Gebeliğe Hazırlık Kurtaj sonrasi adet problemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kremlin

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2018
61
7
6
38
Merhaba hanimlar. 2 martta kurtaj oldum bos gebelikti. Kurtajdan sonra adet olamadim 48.gun dr.a gittim vajinal ultros. Da bakti rahmime problem yok dedi. Adet sokturucu verdi. Sonra adet oldum ama yogun degildi birazda uzun surdu o ay oyle gecti. Sonra mayis sonu ikinci adetim oldu fakat cok az geldi gunluk pedi doldurdu doldurmadi. Sorum şu kurtajdan sonra adeti azalan var mi. Yada bu yasadigim normal mi. Rahim yapiskligi gibi bilgiler okudum eger oyle bir yapisiklik olsaydi dr. Vajinal ultrasonda gorurmuydu.korkuyorum. pazartesi tekrar farkli bir dr.a gidecegim oncesinde yorumlariniza ihtiyacim var simdiden tesekkurler

Bende kurtaj oldum temmuz ayinda gecen sene. Ilk adetim 36 gun sonra, ikincisi 32 sonra ucuncusunu 29 gün sonra oldum. Hersey normale donuyordu ki 4.adetimi yaklasik 59 gün olmadim. Doktor igne vurdu 10-15 gün icinde oldum adetin2. Günü hormon testi yaptirdim yumurtaliklarim tembellesmis. Resmen sok olmustum. Cyclo prognovaya basladik adet duzenlemek icin 2 ay onu kullandim bu ay ara verelim dedik adet olmadim. Ilaci kullanirken duzenli oldum birakinca yine olmuyorum. Kuetajdan sonra idrarda ve kanda imtihap da cikti. Ne yapacagimi sasirdim gercekten. Yumurtaliklatim duzeldi ama bu seferde iltihap cikti basima. Kurtaji yapan doktor mh zarar verdi diyorum. 1 sene olcak kurtaj olali nerdeyae hala hamile kalamadim. Umidim de yitip gidiyor bunlar cikinca

Hormonlarinda sadece tembellik mi cikti
Bana o ilaci ilk gittigmde verdi dr.adetim sökulsun diye. Resmen hersey alt ust oldu vucudumda. Adetin de azalma var mi canim

Canim rahmi temizlemek icin sogan kuru yapabilirsin iltihaptan temizliyor rahmi. Ben sogan kuru adetimi soker yada rahimde bisey varsa temizlesin diye yapiyorum

9 nisanda kürtaj oldum ilk adetim 1 Mayıs’ta oldu sonra 12 Mayıs’ta bi daha adet oldum şimdi takvime göre 6 gün sonra adet olmam lazım bende beklemedeyim bakayım sonuç ne olucak ama bu süreçlerde illa vücudun dengesi şaşırıyor inşallah hemen düzene girer

Hormonlarinda sadece tembellik mi cikti
Bana o ilaci ilk gittigmde verdi dr.adetim sökulsun diye. Resmen hersey alt ust oldu vucudumda. Adetin de azalma var mi canim
Sadece östrojen hormonum dusuk cikmisti 17.80 di tedavi sonrasi 90 oldu. Artik duzeldi dedi doktorum. Ama crp yani kanda iltihabim var nide idrarda iltihapta var. Beyaz dut kurusu iyi geliuor diye okudum bi yerde crpyi dusurmek icin. Onu uygulamaya baslicam ama oruc olunca aksiyor gunde 2 kez tuketilmeliymis. Sogan kurunu nasil yapiyorsun. Adet olmadim auan 12 gunluk bir gecikme var. Cyclo kullanirken yogun aekilde adet oluyordum ama

Saracoglunun kuru inteenette bakarsin. Soyle sari kahverengi kabuklu kuru sogan olcak klorsuz suyu 1.5 bardak kadar kaynatiosun ustu kapali sonra kaynayan suya sogani 4 e bolup atiyorsun kabuklarini soyacaksin. 5 dak ustu kapali fokurdat. Somra biyerde ilimaya birak ama cok sogumasin gunde iki kez sabh ac karna ic gece de yatmadan ayni islemi yap ic.15 gun. Gercekten temizliyor akintin olcak bel agrisi oluyor bazen lekelenme yapiyor temizliyor yani korkma hic. Midende problem yoksa yap. Faydasini goren cok. Hamile kalan bile var bu kurle. Youtube ta saracoglunun vidyolari var bak canim bi.

Bana dr.um kurtaj oldugun ilk gun adetinin ilk gunu gibi dusun demisti . Seninde duzene girer insallah adet olmak ne buyuk bir hikmetmis meger insan boyle seyleri yasayinca anliyor. Ben yarin dr.a gidicem bakalim baksin bi. Yazarim burdan sonucu. Korkuyorum cok.

Cok tesekkur ederim canim denemekten zarar cikmaz bende deneyeyim.bakalim faydasi olacak mi bana da. Bir dusukten sonra insan daha bir fazla istiyoe tekrar hamile kalmak bir bebek sahibi olabilmeyi. Insallah hepimiz sifa buluruz biran once

Cok tesekkur ederim canim denemekten zarar cikmaz bende deneyeyim.bakalim faydasi olacak mi bana da. Bir dusukten sonra insan daha bir fazla istiyoe tekrar hamile kalmak bir bebek sahibi olabilmeyi. Insallah hepimiz sifa buluruz biran once

Amin canim insallah. O duygu baska insanin icine dustumu.. ama dr.bana kurtaj olcagim gun sey demisti uzulmuyoruz sakin em azindan hamile kalabiliyorsun demisto bunu da gorduk cok sukur.. hayirlisiyls gelsin bebekler insallah

Amin canim insallah. O duygu baska insanin icine dustumu.. ama dr.bana kurtaj olcagim gun sey demisti uzulmuyoruz sakin em azindan hamile kalabiliyorsun demisto bunu da gorduk cok sukur.. hayirlisiyls gelsin bebekler insallah
Aynen bana da doktorum öyle demisti hamile kalabiliyorsun demisti hic kalamayan onca insan var bi daha hamile kaldiginda boyle bisey tekrar olucak diye de dusunme dedi. Ama insan ne bileyim o rahme dusunce gercekten anne oluyormus onu anladim. Ama iste acisi gecmiyor her gordugum bebekte icim gidiyor. Kimseyi kiskanmiuorum ama imreniuorum mutlu olmalarina

Oyle oluyor canim bende de var o his bakip bakip imreniyorum. Bak yumurta tembelligi icin adetin ikinci gunu sanirim bal tarcin corek otu da yapiliyor. Sogan kurun baslarsan eger bitince onada basla. Benim adetim az duzensiz diye baslayamadim. Sen onu da bi arastir internetten. Bakalim ben yarin dr.a gidicem insallah bisey yoktur sonra zaten kendimi kürlere vurasim var :)))

.dr.a gittim bugun hormon testi istedi. Rahim duvarimda inceymis. Estradiol yuksek cikmis internetten bakiyorum sonuclara .dr.la persembe gorusecegim
Basina gelen var mi kizlar

.dr.a gittim bugun hormon testi istedi. Rahim duvarimda inceymis. Estradiol yuksek cikmis internetten bakiyorum sonuclara .dr.la persembe gorusecegim
Basina gelen var mi kizlar
Estradiolun kac cikmis canim benim 17.80 di t3davi sonrasi 90 oldu doktorum sıkınti yok artik hormonlarda demisti. Butun hormon sonuclarini paylas yardimci olayim 3-4 kez yaptirdim bende

Estradiolun kac cikmis canim benim 17.80 di t3davi sonrasi 90 oldu doktorum sıkınti yok artik hormonlarda demisti. Butun hormon sonuclarini paylas yardimci olayim 3-4 kez yaptirdim bende

Yazayim canimda bu testlerde adetin ikinci gunu yapilmaz mi.ben kontrol icin gittim yapalim dedi. Adetin 10.gunu yapildi yani..
Rahim duvarim inceymis
Lh 12.15
Estradiol 219
Prolaktin 21.47
Fsh 4.12
Persembe gosgerecegim bakalim.
Kurtajdan sonra hormonlar neden boyle oldu ki

Östrojen hormonun yuksek cikmis baya canim gercekten de benim suan 90 mesela normal dedi doktorum. Cok arastirmistim 120 den fazĺa olmamali diyordu belli yas araliklarinda. Fsh falan normal seviyede gozukuyor. Sut hormonun prolaktin normal 24 ustu olursa sıkıntılı olabilir. LH icin bişey diyemicem benim 4.75 ama kac degetler arasi normal bi bilgim yok. Ama estradiol o kadar yuksek olmamali dusurmek icin biseyler yapacaktir muhakkak doktorun cnim

Yarin ogrenincr ne oldugunu yazarim canim tesekkur ederim

Merhaba arkadaşlar bende ekimin 24 ünde boş kese nedeniyle 10 haftalık gebeyken kürtaj oldum,ilk adetim 32 gün sonra oldu normaldi,ikinci çok az üçüncü hiç olmadım,adetlerim düzenli tam gününde oluyorum,lakin geçen ay ve bu ayki adetlerim aşırı yoğun düşünün 20 ped çiftli günde ve parçalı oluyor 5 gün sürüyor,bu ay yine yoğundu ama 4 gün sürdü,daha önce gittim doktora hormonlar normal bı sıkıntı yok dendi böle olanlar varmı,ağrılı parçalı ve aşırı kanaması olanlar yardım edin lütfen,kist olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…