• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kürtaj sonrası beta hcg ve adet olmadan gebelik

50. Gun 600 beta çıktı. Usg de bakti pihtı kalmis dedi doktorum. Beta sifirlamazsa dis gebelik takibi yapacaz dedi ama cok sukur pihtiyi alinca 1 haftaya sıfırladı.
Ben muayne olmuştm 11. Gunde tertemiz hiç parça yok denilmişti yumurtlamada başlamıştı.yani sizden parça alınca beta 600 den hemen sıfırlandımı.

Evet ortalama 14 deniliyor ama kimisi 3 gün daha erken yada daha geç yumurtlarmış benimde düşükten 11 gün sonra yumurtlama başlamıştı.kötü birşey düşünmek istemiyorum bakalım:KK43: o stres bndede 3 haftadır hep var malesef
Dediğim gibi sen kotu ihtimalleri eleyerek basla. Eger gebelik varsa zaten sorun yok o istenilen bir durum.

Ben muayne olmuştm 11. Gunde tertemiz hiç parça yok denilmişti yumurtlamada başlamıştı.yani sizden parça alınca beta 600 den hemen sıfırlandımı.
Parca degildi gösterdi minicik bir kan pıhtısı. Evet 1 haftada 0 oldu. Takip ettim 2 gunde bir.

20.gunde bende muayene oldum rahim temiz çıktı 50.gunde hala adet olmayinca test yaptim çift çizgi kadın verdim beta yüksek apar topar tekrar gittim gebelik olmuycagini biliyorum tüp bebekti zaten gebeligim. Bildiğim halde dia gebelik ihtimali çok korkuttu beni. Kan tahlilide verin ama yinede muayene olun en garantisi o.
Kan tahlilim sonucunu alıyım yinede gidicem bi sebebi var ya hamilelik yada başka bişey illa gidicem Allah sağlıkla nasip eder inşallah hepimize benim kızım var ama düşükten sonra hepimiz çok üzüldük 🙏

Kan tahlilim sonucunu alıyım yinede gidicem bi sebebi var ya hamilelik yada başka bişey illa gidicem Allah sağlıkla nasip eder inşallah hepimize benim kızım var ama düşükten sonra hepimiz çok üzüldük 🙏
Amin inşallah. Evet düşük oldukca üzücü Allah yasatmasin kimseye

Ben de düşük yapmıştım. Kalbi durunca kürtajla alındı. Beta hcg 1 ayda anca düşüyor demişti doktor. Yumurtlama testleri de pozitif çıkıyordu sürekli o yüzden sormuştum beta hcg yüksek olduğu için o da pozitif çıkar düşmez hemen demişti. İnşallah hamilesindir ama 8 günde bu kadar artması zor gibi geldi. Allah isteyen herkesi bebeğine kavuştursun inşallah. 2 ay oldu hala aklıma geldikçe kahroluyorum...
Çok geçmiş olsun.Bende başıma gelmediği için bu kadar çok yaşanan bir durum olduğunu bilmiyordum benimle aynı zamanlarda akrabamda düşük yaptı.Allah bir daha yaşatmasın.Yarın mutlaka yazıcam sonucu inşallah en kısa sürede tekrar yaşarız sağlıkla bu duyguları🙏 Vazgeçmeyelim dua edelim

Çok geçmiş olsun.Bende başıma gelmediği için bu kadar çok yaşanan bir durum olduğunu bilmiyordum benimle aynı zamanlarda akrabamda düşük yaptı.Allah bir daha yaşatmasın.Yarın mutlaka yazıcam sonucu inşallah en kısa sürede tekrar yaşarız sağlıkla bu duyguları🙏 Vazgeçmeyelim dua edelim
Amin inşallah güzel haberlerini bekliyorum 🙏🏻

Şimdi çıktı sonuclarım beta 615 e düşmüş kürtajdan kaynaklı muhtemelen gebelik olsaydı yükselirdi.1 hafta sonra tekrarlıcam testi.Hayırlısı olsun..

İnşallah sağlıkla yükselir 🤲 sonucu burayada yazın merak ettim 🤗
Şimdi çıktı sonuclarım beta 615 e düşmüş kürtajdan kaynaklı muhtemelen gebelik olsaydı yükselirdi.1 hafta sonra tekrarlıcam testi.Hayırlısı olsun..

Muhtemelen öyle tatlım üzülme daha yeni kürtaj olmuşsun zaten olur yine sağlıklı bir şekilde 🤗

Cok geçmiş olsun canım. Bende düşük yaptım 32 gün oldu. hala beta sıfırlamamış. 2 hafta önce 256 idi bugün 184.. her hafta doktora gittim rahim temiz dediler gönderdiler. Bugün gittiğim doktor bi karartı gördü pıhtı olabilir dedi. Ama rahim adet olcak.gibi net bisey diyemem dedi. adeti ol öyle gel bakalım temizlenmiş mi dedi. Adeti bekliyorum işte..
Inş senin de benim de bi an önce sıfırlanır canim. Normal düzene geçelim.

50. Gun 600 beta çıktı. Usg de bakti pihtı kalmis dedi doktorum. Beta sifirlamazsa dis gebelik takibi yapacaz dedi ama cok sukur pihtiyi alinca 1 haftaya sıfırladı.
Benimde 32. Gün bugün 184 cıktı. Bi kaç güne adet olucam onunla düşer inşallah. Sizin gibi pıhtı mi kaldı ne

Back