- Konu Sahibi yaramazpisi
-
Arkadaşlar merhaba kürtaj sonrası 34.gün bugün hasta olmadım belirtilerde yok şu an...40 gune kadar gecıkebılecegını soyledıler ama bu konuda deneyımı olanlar paylasabılır mı kacıncı gun adet gordunuz ve dongunuzde degısıklık oldu mu ?
Şikayetiniz yoksa bir hafta daha bekleyebilirsiniz.Kürtaj sonrası ilk adet süresi değişkendir.Gebelik hormonlarının kandan temizlenmesinden sonra kanama olur.Genellikle 15 -20 gün içinde bir kanama gerçekleşir.Kürtaj sonrası kişi çok üzülürse hormonlarını baskılayarak adet olmasını geciktirir.Bazende kürtaj sonrası istemeden küçük parçalar rahim içinde kalabilir.Bu durumda da adet gecikebilir yada uzun süren ağrılı kanamalar,karında ağrı,bulantı ,kusma olabilir.Benim size önerim gebelik testini tekrar ettiğinizde negatif ise bir hafta daha bekleyin.Gebelik testinin negatif olması parça kalmadığını teyit eder. Gebelik testi negatifken yine bir hafta içinde kanama olmazsa doktorunuza başvurun.Gerekirse adet söktürücü kullanıp rahatlarsınız.
Arkadaşlar merhaba kürtaj sonrası 34.gün bugün hasta olmadım belirtilerde yok şu an...40 gune kadar gecıkebılecegını soyledıler ama bu konuda deneyımı olanlar paylasabılır mı kacıncı gun adet gordunuz ve dongunuzde degısıklık oldu mu ?
bende bebeğimi düşürdükten sonra kürtaj oldum kürtajdan tam 24 günsonra regl oldum ama 15 gün sürdü bundan 13 gün sonrada adet oldum şimdi hesaplayınca 28 gün ediyor yani normal adet dönemine dönmüş gibiyim ama uzun sürmesi benide sinir ediyor değişiklikler olabiliyormuş tam düzene girmesi birkaç ayı alıyormuş bence telaş atme çok geçmiş olsun................:2:[/QUOT
yanı adet oldun 15 gun surdu o bıttı ustune 13 gun gecınce yanı ıkı hafta sonra yıne mı oldun ?
Merhabalar;bende şunanda kürtajımın 33. günündeyim bende regli olmadım daha doğum kontrol hapı verdi doktor bana bitti inş 3-4 gün sonra olurum hormonlarımın düzene girmesini istiyorum
halla regli olamadım 43. gün oldu ama olmadı napicam bilmiyorum
halla regli olamadım 43. gün oldu ama olmadı napicam bilmiyorum
Şikayetiniz yoksa bir hafta daha bekleyebilirsiniz.Kürtaj sonrası ilk adet süresi değişkendir.Gebelik hormonlarının kandan temizlenmesinden sonra kanama olur.Genellikle 15 -20 gün içinde bir kanama gerçekleşir.Kürtaj sonrası kişi çok üzülürse hormonlarını baskılayarak adet olmasını geciktirir.Bazende kürtaj sonrası istemeden küçük parçalar rahim içinde kalabilir.Bu durumda da adet gecikebilir yada uzun süren ağrılı kanamalar,karında ağrı,bulantı ,kusma olabilir.Benim size önerim gebelik testini tekrar ettiğinizde negatif ise bir hafta daha bekleyin.Gebelik testinin negatif olması parça kalmadığını teyit eder. Gebelik testi negatifken yine bir hafta içinde kanama olmazsa doktorunuza başvurun.Gerekirse adet söktürücü kullanıp rahatlarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?