• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası beta hcg ve adet olmadan gebelik

Cok geçmiş olsun canım. Bende düşük yaptım 32 gün oldu. hala beta sıfırlamamış. 2 hafta önce 256 idi bugün 184.. her hafta doktora gittim rahim temiz dediler gönderdiler. Bugün gittiğim doktor bi karartı gördü pıhtı olabilir dedi. Ama rahim adet olcak.gibi net bisey diyemem dedi. adeti ol öyle gel bakalım temizlenmiş mi dedi. Adeti bekliyorum işte..
Inş senin de benim de bi an önce sıfırlanır canim. Normal düzene geçelim.
Çok geçmiş olsun ama okuduğuma göre beta düşmedende hamile kalınır mış sen korunmuşmuydun? Bakalım düşüğün üstünden 45 gün geçene kadar beklemeyi düşünüyorum sürekli kan verip takip etmek daha çok yordu beni .45 gün geçerde adet olmazsam hemen beta testi yaptırıcam korunmuyoruz cunku. Dr Banu çiftçinin bloğunda okumuştum doktor kontrolünde herşey yolundaysa ve kendinizi psikolojik olarak hazır hissediyorsanız kürtajdan 15 gün sonra gebe kalabilirsiniz diyordu.Çok fazla örnekleride var.Allah kalbimize göre hayırlısıyla nasip eder inşallah

Çok geçmiş olsun ama okuduğuma göre beta düşmedende hamile kalınır mış sen korunmuşmuydun? Bakalım düşüğün üstünden 45 gün geçene kadar beklemeyi düşünüyorum sürekli kan verip takip etmek daha çok yordu beni .45 gün geçerde adet olmazsam hemen beta testi yaptırıcam korunmuyoruz cunku. Dr Banu çiftçinin bloğunda okumuştum doktor kontrolünde herşey yolundaysa ve kendinizi psikolojik olarak hazır hissediyorsanız kürtajdan 15 gün sonra gebe kalabilirsiniz diyordu.Çok fazla örnekleride var.Allah kalbimize göre hayırlısıyla nasip eder inşallah
Korunuyorum canim. Benim içerde pıhtı kaldı bence. O yüzden düşmüyor geç düşüyor beta. Adet olcak gibiyim bir türlü olmadım. Olsam beta sıfırlanır zaten. 35 gün oldu biraz daha beklicem olmazsam yine giderim doktora

Düşüktwn kaç gün sonra cinsellik yaşadınız ? Doktorum 40 gün yasakladı

Back