Kürtaj olmalı mıyım yoksa 1 hafta daha bekleyim mi 😔

Çok kararsız kaldım inanın bende 8 ci haftaya kadar bekleme taraftarıydım

Teşekkür ederim ağlayarak okudum mesajı aynı anda 2 doktora gidiyorum perşembe diğerinde kontrolüm var o da aynı şeyi düşünürse sanırım başka çarem yok
Ahh kıyamam ben sana lütfen ağlama kendini üzme, senin sağlığın da önemli, başka başka doktorlarda aynı şeyi derse kendi sağlığını da dikkate al canım, inşallah inşallah sağlıkla bebişin ilerler inşallah

Çok teşekkürler perşembeyi bekliyorum

Pıhtılaşma varmı sizde benimde böyle oldu ama gelişimi durmuştur dedi doktor boş gebelik dedi aslında büyük ihtimallar yolk keseide vardi
Pıhtılaşma var mı bilmiyorum doktorum sagliksiz gebelik oldugu icin kalbi durdugunu soyledi boş gebelikte yolk oluşmuyormuş

Ah canım Rabbim yüzüne baksın bir mucize olsun inşallah Rabbim herşeyin sağlıklısını hayırlısını versin

lütfen başka tam teşekkürlü bir hastaneye gidip muayene olun derim size

Aynısını yaşadım geçtiğimiz mart ayında transfer olmuştum benimde gelişmedi kalp atışı olmadı haftaya göre küçük kaldı kese büyümedi vs. Denildi en son büyük ultrasonda ölü fetüs dendi. Ama benim doktorum asla kürtajı önermedi ilaçlarla düşmesini bekledik çünkü tüp bebekle bebek sahibi olmaya çalışan biri için kürtaj iyi olmuyormuş rahme zarar verebilirmiş o yüzden ben ilaçları bıraktıktan 1 hafta sonra düşük yaptım ve şuan tekrar transfer oldum bekliyorum . Benim fikrimi soracak olursa bence bekle yani kendi düşsün

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız 2 doktora ayrı ayrı gidiyorum bugünkü gittiğim doktorum beni zehirleyebileceğini ve kürtaj olmam gerektiğini söyledi. Bir başka arkadaşım ilaçla düşük yaptığında rahminde yapışıklık oluştugunu söyledi ve bunlar beni korkuttu yoksa kesinlikle kürtaja girmek istemiyorum. Perşembe günü diğer doktorda kürtaj derse sanırım başka seçeneğim kalmayacak

Açıksası sana riski varsa bekleme başka bi doktora daha gidip sonlandır umut olsa zaten doktor beklerdi tüp bebek olduğu için oda biliyordur illaki zor olduğunu dua et bol bol mucize birşey olur inş

Mayıs ayında aynı süreci yasadim keseyi görmeye gittiğimde boş olduğunu söyledi tüp bebek doktorum 2 emriyodan muhtemelen düşük kalitedeki tutunmaya çalışmış dedi ama oda boş görünüyor dedi sonra kendi daha önceki doğum yaptığım doktora gittim oda bir hafta daha bekleyelim bebek olusmazsa kürtaj mecbur dedi ama bir hafta şans verelim dedi tüp Bebek sin birde yani yazık olmasın tmm dedim bekledim bir hafta üçüncü gününde ben kanamayla acile gittim bebek oluşmuştu ama kesen geriden geldiği için henüz kalp atışı yok dedi kese büyüktü bebeğe göre ama bebek geriden gelişim gösteriodu o bir hafta içinde enazindan boş gebelik olmadığını anladım evet kanamam devam etti ve kürtaj oldum kalp atışını duyamadan bebeğimin ama enazindan oluştuğunu gördüm çok zor durum ama bencede bir hafta daha bekleyin derim herşey allahtan bilemezsiniz nasıl olacağını

İnanın şuan ne düşüneceğimi ne yapacağımı hiç bilmiyorum üzüntümü dahi yaşayamıyorum bu kararı vermek çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…