- Konu Sahibi cileklipizza
melekkuzum sana da geçmiş olsun... umarım bir sorunun yoktur. ya adt olmak bir dertti olamamak apayrı bir dert :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrr merhabalar dün dr gittim kürtajı yapan dr tahlil falan yaptı sanmıyorum yapışıklık olduğunu dedi acayip rahatladım ban asöktürücü verdi akşam eve geldim bu sabah başlıycaktım ilaca akşam 22.00 bi baktım kanamam başlamış inanaöadım yaaaaa demkki herşey beyinde bitiyomuş kızlar ama çok az geliyoo dün akşamdan beridir ancak 1 ped ama oda tam kirlenmedi.. neyse bunada şükür 3 aydan sonra hastalanmak çok güzel adet bitimi korunmuycam kızlar tedaviey gerek yokmuş artık normal yoldan hamile kalabilimişim öyle dedi doktrolar bakalım hayırlısı.. hepinizi öpüyorum
bu arada incemeşe gercekten cok sevimsiz seyler yasamıssın. Allah beterinden korusun. diger hastalıgın icinde cok cok gecmiş olsun... bu arada ben 82 dogumluyum yani 27 yasındayım kızlar....
ıyı canım sen nasılsın ? cıktın galiba yetişemedim. bir denk gelemiyoruz zaten :))
Merhaba cileklikızlar mrb.
26 agustos ta düşük nedeniyle kürtaj olmak zorunda kaldım.. 29 eylül de hastalandım gayet normaldi.. bol kanamam karın agrım yani standart adetimdi.. ikinci adetim 31 ekimde basladı. tarihler normal ama bu adetim anlatamayacagım kadar az geliyor. yani gunde 15 20 damla diyebilirim. genelde kahverengi ara ara kırmızımsı.. adet azalmasının özellikle de kürtaj sonrası yapışıklık belirtisi olabilecegini okudum ve cok korkuyorum. yapışıklık yaşayanlar ilk adetlerinde de az kanama mı gorduler yani bu yapışıklık hemen ilk ay oluşuyor mu yoksa yavas yavas mı dokular yapışıyor birbirine.. ?? artı bu adetimde ne goguslerim acıyor ne karnım agrıyor hayret birsey sanki hasta degilim ki ben normalde agrıdan igne falan olurdum.. umarım bir aksilik yoktu yarın doktorumu arayıp hemen randevu alacagım. ya zaten bebegimi kaybetmek cok zordu. bir de simdi kurtaj yuzunden hasar gorduysem ve cocugum olmazsa cok yıkılırım.. ne olur bilen duyan birileri varsa birseyler yazsınç kafayı yemek üzereyim(( cok zor gercekten kadın olmak. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Canim Merhaba doktora gittin mi acaba benim ilk 2 kanamam normaldi sonradan 4.adetimde azalma olduMerhaba cilekli
İnternette arastirirken senin tam olarak benimle ayni sorunu yasadigini gordum.
Ben de tipki senin gibi kurtaj sonrasi ilk ayim iyi sonraki aylar (su an 3. Ayim) daha az kanamam oldu.
Damla damla degil ama eskisi gibi de degil.
Endiseliyim acaba senin durumun ne oldu yapisiklik olusmus mu? Cevap verirsen cok sevinirim
Cnm sonucun ne oldu acaba ?Aynı durum bendede oluştu 32. Gunum kurtaj sonrası, adet gordum sandım ama kanama az geldi şimdi kesildi ve şişlik agrı yok. Doktora gitmelimiyim sizce? Adet mi değilmi anlamadım. Kürtajdan sonraki kanamam bitmişti kontroldede bir sorun yoktu. Anlam veremiyorum.
Kurtajdan sonra adetlerin azalmasi veya surenin kisalmasi normalmis yani dogum yapmis gibi oldugumuz icin adet duzeninde degisiklikler olabilirmis benim ilk ay az olmustu kist varmis dogum kontrol hapini 3 hafta kullandim kist gecmis ve adetim erken geldi.drun soyledigi adet az ya da cok fark etmez erken ya da gec onemli degilmis adet olmamak sorunmus bir de kurtajdan hemen sonra iki ay dogum kontrol hapi kullanmak gerekli yapisiklik vs onlemek icinAynı durum bendede oluştu 32. Gunum kurtaj sonrası, adet gordum sandım ama kanama az geldi şimdi kesildi ve şişlik agrı yok. Doktora gitmelimiyim sizce? Adet mi değilmi anlamadım. Kürtajdan sonraki kanamam bitmişti kontroldede bir sorun yoktu. Anlam veremiyorum.