hemen durdu. Adetin başlar başlamaz gel gebe kalman için hiç bir sıkıntı yok dedi

Selamlar herkese. Bende boş gebelik nedeniyle 9 haftalıkken kürtaj oldum. 30 gün oldu henüz adet olmadım. Bana da doktor 2-3 ay korun dedi. Sağlık ocağında ki hemşire de 4-5 ay korun, rahim toparlansin dedi. Bende zaten en az 3 ay bekliycem. Artık hayırlısı

bencede korunun saglıklı olsun vajına temizlensın yıne gebe kalırsınız
Bende eğer tekrar gebe kalırsam bebeğimin acısı en azından biraz olsun hafifler. O yüzden hemen gebe kalmak istiyorum. Sağlık ocağında ki Dr sağlıklı bir gebeliğin olsun istiyorsan 2-3 ay vücudun kendini toparlasın dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum

doğru söylemiş rahim kendını toplamazsa sorun cıkabılır gec olsun saglıklı olsun
Tabi orası öyle. Oluruna bıraktım hayırlısı ne ise o olsun. Rabbim nasip ettikten sonra taşa da çaksan bişey olmaz diye bir laf var. Tedaviye gitmicem doğal yollarla olursa olsun. Olmazsa nasip kısmet. Zaten kürtaj olalı 40 gün oldu adetime daha 2 hafta var daha zaten 2 ay geçmiş oluyor. İlk gebeliğim 8 aylık bir tedavi ile olmuştu

Iyi akşamlar arkadaşlar. Kürtajdan sonra dün ilk kez adet oldum. 36. Günde. Ama normal adetime göre daha az geliyor. Ağrı da hiç olmadı. Iki adet dönemi dahaa bekleyip bebek içib denemeye başlamak istiyorum. 3 ay geçmiş olacak

Back