Kürtaj sonrası 34.gün

yaramazpisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
1.796
9
158
İstanbul
Arkadaşlar merhaba kürtaj sonrası 34.gün bugün hasta olmadım belirtilerde yok şu an...40 gune kadar gecıkebılecegını soyledıler ama bu konuda deneyımı olanlar paylasabılır mı kacıncı gun adet gordunuz ve dongunuzde degısıklık oldu mu ?

Şikayetiniz yoksa bir hafta daha bekleyebilirsiniz.Kürtaj sonrası ilk adet süresi değişkendir.Gebelik hormonlarının kandan temizlenmesinden sonra kanama olur.Genellikle 15 -20 gün içinde bir kanama gerçekleşir.Kürtaj sonrası kişi çok üzülürse hormonlarını baskılayarak adet olmasını geciktirir.Bazende kürtaj sonrası istemeden küçük parçalar rahim içinde kalabilir.Bu durumda da adet gecikebilir yada uzun süren ağrılı kanamalar,karında ağrı,bulantı ,kusma olabilir.Benim size önerim gebelik testini tekrar ettiğinizde negatif ise bir hafta daha bekleyin.Gebelik testinin negatif olması parça kalmadığını teyit eder. Gebelik testi negatifken yine bir hafta içinde kanama olmazsa doktorunuza başvurun.Gerekirse adet söktürücü kullanıp rahatlarsınız.

tesekkur edıyorum gebelık testı yapmıstım ıkı gun once negatıf..ıcımde parca kalmadıgına daır de doktorum benı ve esımı bılgılendırdi yıne de endıselenıyor ınsan...umarım bır kac gun ıcınde olur

bende bebeğimi düşürdükten sonra kürtaj oldum kürtajdan tam 24 günsonra regl oldum ama 15 gün sürdü bundan 13 gün sonrada adet oldum şimdi hesaplayınca 28 gün ediyor yani normal adet dönemine dönmüş gibiyim ama uzun sürmesi benide sinir ediyor değişiklikler olabiliyormuş tam düzene girmesi birkaç ayı alıyormuş bence telaş atme çok geçmiş olsun................:2:

bende şunanda kürtajımın 33. günündeyim bende regli olmadım daha doğum kontrol hapı verdi doktor bana bitti inş 3-4 gün sonra olurum hormonlarımın düzene girmesini istiyorum

bende şunanda kürtajımın 33. günündeyim bende regli olmadım daha doğum kontrol hapı verdi doktor bana bitti inş 3-4 gün sonra olurum hormonlarımın düzene girmesini istiyorum
Merhabalar;

Ben haziran ayında kürtaj oldum, 1 ay sonra adet oldum. Adetim normal seyrinde oldu ve bittikten 3 gün sonra tekrar kanamam başladı. İlk günler azdı doktor bir sıkıntı olmadıını ama rahmimin biraz ince kaldıını korunmaya devam etmem gerektiğini söyledi, kanama bitmeyip artınca tekrar gittim busefer-5 gün sonraydı buarada- rahim duvarımın kalınlaşmaya başladığını yumurtamın büyüdüğünü söyledi. Kanama için 7 mmlik bir polip var gibi dedi, ondan şüphelendi. Kanamam adet olduum süre kadar sürdü ve 10 gün önce bitti. Doktorun ozamanki muayenesine göre adet olmam gerekiyordu-15 gün içerisinde olursun demişti- 3.gün için tekrar çağırdı.
Böyle bir durumla karşılaşanınız oldumu acaba? yarında olmazsam çarşamba yada perşembe başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum, ama biraz gerildim açıkçası, kanamam olması şimdide vakti gelmiş olmasına rağmen adet olmamam. Buarada bu dönemde korunduk, hamilelik şüphem yok.

Ben 6 haftalık hamileyken kanamam başlamıştı
1 hafta sürdü
1 haftanın sonunda malesef karnımda öldüğünü öğrendik hemen ertesi günü 9 haziran günü kürtaj oldum.
Hamileliğin erken bir aşamasında bebeği kaybettiğimden adetimin daha çabuk düzene gireceğini düşünmüştüm hamilelik hormonlarım çok fazla yükselmemiştir diye düşünerek ama
Yaklaşık 46 gün sonra adet olabildim ama eskisi gibiydi yani benim pek uzun sürmez 3 gün normal ped kullanır 4. gün günlük pede geçerim.
Bakalım bundan sonrakiler nasıl olacak , 2. adetim bitince doktora kontrole gidicem . 2 adet sonrası korunmayı tekrar bırakabilirsiniz demişti doktorum ama ben sanırım 4. adetimi bekleyeceğim.

halla regli olamadım 43. gün oldu ama olmadı napicam bilmiyorum

Merhabalar,bende 30 nisanda 10 haftalık bebeğimi gelişemediği için kürtaj ile aldırmak zorunda kaldım.kürtajdan 46 gün sonra 14 Haziranda adet oldum. bir sonraki adetim de 24 Temmuzda yani 40 gün sonra oldu.Şimdi Ağustos ayını bekliyorum bakalım normal döngüsüne girecekmi.Geçen hafta doktor kontrolüne gittm.Vajinal muayanede herhangi bir sorun göremedi.Adet skötürücü ilaç yazdı adetin gecikirse iç diye.bu ilaç gebe kalsanda zararı yok dedi bebeğe.İnşallah herşey yoluna girer..Allah ım hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

halla regli olamadım 43. gün oldu ama olmadı napicam bilmiyorum

canım geçmiş olsun doktora gitmende fayda var ama endişelenme 40 45 herkesin değişiyor adet tarihi kürtajdan sonra..Bu çok normal sistem değişti sonucta hamilelik süresince ve vücudun toparlanmaya ihtiyacı var canını sıkma kafana taktığın içinde olmuyor olabilirsin Rabbim şifa versin inş en kısa sürede olursun ve hayırlı zamanda yeni evlatlar verir rabbim bize bu mübarek günlerin hatırına

canım bende 24 mayısta boş gbelik nedeni lle 6+4 te kürtaj oldum kürtajdan sonra 10 gün kanamam sürdü 11 gün sonrada adet gördüm yanı kürtajdan 21 gün sonra adet gördüm 2.ayımdada 21 gün sonra edet gördüm 3.seferde ise 29 gün sonra adet gördüm kürtaj adet düzenini tamamıyla alt üst ediyor ama en fazla 3 adet sonra düzene giriyormuş.şimdi 4.adetimi bekliyorum çstlamayan bir yumurtam var adetin 3.günü gel bi bakalım dedi doktorum sanırım nur topu gibi bir kistim olacak eğerki ters bişey yoksa bu adetimden sonra bırakıyoruz doktorumun tavsiyesiyle korunmayı inşallah beni çok bekletmez meleğim (((

merhaba drterapist,

Beni çok rahattı bu mesajınız gerçekten. 3 hafta önce kürtaj oldum 10 gün kanamam oldu. 20. günde yeniden kanama başladı ağrı ve şişkinlik de var. Doktorum güvensiz konuştu neden oldu acaba, adet mi, parça da yok diye iyice telaşlanmıştım. çok korkmuştum ama demek normal bir kanama. kanama miktarı adet gibi ama çok siyah bunun nedeni ne olabilir acaba?

Tatlım bende bi kürtaj yaşadım ve adetim tamamen düzensizleşti kürtajdan 2 ay sonra adet gördüm aradan 2 ay geçti ve hala 2.adetim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…