Kürtaj olmak mı kendi kendine düşmesi mı?Kafam çok karışık yardimmmmm?????!!!!

Arkadaşlar geç döllenme oluşmuştu son adet tarihim 20 temmuz.Ben ağustosun 23de idrar testi ile hamile olduğumu öğrendim 24une tekrar yaptım iki çizgi vardı ve biri silikti pembemsi.29agustosta kan tahlili yaptirdim40.2 çıktı hamileydim.yukselmesini bekledim.daha sonra 1 Eylül'de tekrar verdim 157 çıktı.Hastahaneye gittim kese görünmedi küçük olabilir dedi 5eylulde tekrar verdim 261.4 çıktı doktorum cuma gel dedi betalarrin biraz yavaş olduğunu söyledi. bugün 9eylul gittim yine gorunmedi hicbirsey yoktu.tekrar kan verelim yükselmesine bakalım eğer 1000i geçerse ve kese görünmese kürtaj ve iğne yapalım dedi .çok şaşkınım ben zaten kese görünmedi boş gebelik yok tuplerdede yok hicbirsey neyi alacaksın neyi kürtaj edeceksin.kafam çok karisti.Cok üzgünüm moralim çok bozuk,kürtaj olmazsan bir buçuk ay süre kadar düşmesi sürer dedi.Bende doktora dedim ki hocam ihtimaller yokmu geç dollenmeydi zaten cumadan pazartesiye kısa bir süre biraz daha bekleyelim mi diyorsum doktor bana ne desin sen şimdi pazarlık yapmayı bırak önce kan sonucu çıksın sonra pazarlık yaparsın dedi😭😭😭😭bana destek olması gerekirken endisemi anlaması gerekirken çok üzgünüm.Kusura bakmayın çok uzun oldu helal edin....

Benzer sorunlar yaşadık
Lütfen bebeğinden vazgeçme hastaneye yakın olduğundan emin ol kanama ve şiddetli ağrı olursa hemen acile gitmen gerekir çünkü ve sana tavsiyem tek doktora güvenme etrafında üniversite Hastanesi varsa oraya yoksa eğitim araştırma hastanesine muayene ol özellerden şu an uzak dur açtığım konuyu okumanı tavsiye ederim umarım umutlu hayırlı haberler alırsın dualarım seninle

Benzer sorunlar yaşadık
Lütfen bebeğinden vazgeçme hastaneye yakın olduğundan emin ol kanama ve şiddetli ağrı olursa hemen acile gitmen gerekir çünkü ve sana tavsiyem tek doktora güvenme etrafında üniversite Hastanesi varsa oraya yoksa eğitim araştırma hastanesine muayene ol özellerden şu an uzak dur açtığım konuyu okumanı tavsiye ederim umarım umutlu hayırlı haberler alırsın dualarım seninle
Çok teşekkür ederim bu umut dolu mesajın için.hastahaneye yakın sayılırım.ozel iyi olur diye gitmiştim ama anladimki ve söylenenlere dayanarak hepsi para için yapılan ve söylenen seyler.Bende biraz beklemek ve vücudumu dinlemek istiyorum çok şükür suanlik bir sorunum yok ama tehlikeli bir durumla karsilasirsam kendimi direk hastanede bulurum.Hala umut ile bekliyorum inşallah size güzel haberler veririm.

Benim ilk gebeligim tecrubemde yok doktor ne derse onu yapiyorum bekliyorum. Benimde agrim sancim kanamam vs yok pazartesini bekliyorum canim insallah dis gebelik değildir. Allah bağışlasın canim 🤲💕
Teşekkürler canım güzel dileklerinden dolayı inşallah hayırla bekliyorumm

2 kimyasal gebelik yaşadım. Kese hic bir sey yoktu kürtajı teklif dahi etmediler. Kendisi düştü çok ağrı çektim belki sadece bende böyledir ama kürtajlik bir durum yok asla baska doktora gidin
Kimyasal gebelik geçirdiğinizi nasıl anladınız.Benim 18. günüm beta 2700 lerde.kese görünmüyor.adetim gecikti ve gebelik istemiyorum

Çok teşekkür ederim bu umut dolu mesajın için.hastahaneye yakın sayılırım.ozel iyi olur diye gitmiştim ama anladimki ve söylenenlere dayanarak hepsi para için yapılan ve söylenen seyler.Bende biraz beklemek ve vücudumu dinlemek istiyorum çok şükür suanlik bir sorunum yok ama tehlikeli bir durumla karsilasirsam kendimi direk hastanede bulurum.Hala umut ile bekliyorum inşallah size güzel haberler veririm.
Eğer akşam geç saatte ya da hafta sonu pazar günü olur ise devlete gitmeyin orada tecrübesiz drlar çok oluyor iyi niyetliler ama benim başıma tecrübesiz olduklarından gelmeyen kalmadı ama hafta içi ya da cumartesi ise tercih edin tecrübeli dr kadın doğumda inanılmaz önemli

Back