Kürtaj sonra kimyasal gebelik

Pıhtılaşma 15 gün sonra çıktı genetik için bu hala bekliyorum doktorum iki aya çıkar dedi neye göre farkediyor bilmiyorum. Umarım sağlıkla kavuşursun bebişine
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim sağolasın sende öyle birbirimize güzel, sağlıklı haberler vermek nasip olsun inşallah

Senin yaşadıklarının aynısı yaşadım ne ilginctir ki bende de tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu oluyor. Gecmiyor bir türlü bunla alakası var mıdır acaba?

Merhaba 18. günüm betahcg 2700 lerde..kese görünmüyor fakat ben bu gebeliği istemiyorum.doktor iki gün sonra yine gel dedi.Sizce normalmi

Senin yaşadıklarının aynısı yaşadım ne ilginctir ki bende de tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu oluyor. Gecmiyor bir türlü bunla alakası var mıdır acaba?
Bilemiyorum ama doktor ben hamileyken antibiyotik vs vermişti çözümü olan birşey ama bazen erken düşüklerde sanki enfeksiyonunda payı var diye okumuştum. Valla inanın bende tam bilemiyorum bazen diyorum ki yiceği ekmek varsa sağlıkla geliyor ne olursa olsun zamanı değilse siz bal badem beslenin olmuyor.

Kese göründu mu acaba neden istemiyorsunuz gebeliği
Evet göründü..istememe sebebim eşimin beni defalarca aldatmış olduğunu öğrenmiş olmam.İstemediğim bi beraberlikti.Halâ telefonlarını gizler sen bana karışamazsınlar..o kadar çaresiz hissediyorumki..ona güvenim yok.aile baskısı yüzündende sabret dayan düzelir boşanırsan herşey daha kötü olacak sözleriyle duruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…