Kürtaj olmak mı kendi kendine düşmesi mı?Kafam çok karışık yardimmmmm?????!!!!

Bulamadimisim

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2022
227
68
28
32
Arkadaşlar geç döllenme oluşmuştu son adet tarihim 20 temmuz.Ben ağustosun 23de idrar testi ile hamile olduğumu öğrendim 24une tekrar yaptım iki çizgi vardı ve biri silikti pembemsi.29agustosta kan tahlili yaptirdim40.2 çıktı hamileydim.yukselmesini bekledim.daha sonra 1 Eylül'de tekrar verdim 157 çıktı.Hastahaneye gittim kese görünmedi küçük olabilir dedi 5eylulde tekrar verdim 261.4 çıktı doktorum cuma gel dedi betalarrin biraz yavaş olduğunu söyledi. bugün 9eylul gittim yine gorunmedi hicbirsey yoktu.tekrar kan verelim yükselmesine bakalım eğer 1000i geçerse ve kese görünmese kürtaj ve iğne yapalım dedi .çok şaşkınım ben zaten kese görünmedi boş gebelik yok tuplerdede yok hicbirsey neyi alacaksın neyi kürtaj edeceksin.kafam çok karisti.Cok üzgünüm moralim çok bozuk,kürtaj olmazsan bir buçuk ay süre kadar düşmesi sürer dedi.Bende doktora dedim ki hocam ihtimaller yokmu geç dollenmeydi zaten cumadan pazartesiye kısa bir süre biraz daha bekleyelim mi diyorsum doktor bana ne desin sen şimdi pazarlık yapmayı bırak önce kan sonucu çıksın sonra pazarlık yaparsın dedibana destek olması gerekirken endisemi anlaması gerekirken çok üzgünüm.Kusura bakmayın çok uzun oldu helal edin....

%60ı geçmiş artışınız bu normal diye biliyorum. Doktorunuzu değiştirin lütfen. Zaten daha küçücük, değeriniz 1500ü geçtikten sonra başka doktora gidin bence.

Arada 4 gün varmış şimdi fark ettim. Özür diliyorum

Bir iki saatten sonucum çıkar ama sonuç çıkınca bile neyapacagimi yine bilmiyorum çok bosluktayim

Arkadaşlar kimse yokmu derdime ortak olan

Öncelikle lütfen başka bir doktor bulun ve tekrar kendisine gitmeyin.
Dediğiniz gibi kürtajlık bir durum yok ortada. Eğer beta yükselmez ya da düşüşe geçerse kimyasal gebelik olabilir ve kendi kendine betanın normale dönmesi beklenir. Evet şu noktada haklı 1-2 ay etkileri devam edebiliyor bazı kadınlarda. Ancak kadınların %9u kimyasal gebelik geçirdiğini bile fark etmeden regli ile temizleniyor.
Değer 20 temmuzu baz alırsak evet düşük ama kese yoksa zaten dediğiniz gibi neye müdahale edecek?

Canim selam durumunuz cok benzer. Ne durumdasin suan cok merak ediyorum.
Bende en son 29 temmuzda regl oldum. 28 Ağustos'ta evde idrar testi yaptim. Pozitifti ertesi gun kan vermeye gittim sonucum 293 cikti rahim kalinliginda iyi dedi bir haftasonra tekrar kan vermemi istedi. 5 Eylul de gittim kanim sadece 390 cikti cok azdi bir haftaya gore doktor ya kimyasal uada dis gebelik dedi iki gunde bir kan ver takip edelim dedi. 7 eylulde yine kan verdim 526 çıktı yukselme olmus beklicez dedi ve pazartesi gunune kontrol randevum var saglikli gebelik olur mu ?

2 kimyasal gebelik yaşadım. Kese hic bir sey yoktu kürtajı teklif dahi etmediler. Kendisi düştü çok ağrı çektim belki sadece bende böyledir ama kürtajlik bir durum yok asla baska doktora gidin

Canım benm önce 40.2 2 gün sonra 157 5 gün sonra 162 bu durumla doktora gittigimde keseyi göremedi dış gebelik göremedi kist göremedi tertemiz dedi yani bugün tekrar kan verdim bana pazartesiye kadar 1000 olmazsa kese görünmese iğne ve kürtaj yaparım dedi.Bugun kan sonucum 1002 çıktı.Anlamadim bu doktor neyi kürtaj edecek geç döllenme olduğunu soyledimm kendisine zaten

Bende de gorunmedi kese ne olcak anlamadim bende surekli kan veriyorum. Pazartesi yine gidicem. Bugun ne dedi doktorun ? Baska doktorada gorunmelisin bence canim doktorun cevaplarini beğenmedim

Bende de gorunmedi kese ne olcak anlamadim bende surekli kan veriyorum. Pazartesi yine gidicem. Bugun ne dedi doktorun ? Baska doktorada gorunmelisin bence canim doktorun cevaplarini beğenmedim
Ben hala umutluyum doktorumu hatta hastahaneyi degistiricem.Doktorum rahmimin temiz olduğunu kist bile olmadigini söyledi dış gebeliğe dair hicbirsey demedi ki zaten hicbirsey goremedi salı günü kan tahlil sonucumu almıştım 261 olarak cuma günü yani bugün 1002 olmuş daha yeni yani görmemesi çok normal..Bana dediki eğer pazartesi gününe kadar yani 12eylule kadar eğer 1000 üzerinde olmazsa ve keseyi görmezsem dış gebelik(ihtimali var) gel iğne ve kürtaj yapicam dedi..

Dış gebelikten mi şüphelendi?

Adet düzensizliğiniz varsa geç döllenme olabilir ama düzenli olmasına rağmen artışlar bu şekilde ise bir sıkıntı var demektir bi doktor daha görsün sıkıntılı bir gebelikten ziyade erkenden sonlandırılması sizin sağlığınız için daha iyi benim görüşüm benzer bişey yaşadım sonuçları ağır oldu onun için söylüyorum

En son 20 temmuzda mi regl oldun canim?

Bilginiz için teşekkür ederim benim adet duzensizligim vardı zaten ne zaman yumurtlarim ne zaman adet olurum belli bir günüm yok bazen 10gun gecikir bazense 5 gün gecikirdim en son ilaç kullandım haziranın 20sinde hasta oldum. temmuz unda 19undaydi sadece iki ay arada sadece 1gun erken oldum.oldugumun diğer ayına zaten hamile kaldım yani bu ay.Tabiki herkesin başına herşey gelebilir Allah kötüsüne ugratmasin ama hala benim ihtimallerim varken ve halen erken olmasına rağmen neden kürtaj dedi aklım almıyor.

Evet en son 20temmuzda adet görmüştüm.27 ağustosta idrar testi ile pozitif görmüştüm.29 ağustosta da kan tahlili verdim.1 Eylül'de 40.2ydi
Bende en son 29 temmuzda regli oldum. 29 agustosta kan testim 293 çıktı tam bir hafta sonra kan verdim 5 eylul 390 iki gun sonra 7 eylul 526 cikti

Bende en son 29 temmuzda regli oldum. 29 agustosta kan testim 293 çıktı tam bir hafta sonra kan verdim 5 eylul 390 iki gun sonra 7 eylul 526 cikti
Senin durumunda suanlik benimkiyle aynı gibi Allah'tan ümit kesilmez.Bekleyelim ve görelim hayırlısıyla inşallah.cok sıkıntı etmek istemiyorum suanlik bı sıkıntım bı ağrım felan yok çok şükür iki tanede çocuğum var ve biri10yasinda Allah'ım elimden almasın çok şükür

Benim ilk gebeligim tecrubemde yok doktor ne derse onu yapiyorum bekliyorum. Benimde agrim sancim kanamam vs yok pazartesini bekliyorum canim insallah dis gebelik değildir. Allah bağışlasın canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…