- Konu Sahibi cileklipizza
aminnnnn inşallahhhhh :))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar doktoar agittim dün hormon testi yapmadı bu kadın bu vakte kadar bana yaaa dünde doğum kontrol hapı verdi bunu kulllan olmazsan rahim filmi çektireceksin dedi o an öldüm zaten .. ilk filmimde masada kaldım ben yarı ölüm gibi bişi ömrü hayatımda o kadar operasyon geçirdim öyle felaket bişi görmedim ben ya kzılar acaba doktormu değiştirsem ki eşim ısrarla buan gideceksin diyoovalla darmadumanım sancılarım çok fazla ama gelen bişi yok
merhaba kızlar. ben de boş gebelikten eylülün 25 inde kürtaj oldum.33 - 35 gün sonra ilk regli oldum ama yoğunluğu biraz farklı oldu. ilk iki gün kahverengi lekelenme şeklindeydi, sonraki günler daha düzenli geldi. şimdilik bir sorun yok gibi görünüyor çok şükür ve dilerim bundan sonra da sorun olmaz. insanın 1,5 senelik vajinismustan sonra planlı bir gebelikte kürtaj olması gercekten acı bi tecrübe olsa da bunda da bir hayır vardır diyoruzheinize geçmiş olsun. hepimiz için sağlık diliyorum...
kızlarrrr merhabalar dün dr gittim kürtajı yapan dr tahlil falan yaptı sanmıyorum yapışıklık olduğunu dedi acayip rahatladım ban asöktürücü verdi akşam eve geldim bu sabah başlıycaktım ilaca akşam 22.00 bi baktım kanamam başlamış inanaöadım yaaaaa demkki herşey beyinde bitiyomuş kızlar ama çok az geliyoo dün akşamdan beridir ancak 1 ped ama oda tam kirlenmedi.. neyse bunada şükür 3 aydan sonra hastalanmak çok güzel adet bitimi korunmuycam kızlar tedaviey gerek yokmuş artık normal yoldan hamile kalabilimişim öyle dedi doktrolar bakalım hayırlısı.. hepinizi öpüyorum
saol canım yaa am aevde sıcacık yatmak varken işyerinde sogukta oturmka zor oluyoo neyse ben bunada razıyım artık napalım... yaşım bayağı ilerledi benim sizlerin nasıl bilmiyorumda o yüzden hemen bırakıyorum korunmayı inşallah ilk seferde tutar bakalım nolacak bu ay merak ediyorum valla :Saruboceq:ewt canım dediğin gibi beyin bizi ynlendirio ii düşünmeyi bi örensek süpper olucakk:))senn adına çok sevndim ttlım tedaviye gerek kalmadan inş bebişine kavuşucaksın..hepimiz için hayırlısı olur inş bnde seni öptüm canım kndine ii bak..kaydirigubbakcemile5
canım ben 34 yaşındayım 3,5 yıllık evliyim ilk yıl rahim ağzı kanseri çıktı çok şükür 1,5 yıl sonra ondan kurtuldum bebek yapalım dedik normal yoldan tutturamdık aşılamaya geçildi 3 cü aşılamada tuttu ikizdi fakat bebekler 6 cı haftada gelişimi durdurmuşlar dr lar anlayamadı 3 hafat ölü bebeklerle dolaştım artık zehirleniyodum acil kaldırıldım operasyon yapıldı işte adet olmayı bekliyodum çok şükür dün akşam oldum .. artık normal yoldan hamile kalabilimişim benim hikayem bu istersen özele mesaj atabilirsin :)walla canım bndede aynı dert var bnde 79 doğumluyum yanı 30 oldum malesef bi telaş sardı beni o yzden acale ediorum ama kısmet işte herşeyn bi zamanı var allah hayırlısını versin hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inş...sen kaç yaşındasın canım...ben bide çalışmıorum evdeyim bir yıl oldu işi bırakalı evde daha çok sıkılıorum dururum vahim anlıcağın...
hayırlısı olsun canım ya hepimizin dileği o inşallah bu sefer bebişini alırsın kucağına :)anladım canım çok geçmiş olsun zor gnler atlatmışın çok üzüldüm inş bundan sonrası sizin için ii olur her sıkıntının ardından bi mutluluk gelmeli öyle deilmi........bnde bundan bir yıl önce herşey biti sanmıştım ama şimdi acım azaldı tabiki unutulmadı ama çok yol katettim.....şimdide ne para ne pul sadece hayırlı bi evlat diliorum allahtan...özeldeyim canımm:)))
aynı şey bndede var canım ewt doktorlar sorun deil zamanında regliolman önmli diolarkaç gün sürüo üç günü buluomu