- Konu Sahibi alamasemiaa
İnşallah sağlıklı şekilde gebe kalalım güzel bir şekilde ilerlesin bu kezEn yakın zamanda hayırla olur inşallahben de korunmuyorum şu an inşallah olur
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah sağlıklı şekilde gebe kalalım güzel bir şekilde ilerlesin bu kezEn yakın zamanda hayırla olur inşallahben de korunmuyorum şu an inşallah olur
![]()
Merhabalar siz ne zaman kürtaj oldunuz?En yakın zamanda hayırla olur inşallahben de korunmuyorum şu an inşallah olur
![]()
Merhabalar sizde düşük mü yaptıniz acabaİnşallah sağlıklı şekilde gebe kalalım güzel bir şekilde ilerlesin bu kez![]()
Ben de 29. Gün olmuştum sonuna geldim şimdi kist oluşmuş dedi doktor bir de onun takibini yapıcazKızlar aranızda kürtaj olan var mı kürtajdan sonra ne zaman adet oldunuz? Kürtajımının 29. Günü lekenmeler tam bitmeden regl oldum gibi kanama geldi.. aranızda bu durumu yaşayan var mı
Soğan kürü denediniz mi hiç, kiste çok iyi geliyorBen de 29. Gün olmuştum sonuna geldim şimdi kist oluşmuş dedi doktor bir de onun takibini yapıcaz![]()
28 ocakta kürtaj oldumMerhabalar siz ne zaman kürtaj oldunuz?
Şuan bebek planı yapıyor musunuz hemen hemen aynı zamanda kürtaj olmusuzda o yüzden sordum ve ayrıca geçmiş olsun28 ocakta kürtaj oldum
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun, evet bebek istiyorum. Regl oldum reglin 3. Gününden itibaren Hayıt tohumu içtim (10. Gün oldu) yumurtlama döneminde bırakacağım bakalım artık inşallah nasip olurŞuan bebek planı yapıyor musunuz hemen hemen aynı zamanda kürtaj olmusuzda o yüzden sordum ve ayrıca geçmiş olsun
Düşündüm ama ramazan başlayınca kaldı bir sabah bir akşam olması lazım diye yerine hayıt tohumu ve ahududu yaprağı çayı yapıp içiyorum 10 gün oldu bakalımSoğan kürü denediniz mi hiç, kiste çok iyi geliyor
Yumurtlamanız ne zaman , ben de 10 gündür Hayıt içiyorumDüşündüm ama ramazan başlayınca kaldı bir sabah bir akşam olması lazım diye yerine hayıt tohumu ve ahududu yaprağı çayı yapıp içiyorum 10 gün oldu bakalım
Cok siddetli sancim olmadi. İlaci aldigim gun biraz kanamam oldu aksamina o da kesildiBen ilaç almadım ama daha önceki düşükler alttan ilaç verdiler doğum sancısı çektim resmen sen nasıl oldun agrın oldumu
Çok geçmiş oşsunCok siddetli sancim olmadi. İlaci aldigim gun biraz kanamam oldu aksamina o da kesildi
4 gün sonra normalde ama ilk ay yumurtlama düzeni değişebilir dedi doktor test aldım takibini yapıcam hayıt tohumunu ahududu yaprağıyla karıştırıp içine de limon sıkıp içiyorum arada zencefil de ekliyorum aromasını güzelleştiriyor 1 hafta daha içip ara vericem bakalımYumurtlamanız ne zaman , ben de 10 gündür Hayıt içiyorum
Cok tesekkur ederimÇok geçmiş oşsun
Hadi bakalım güzel haberler gelsin inşallah, sanırım aynı zaman dilimindeyiz :)4 gün sonra normalde ama ilk ay yumurtlama düzeni değişebilir dedi doktor test aldım takibini yapıcam hayıt tohumunu ahududu yaprağıyla karıştırıp içine de limon sıkıp içiyorum arada zencefil de ekliyorum aromasını güzelleştiriyor 1 hafta daha içip ara vericem bakalım
Bir düşük ve bir kürtajım var malesefMerhabalar sizde düşük mü yaptıniz acaba
Hayırlısı amin hepimiz içinHadi bakalım güzel haberler gelsin inşallah, sanırım aynı zaman dilimindeyiz :)
Hayırlısı amin hepimiz içinama ben 2. Regl i beklicem rahim tam olarak toparlansın diye
Hadi inşallah hayırlısıyla sağlıkla gönlüne göre olsun :) güzel haberleri alalımBana doktor beklemene gerek yok dedi ben beklemeyeceğim sanırım bakalım artık, regliden önce beş gün soğan kürü yapmıştım sonrasında haytt kullandım toparlanmıştır diye düşünüyorum:)